15 Ogo 2010

Assalamualaikum.. Salam malam minggu dan salam hari keempat berpuasa untuk semua.. Update untuk hari ini agak jakun sedikit bunyinya.. Hello!! Tak salah jakun sebab pengalaman pertama okey.. Ekeke.. =p


First of all, terima kasih buat housemateku yang sweet dan tunangnya yang juga sweet sebab sudi belanja aku makan nasi padang untuk berbuka.. Siapa-siapa yang datang ke Ipoh, kalau terasa nak makan nasi padang, bolehlah ke Restoran Simpang Tiga ya.. My favourite ayam bumbu dan juga siput sedut.. =)



Okey.. Tajuk kita yang berbunyi kejakunan sedikit pada malam ini.. Heee.. Sebenarnya mula-mula dapat pelawaan, aku tolak sebab segan yang menggunung.. Maklumlah.. Tiba-tiba nak kacau daun pasangan tunang berbuka puasa, mana tak segan.. Tapi lepas dapat pelawaan kali kedua, aku pun say yes.. Saja nak merasa pengalaman dan menikmati suasana berbuka antara pasangan yang dah bertunang.. Serious.. Memang itu niat aku ya.. Harap maklum.. =p


Kesimpulan dari sesi berbuka puasa tersebut.. Erm.. Apa aku nak kata ya..




MAK!! ALONG NAK BERTUNANG JUGA!! TOLONG CARIKAN A.S.A.P.. =p



Gatal sungguh Along ya.. (-_-!)



Dan hari ini, Cik Farhana turun padang buat kesekian kalinya untuk memasak juadah berbuka.. Tak adalah hebat mana seperti yang seringkali dipuji DC, masakan orang bujang saja.. Ekeke.. =p


Sambal tumis telur dan ayam goreng madu.. Sayur? Bila time nak berbuka, baru teringat, lupa menu sayur.. Wakaka.. Hidangan ini berjaya dihidangkan kepada 3 orang.. Lega hati bila lauk tak termasin, tak tertawar.. Erm.. Mungkin tersedap kot??? Heeeee.. Okeylah.. Farhana.. Semoga terusan memajukan skill.. Prepare ikat perut suami.. Hehe.. =p


P/S: Dr. Salam.. Nak sikit tak? Heeee.. Nanti kalau pergi stadium, hujan.. Demam.. Susah woo nak on-call.. =)


Selamat hujung minggu dan selamat berpuasa semua.. Tata.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Joe telah mengkhabarkan perjumpaan esok pada pukul 3 di Times Square.. Eh.. TS tu betul kan Times Square? Hehe.. Aku mungkin datang lambat.. Maaf ya..

13 Comments Here

waa. akak nak blanje sy ke?

Cepat sembuh demam ni bile akak blanje. haha :P

REPLY

agak cket la gatal nye tuh.. hehe..

REPLY

tajuk n3 yg agak saspen... ingatkan dan dpt calon... x per, kawan2 kat sini sentiasa mendoakan cik Hana bakal mndapat tunang yg terbaek!!! usaha dan doa mengiringi kejayaan. AMIN... :)

REPLY

Ts ye..hm....tak pasti lagi ni nak join ke tidak. Segan teramat la sngt.

Yup, memang menderita 3 tahun tu. Haha~

Bestnya..nak tunang jgk.

REPLY

hmmmmm..knp ayam nmpk sgt sedap..??

NAKK..!!!!

REPLY

wahhhhhh sedapnya makanan... alah time bertunang jak tu ... tunggu kawen hahahahahahha tunggu dan lihat

REPLY

hehe..kalu awe jadi akak awe segan tapi kalu dua-dua member apa ada hal...

REPLY

waaaaaaaaa pepagi ni rasa sangat lapar dah tengok makanan-makanan ni! wuwu -__-"

Like & Share button facebook tutorial.. ;)

REPLY

bukak pose dengan blogger lagi best dari bukam pose dengan tunang

joe yg belom bertunang

REPLY

apsal joe blom bertunang.. kata ari tuh nk kawen tahun neh.. ehehe

REPLY

salam..
kirim salam sama
Dr Salam..he he

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes