30 Hari Menyelongkar Kebenaran | " Cahaya Yang Riang Gembira "


30 Hari Menyelongkar Kebenaran

7 comments
Assalamualaikum.. Salam tengahari semua.. Balik berehat sebentar sebelum memulakan kelas pukul 2.30 petang nanti..


30 Hari Menyelongkar Kebenaran.. Tajuk canggih manggih.. Haha.. Actually cabaran ini adalah anjuran Cik Jard dan merasa bertuah sebab Cahaya Yang Riang Gembira terpilih memeriahkannya.. Eceh.. Poyonya ayat aku.. Bagus juga, adalah idea nak update untuk 30 hari.. Tugasannya? Satu hari satu entry selama 30 hari dan tajuknya telah pun diberikan.. Excited pula nak buat.. Dan sebagai tanda sokongan, aku tempek sekali banner.. Okey tak Jard? Heeeee.. =)






Day 21 → (scenario) Your best friend is in a car accident and you two got into a fight an hour before. What do you do?
Day 22 → Something you wish you hadn’t done in your life.
Day 23 → Something you wish you had done in your life.
Day 24 → Make a playlist to someone, and explain why you chose all the songs. (Just post the titles and artists and letter)
Day 25 → The reason you believe you’re still alive today.


Day 26 → Have you ever thought about giving up on life? If so, when and why?
Day 27 → What’s the best thing going for you right now?
Day 28 → What if you were pregnant or got someone pregnant, what would you do?
Day 29 → Something you hope to change about yourself. And why.
Day 30 → A letter to yourself, tell yourself EVERYTHING you love about yourself.




Nantikan entry hari pertamaku.. Ada yang berminat nak join? Dialu-alukan.. Heehee.. Assalamualaikum.. =)



FOOT NOTE: Makan-makan bersama Joegrimjow.. Kepada yang terlibat dan dijemput, aku dah mencadangkan tarikh pada Joe iaitu pada 6hb, 7hb atau 8hb bulan ini ya.. Probably 7hb.. Kalau rajin dan sudi, datanglah ya.. Heeee.. =)

7 Comments Here:

Jard The Great berkata...

utk ps tu.. cadangannya buat kat mana? insyaAllah nak join.. kui3x.. lama tak jumpa joe neh

Blog Walker berkata...

Best22

.alie. berkata...

nak join jugak...

sob3~

rhapsody LiN berkata...

ive post mine! haha.. excited betul ;)

akak.. lin insyaAllah turun kl this week. so, ok lah klu date2 tu ;)

zulkbo berkata...

salam..
ingatkan makan dengan joe wings
nak kirim autograf..he he

farhana berkata...

Nak join gak..
mcm best je..
means..kna blog hari2 lah ni???

fndrocka berkata...

Ek...ni kalau nak join apa syarat2 doremi nya?

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.