Hari Kedua: Something You Love About Yourself | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Hari Kedua: Something You Love About Yourself

11 comments
Assalamualaikum.. Dah masuk hari yang kedua untuk cabaran 30 Days Of Truth.. Semangat masih lagi berkobar-kobar untuk meneruskan cabaran.. 2 down.. 28 to go.. Heeee.. Untuk hari ini, mari kita lihat, something you love about yourself..





First of all.. Beginilah reaksi aku kepada tajuk cabaran hari kedua ini.. Comel tak gaya aku? Ekeke.. Semalam kita bicara soal something that you hate about yourself, hari ini tentang love love.. I like.. Nama pun Doktor Cinta Luar Biasa..





Untuk hari ini, just a simple few words.. I love myself and that is all that matters.. Heeee.. =)


1) Aku suka FarhanaDr..


2) Aku suka Cahaya Yang Riang Gembira..


3) Aku suka luaran dan dalaman gadis yang namanya Farhana..


4) Aku suka segala-galanya tentang FarhanaDr..


5) Plus.. Aku suka orang yang suka FarhanaDr.. Kenyit sikit mata.. Ngee.. ^_-





Walau macam mana pun aku, walau apa jua sekalipun aku, walau bagaimana sekalipun pandangan orang pada aku, aku tetap aku.. Aku tetap Farhana.. And I love myself as the way I am.. Again aku tekankan dalam entry ini.. Heee.. Pssssttt.. Cuba kenal aku.. Tak kenal maka tak cinta.. Ekeke.. =p


Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Dan.. Cubalah terima diriku apa adanya aku.. Kerana untuk kamu kamu kamu "cintakan" aku, aku tak rasa aku perlu ubah satu apa pun tentang diri aku.. =)

11 Comments Here:

joegrimjow berkata...

entah bile boleh makan2 ni
hehe

Mohd Adziim berkata...

makan2 apa tu abe joe?
haha~
cm mkn nasi kenduri kahwin je.

zulkbo berkata...

salam..
suka anda jugak
boleh tak?hu hu..
la la la..

Lelaki Ini berkata...

alamak...
sy dh tertggal byk pos..
x tau ape2!

pakcikLie berkata...

emmph..bagus jg ada Dr Cinta...semoga pasakit cinta kronik berkurangan...

.alie. berkata...

update hari ni x tulis lagi...
cabran..

sujairi berkata...

aku suka segala2nya tentang diriku.. hehehe...

Jard The Great berkata...

nnt ku bc.. ade meeting neh

cik aiLebiu berkata...

eh eh cabaran apa ni? huhu..macam menarik..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

i love my self

Tanpa Nama berkata...

keropok lekor johor

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.