18 Ogo 2010

Assalamualaikum.. Selamat malam semua.. Lama tak nampak muka aku.. Kan? Heehee.. Sibuk semenjak dua menjak.. Tak sibuk pun kadang-kadang buat-buat sibuk.. Ekeke.. Buka puasa pun sekarang bantai beli.. Tak larat nak masak.. Esok lusa sambung balik misi memasak, kalau tak, ada orang asyik saja dok perli aku malas nak masak, tak pun aku tak reti masak.. Rasa macam nak sekeh kepala orang itu.. =p


Days of truth pun melayang entah ke mana.. Jadinya hari ini qada' 2 entry untuk 30 Days Of Truth.. Hari yang ke-15 dengan tajuk panjang lebar seperti di atas.. Tapi entry pendek saja.. Kenyang makan aiskrim.. Tak larat nak menaip.. Weeee.. =)





Haha.. Jadi ada bantahan tak? Betul tak JAMBAN atau dalam bahasa sopan TANDAS adalah something that you definitely could not live without? Bukan handphone, bukan laptop, bukan broadband, bukan Streamyx, bukan blog, bukan juga Facebook dan bukan bukan bukan CINTA dan KEJIWANGAN.. =p


Jamban adalah satu keperluan!! Sekian, terima kasih.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Manusia tak boleh hidup tanpa agama tanpa Allah.. Betul tak? Salleh Gregor Samsa?

7 Comments Here

dulu tepi semak pun blh..skunk semak bahaya dengan binatang dan manusia bertopengkn syaitan...heheh..

REPLY

jawapan ringkas padat dan tepat

=)

REPLY

jamban..jamban..jamban..















































jamban busukk...



















































tak suka betul... hehehe ;DD

REPLY

Haduh... sinonim ngan jamban lak....

REPLY

hahaha..tepat sekali!!saye sokong doc..kui3..

p/s::nampak sgt muke kaki lawat jamban saye ni kan??muahaha..

REPLY

yaaaaa..jamban adalah sumber inspirasi sy...kikiki~

REPLY

salam..
alahai jamban tu
macam yang saya pergi
di baling kedah
10 tahun dahulu..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes