8 Ogo 2010

Assalamualaikum.. Selamat malam semua.. Nampaknya perancangan hujung minggu ini untuk berkumpul dengan blogger tak menjadi.. Entah bila aku punya masa terluang lagi.. Lepas raya ke? Hurrmmmm..





Eh.. Cerita pasal tajuk entry.. Dua tiga menjak jogging dalam blog, sana sini aku nampak orang duduk heboh sosesh-soseh pasal Nor Azita Osman.. Macam biasa, dalam Facebook pun pastinya dah wujud group khas untuk beliau.. Kisah Nor Azita Osman menghina negeri Johor, negeri kelahiranku sebab tidak ada biskut Famous Amos.. Aigoo~ Aku tiada hak untuk mengulas, cuma aku nak kata, dalam dunia maya, setiap yang kita kata dan luahkan kena tapis.. Jadinya, hati-hati ya.. =)



Dek kerana Nor Azita Osman inilah aku ke 7 Eleven tadi mencari biskut Famous Amos.. Aku pun tak pasti, pernah ke tak makan.. Rasa macam tak pernah.. Jadinya, aku apa lagi.. Mahu try test rasa.. Nyum nyum.. Not bad juga.. Ala-ala biskut omputeh.. Eh.. Ke memang biskut omputeh.. Hoho.. Rasa-rasa kalau beli sepuluh kilo Famous Amos hidang masa raya, laku tak? Ekeke.. Belum puasa dah fikir raya.. Dush dush.. =p


Okey.. Mahu sambung makan Famous Amos.. Kalau nak, silalah ke kedai berdekatan dan beli ya.. Heeee.. Tata.. Assalamualaikum..


15 Comments Here

ekekekee...biskut ni mengingatkan ku kepada abgNgah kamu...

*kalo letak masa raya..saya mau jadi antara yg menghabiskan nya...boleh cikHana?

REPLY

errr. akupun tak pernah makan lagi famous amos nih. nak gak try, kedai dia ada je depan kedai yg aku kerja. wakaakaa!

REPLY

famous amos!!! kalau jalan nak ke lrt klcc mmg tak tahan bila lalu depan kedai nie

REPLY

Biskut dia ala2 chips more tp much better than that la..bau pon 500 m boleh hidu =P
kalo hidang masa raya sure rumah kamu sy nak ziarah wpun kat melaka haha

REPLY

biskut upernya benda ni...
ingat ke kedai apa..

oh jakunnya!!!

REPLY

biskut dari exboipren dulu.. suke bagi biskut n coklat sedap2 smpi sy membulat...

tp klu g central...mmg tidak menahan baunye....tergugat daku..haruslah beli kan..

REPLY

akak pun nak cari juga..
tak pasal2 tauke biskut yang kaya..

REPLY

ala..
jgn amik port sgt pompuan tue!

REPLY

owh
pompuan tu salah
yg wat group benci dia tu pun salah
kesilapan mereka nih sebab terlalu ikutkan hati

P/S : Review Novel/Buku : Naskhah Natrah Karya Fatini Yaacob Wajib Dibeli Dan Dibaca!

REPLY

salam..
ha ha..makan sorang je
kemutttt...he he

REPLY

sedap makan..rsanya yg nie boleh pos je ekeke...

REPLY

nak ikut berkumpul...blh?

REPLY

he he.. nk carik gak la

REPLY

hahaha.. memangla boleh.. tapi harga dia mahal gila kan...

i rasa 100 gram da 8 ringgit rasanya..

harga dia memang superb,..
sesuperb rasanya la..

kalo anda buat untuk hidangan raya,..
confirm sekejap erk habis..=p

REPLY

so apa komen lu pasal beliau dan statement beliau??

beskot femes emes mahal gile dowh, kalau lu hidang time raya, gua bawak plastik dtg tapau!

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes