Something People Seem To Compliment You The Most On | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Something People Seem To Compliment You The Most On

8 comments
Assalamualaikum.. Selamat pagi dan selamat berpuasa di hari kedua.. Setiap pagi seperti biasa, seperti yang dijadualkan, entry cabaran 30 Days Of Truth.. Tegar betul aku mengupdate dan meneruskan cabaran.. Well.. I like challenge.. Ekeke.. =p


Okey.. Something People Seem To Compliment You The Most On.. Hadoiyai.. Banyak sangat puji-pujian, sampai aku pun dah keliru dan tak berapa nak ingat.. Ooppss.. Tiada niat atau unsur riak di situ ya.. Heee..




Awak cantik macam Kajol.. Sangat-sangat cantik.. Okey.. Pujian begitu aku TAK PERNAH dapat.. (_ _ !)



Suara awak sangat sedap seperti Agnes Monica.. Seriously sangat sedap.. Pujian itu juga aku tak pernah dapat.. (_ _ !)


Derrr.. Habis? Apakah? Hehe.. Mari aku bentangkan dalam bentuk peratusan.. Mari usha.. =p


1) 30% memuji aku kerana aku berkebolehan untuk memasak.. Entah.. Aku tak rasa pun aku pandai.. Ala kadar saja.. =p


2) 30% puji aku sangat lurus dan baik hati.. Weeeee.. Sebab? Aku kalau orang minta tolong apa pun, aku susah nak resist.. Seriously, aku tak boleh tolak.. Walaupun kadang-kadang perkara begitu sebenarnya membawa beban pada aku.. Hmmmm..


3) 30% puji aku sebagai seorang perfectionist.. Haaa.. Ini aku tak tahu pujian ke perlian.. Tapi aku buat-buat dan anggap-anggap macam pujian saja.. Lalala..


4) 10% puji aku pandai berlakon.. Wah!! Yang ini memang aku dah lama tahu.. Aku memang suka jadi orang itu jadi orang ini, buat orang gelak.. Kadang-kadang aku rasa, aku patut masuk Raja Lawak.. Cuma takut tak ada yang nak vote saja.. Wakaka.. =p


Erm.. Itu saja kot.. Anda semua ada nak puji saya juga tak? Lalala.. Okey.. Till here.. Take care.. Happy fasting.. Assalamualaikum.. =)

8 Comments Here:

Lelaki Ini berkata...

2, 3, dan 4 same cam saye!!!!
hehehe!!!

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

2 3 ada gak yang awe kena...tambah lagi mereka puji awe cumil..wakakaka...tu sume ayat nak pancing jerk..

Jard The Great berkata...

tlg..tlg.. ku makin malas nk wat cabaran 30 hari neh!

ku nk puji hana.. bab rajin buat benda neh. ehehe

zulkbo berkata...

salam...
"30% puji aku sebagai seorang perfectionist"..aaahaaa...bukan main?
nobody perfect sis..jawabnya tak kawin la nanti..he he

.alie. berkata...

tambah satu point..

puji sebab rajin update je.nyah x larat dah..metim lepas kelas.balik tdo.bke.surau.wat asemen..


sob3~

molmolla berkata...

hehehe :) kita selalu igt pesan ustazah masa sekolah rendah dulu. puji ini mendatangkan riak. dan till now, kalau org puji, i akn naik marah. tak memasal kan?? hahahah

farhana berkata...

Pandai masak?
bila nak rasa masakan awk ni dr??? =)

Liza berkata...

wah, bagusnyer, boleh bagik dlm percentage lagik! interesting...

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.