Someone You Didn't Want To Let Go But Just Drifted | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Someone You Didn't Want To Let Go But Just Drifted

3 comments
Assalamualaikum.. Selamat petang semua.. Petang -petang begini memang mengantuk tambah lagi kalau kelas tak ada.. Tilam pun macam memanggil saja.. Farhana oh Farhana.. Kau cantik tapi berbisa.. Meh le tidur meh.. Hoho.. Dugaan!! Jadi sebelum aku menyahut godaan tilam, aku nak selesaikan entry cabaran hari kesembilan..


Someone You Didn't Want To Let Go But Just Drifted.. Haiya.. English aku memang bukan terbaik.. Hancuq lebuq.. Dok belek tajuk, belek punya belek, tiba-tiba ada drift drift.. Apa ke halnya yong dok drift kat sini.. Ekeke.. =p


Okey okey.. Back to business.. Siapa???




Yup.. It's You.. Never ever want to let you go.. Sebab kamu selalu ada saat aku up saat aku down, yang penting selalu buat aku senyum dan senang hati.. Apa entah nama budaknya.. Aiyak.. Siti Nurhaliza kata biarlah rahsia.. Lalala.. Next press conference sajalah ya.. =p


But drifted? Entahlah.. Kadang-kadang aku rasa begitu.. "Dia" just drifted.. Kadang-kadang pula rasa "dia" akan selalu ada saat aku susah saat aku senang.. Haaa.. Tak faham kan? Entahlah.. Indescribable.. Tapi seikhlasnya dari sudut hati yang paling dalam, aku bersyukur sebab hadirnya "dia".. Dapatlah juga aku tersenyum walau saat-saat dilanda kesedihan.. Betul tak? Thanx.. Appreciated your presence in my life.. =)


P/S: Agak-agak kalau aku request supaya dia selalu di sisi aku dan buat aku gembira saat susah dan senang untuk seumur hidup aku, selama-lamanya, permintaan akan ditunaikan ke tak? Hahahahaha.. Keep on dreaming Farhana.. Semoga mimpi jadi nyata.. =p


Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Selamat menjalani ibadah puasa semua.. Please please please.. Jangan nakal-nakal ya masa bulan puasa.. *merangkumi semua bentuk kenakalan* =p

3 Comments Here:

Jard The Great berkata...

slamat berpuasa jugak =)

SuRayA^i. berkata...

huhu..sape la 'dia' tuu~ =P

selamat berpuasa neway =D

Linglung berkata...

tak mengapa..gua doakan semua yg baik2 untuk lu ~love love love~

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.