Berapa Banyak Blog Kamu Mahu Buat? | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Berapa Banyak Blog Kamu Mahu Buat?

13 comments
Assalamualaikum semua.. Selamat tengahari? Macam mana hari anda? Masih bertenaga atau sudah lembik.. Bertahan.. Baru setengah hari.. Heee.. =)


Ooppss.. Tajuk itu persoalan untuk diri sendiri sebenarnya.. Kenapa aku tanya soalan untuk diri sendiri? Heee.. Kejap kejap.. Chup.. Cerita sejarah berblog dulu..


Cahaya Yang Riang Gembira "tercipta" pada bulan Februari 2009.. Dah setahun lebih.. Tak lama selepas itu, awal tahun 2010 sebuah lagi blog lahir dan diberi nama World Of You And Me.. Blog yang pada mulanya hanya jadi tempat bubuh link sekarang dah berupdate dengan berita-berita kadang-kadang info-info dari email dan sebagainya.. Bak kata orang macam-macam ada.. Tapi tak adalah selalu berupdate.. View paling banyak untuk blog tersebut pun dalam 150+.. Baru-baru ini tergerak pula nak buat PhotoBlog.. Sebab gian duduk berseni-seni dan bergambar-gambar.. Ekeke.. Blog tersebut dengan nama Lensa Cinta 3.2 MegaPixel lagi jarang berupdate.. Cinta tetap ada di mana-mana.. Heee.. Kalau ada berjalan ke mana-mana barulah berupdate blog tersebut.. =)




Dan sekarang aku telah teraddicted dengan satu lagi cabang seni.. Iaitu MEMASAK.. Heee.. Tambah lagi lepas aku tengok blog Cik Doktor Rai yang basically tentang makanan dan memasak.. Segala macam resepi ada.. Impress impress.. Plus, pakwe dia sangat sweet dan err.. Macho? Hep hep.. Pakwe orang okey Farhana.. Semenjak dari 1st year sampailah sekarang final year, aku masak on dan off.. Final year sekaranglah baru aku terexcited dan tergedik nak rajinkan diri memasak hari-hari.. *seru dah sampai kot.. seru apa? lalala*


Emmm.. Nak buat blog makanan dan masakan dan resepi dan makan.. Macam Cik Doktor Rai.. Boleh tak? *deep thinking mode* Mampukah nak handle 4 blog.. Isk3.. =p



Bila tengok Cik Rai, aku rasa manis dan comel juga Doktor pandai memasak.. Jadi mulai dari sekarang, aku berikrar nak jadi doktor yang manis dan comel yang pandai memasak.. Berkenan tak dengan statementku? Ekeke.. =p


Till here.. Tata.. Assalamualaikum.. =)

13 Comments Here:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe buat masa ni..baru satu,,,ada perancangan nak buat ke2 tapi lepas impian tercapai...hehehe..rai satu sek ngan awe dulu

Azuan berkata...

nie dah blogger dah nie..smpai 4 tue hoho

Amieynna Amin berkata...

wah hendak masuk blog ke 4..
sila lah berkarya..
tp hatiku tetap pada cahaya yg riang gembira ni..
wah... hehe

hans berkata...

amboi
banyak betul nak buat nih
skrg dah 3 dah
hohoho


P/S : Alhamdulillah! Sekarang Ada 4 Buffered Earning! Some Tips About How To Get BE From Nuffnang?

mier@merr berkata...

hah..buat2...nnti ai datang coba2 resepi baru..hik2..

Hime berkata...

wah..semangatnya.buatla blog masakan tu..nnt saya boleh blaja juga :)

Jard The Great berkata...

aku ade 5 blog.. 2 terbuka kepada umum, 3 private iaitu - 1 koleksi chat YM dgn para skandal *hehe, 1 blog gosip dgn beberapa blogger wanita lain, 1 blog tak aktif

encHIx laNDax berkata...

wah!!hebat ni~~tahap blogger gaban!!hehe

cahayachenta berkata...

wahhh.. hebat kalo boleh hndle 4 blog.. aku nk hndle 1 blog ni pun dh tercngap2...

CahayaMatakuYangMenyaksikan berkata...

Salam...nk tnya, klu wat 4 blog, cm na ngan BE? dpt bnyk ke?

pakcikLie berkata...

satu blog pon pakcik dah tersedak ...hehe takpe org muda..buatla selagi mampu menyumbang kpd kebaikkan.

mukasurat17 berkata...

byk nye blogggg anda.... hehe

black_mel berkata...

bila nak naik taraf jadi dot com?hehe..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.