A Book You’ve Read That Changed Your Views On Something | " Cahaya Yang Riang Gembira "


A Book You’ve Read That Changed Your Views On Something

3 comments
Assalamualaikum.. Selamat petang.. Hari ke-17 untuk 30 Days Of Truth.. Maklumlah, dah terlewat satu hari, jadinya hari ini, 2 entry untuk cabaran kita ya..


Kali ini cabaran tanya pasal buku.. Aku garu-garu kepala nak menjawab cabaran ini.. Aigoo~~~




Ehem ehem.. *sipu-sipu malu* Drama Korea memang banyak aku layan.. Sampai tahap demam pasang surutlah.. Maksudnya kejap demam kejap okey.. Biasalah, budak perempuan yang sedang membesar memang begini kalau menonton drama Korea.. Ekeke.. =p


Tapi tapi.. Bila ditanya soal buku.. Ini memang tabiat aku yang paling buruk.. Aku suka membaca.. Tapi aku tak pernah baca buku sampai habis.. Novel aku beli berlambak-lambak tapi semua separuh jalan.. Buku-buku pelajaran apatah lagi kan.. Hoho.. Jadi aku tak ada buku yang beri kesan mendalam pada aku dan mengubah persepsi aku.. Haish.. Jangan tiru aksi akak Farhana ya adik-adik.. Membaca itu jambatan ilmu.. Jadi, membacalah.. Heee.. =)


Assalamualaikum.. =)

3 Comments Here:

fndrocka berkata...

rugilah kalau camtu...sama macam tak membaca

mukasurat17 berkata...

belilah chicken soup for a soul...best...










pastu bg aku.
HAHAHA

Liza berkata...

takde dik, novel slalu jadik movie, tggu jer movie dia kluar...

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.