3 Ogo 2010

Assalamualaikum.. Dah masuk hari yang kedua untuk cabaran 30 Days Of Truth.. Semangat masih lagi berkobar-kobar untuk meneruskan cabaran.. 2 down.. 28 to go.. Heeee.. Untuk hari ini, mari kita lihat, something you love about yourself..





First of all.. Beginilah reaksi aku kepada tajuk cabaran hari kedua ini.. Comel tak gaya aku? Ekeke.. Semalam kita bicara soal something that you hate about yourself, hari ini tentang love love.. I like.. Nama pun Doktor Cinta Luar Biasa..





Untuk hari ini, just a simple few words.. I love myself and that is all that matters.. Heeee.. =)


1) Aku suka FarhanaDr..


2) Aku suka Cahaya Yang Riang Gembira..


3) Aku suka luaran dan dalaman gadis yang namanya Farhana..


4) Aku suka segala-galanya tentang FarhanaDr..


5) Plus.. Aku suka orang yang suka FarhanaDr.. Kenyit sikit mata.. Ngee.. ^_-





Walau macam mana pun aku, walau apa jua sekalipun aku, walau bagaimana sekalipun pandangan orang pada aku, aku tetap aku.. Aku tetap Farhana.. And I love myself as the way I am.. Again aku tekankan dalam entry ini.. Heee.. Pssssttt.. Cuba kenal aku.. Tak kenal maka tak cinta.. Ekeke.. =p


Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Dan.. Cubalah terima diriku apa adanya aku.. Kerana untuk kamu kamu kamu "cintakan" aku, aku tak rasa aku perlu ubah satu apa pun tentang diri aku.. =)

11 Comments Here

entah bile boleh makan2 ni
hehe

REPLY

makan2 apa tu abe joe?
haha~
cm mkn nasi kenduri kahwin je.

REPLY

salam..
suka anda jugak
boleh tak?hu hu..
la la la..

REPLY

alamak...
sy dh tertggal byk pos..
x tau ape2!

REPLY

emmph..bagus jg ada Dr Cinta...semoga pasakit cinta kronik berkurangan...

REPLY

update hari ni x tulis lagi...
cabran..

REPLY

aku suka segala2nya tentang diriku.. hehehe...

REPLY

nnt ku bc.. ade meeting neh

REPLY

eh eh cabaran apa ni? huhu..macam menarik..

REPLY

keropok lekor johor

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes