24 Ogo 2010

Assalamualaikum semua.. Salam 14 Ramadhan.. Eh.. Betul ke 14? Heee.. Tak sedar dek kerana kesibukan hidup semenjak dua menjak ini.. Akhirnya aku dah habis test!! Hoyeh!!



Syukur case yang aku dapat tadi tak adalah kompleks sangat.. Case batu karang dalam hempedu.. Nasib makcik India tadi bagi full cooperation.. Cayalah makcik.. 20 minit aku dah settlekan semuanya.. Dan secara logiknya juga aku dah boleh balik Melaka hari ini.. Ada cuti 5 hari beb.. Housemate aku kedua-duanya pulang pada hari Khamis.. Aku dengan tak logik telah buat keputusan untuk stay di Ipoh seorang diri mulai Khamis ini sampailah Ahad.. Entahlah.. Malas nak naik bas.. Minggu depan pun dah nak balik cuti raya.. Makanya, bersabar sajalah ya..



Buat anda-anda semua, sila temankan aku yang kesunyian di Ipoh ini ya.. Ehem ehem.. Agak-agak boleh ke bertandang ke rumah Cikgu Isza? Buka puasa rumah akak boleh ke? Ekeke.. Tak malunya aku.. =p


Mak aku pula dah siap pesan suruh beli stok barang memasak untuk 4 hari.. Senang, tak payah keluar-keluar rumah seorang diri.. Heee.. Esok lusalah aku beli.. Masih memikirkan apa yang nak dimasak cuti nanti..



Basically inilah coretan diari hidupku yang dah lama aku tak tulis dalam blog.. Saja poyo-poyo letak tajuk jiwang, yang aku nak guna cuma perkataan DIARI itu saja.. Muahaha.. Till then.. Selamat meneruskan puasa ya.. Assalamualaikum.. =)



FOOT NOTE: Ada sweet stalker sedang memerhati.. Hai.. Nak apa? =p

6 Comments Here

aku pun tak balik..semua orang balik bercuti hujung minggu nie hohoo

REPLY

akak tggal sowg2?
x takut kew?
nak sy temankan?

REPLY

salam farhana,
sila-sila.. hari Jumaat ok x or Khamis ke?

contact akak kat chekguisza@gmail.com k?

REPLY

ngahahahaha!! tajuk je jiwang ;)

REPLY

Hui..jaga diri bila sorang2 tu...
=)

REPLY

hehe.. taktik tuu... ;p

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes