Something Or Someone You Couldn’t Live Without, Because You’ve Tried Living Without It | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Something Or Someone You Couldn’t Live Without, Because You’ve Tried Living Without It

7 comments
Assalamualaikum.. Selamat malam semua.. Lama tak nampak muka aku.. Kan? Heehee.. Sibuk semenjak dua menjak.. Tak sibuk pun kadang-kadang buat-buat sibuk.. Ekeke.. Buka puasa pun sekarang bantai beli.. Tak larat nak masak.. Esok lusa sambung balik misi memasak, kalau tak, ada orang asyik saja dok perli aku malas nak masak, tak pun aku tak reti masak.. Rasa macam nak sekeh kepala orang itu.. =p


Days of truth pun melayang entah ke mana.. Jadinya hari ini qada' 2 entry untuk 30 Days Of Truth.. Hari yang ke-15 dengan tajuk panjang lebar seperti di atas.. Tapi entry pendek saja.. Kenyang makan aiskrim.. Tak larat nak menaip.. Weeee.. =)





Haha.. Jadi ada bantahan tak? Betul tak JAMBAN atau dalam bahasa sopan TANDAS adalah something that you definitely could not live without? Bukan handphone, bukan laptop, bukan broadband, bukan Streamyx, bukan blog, bukan juga Facebook dan bukan bukan bukan CINTA dan KEJIWANGAN.. =p


Jamban adalah satu keperluan!! Sekian, terima kasih.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Manusia tak boleh hidup tanpa agama tanpa Allah.. Betul tak? Salleh Gregor Samsa?

7 Comments Here:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dulu tepi semak pun blh..skunk semak bahaya dengan binatang dan manusia bertopengkn syaitan...heheh..

.alie. berkata...

jawapan ringkas padat dan tepat

=)

Encik Tikus berkata...

jamban..jamban..jamban..















































jamban busukk...



















































tak suka betul... hehehe ;DD

Cikgu Nizam berkata...

Haduh... sinonim ngan jamban lak....

♥CIK SHA♥ berkata...

hahaha..tepat sekali!!saye sokong doc..kui3..

p/s::nampak sgt muke kaki lawat jamban saye ni kan??muahaha..

--{♥Mahirah Abd♥}-- berkata...

yaaaaa..jamban adalah sumber inspirasi sy...kikiki~

zulkbo berkata...

salam..
alahai jamban tu
macam yang saya pergi
di baling kedah
10 tahun dahulu..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.