9 Ogo 2010

Assalamualaikum.. Petang Isnin dah.. Lambat pula settlekan cabaran hari ini.. Baru balik dari hospital.. Kaki macam nak tercabut naik turun tangga.. Haha.. =p


Dah hari kelapan dengan tajuk Someone Who Make Your Life Like Hell Or Treated You Like S**t.. Kejap fikir..


Err..


Err..


Err..


Tak pernah rasa hidup macam hell, heaven sentiasa walau dilanda masalah.. Weeee.. Entahlah.. Even orang buat palat, aku tak pernah nak ambil port, marah sekejap-sekejap lepas tu lupa dah.. Tak kisahlan orang nak treated kita macam mana, asalkan jangan kita yang treat orang macam shit.. Okey anak-anak semua? Heeee..


Lagipun, aku ada family, ada sahabat-sahabat, ada rakan blogger yang boleh meneutralkan bad vibes yang aku terima.. Plus ada penyebab senyuman dalam rahsia juga.. Heee.. Okey.. Nak rehat kejap jekkkkkk.. Tata.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Bau pun boleh jadi lagu.. Adehhhh!!! (_ _!)

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes