Miss You Like Crazy? Eh! Tolong Sikit.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Miss You Like Crazy? Eh! Tolong Sikit..

12 comments
Assalamualaikum.. Mood Cik Farhana sangatlah tak baik hari ini.. Entah kenapa cepat benar hati ini mengecil.. Abaikan sajalah.. Perempuan memang ada masa tertentu akan jadi begitu.. Huhu.. =p


Eh.. Rasa macam lama sungguh Doktor Cinta Luar Biasa ini tak menjiwang.. Haha.. Dah bersara ke apa.. Entahlah.. No komeng.. Heee.. Nak share satu kata-kata yang dipetik dari blog Fazreen..



"Every girl has that one guy that she can't love, won't love but everytime she sees him, her heart skips a beat.. And he's the only one who's always on her mind but she knows there is no chance.. So she keeps living, putting on that smile that hides her feelings, so he won't ever know.."


Semenjak dua menjak, kalau kata tak dengar khabar dari orang itu, rasa lain macam.. Dulu tak adalah kisah sangat pun, bila agak-agak nak tanya khabar, tanya terus.. Tapi sekarang susahlah.. Entahlah kenapa dengan aku.. Unexplainable.. Dan dah 2 malam juga aku mimpikan orang itu.. Dua-dua mimpi itu, orang itu pegang handphone di tangannya dan tersenyum.. Oh.. Apakah? (-_-!)



Tidak ya.. Tidak!! Diulang sekali lagi.. TIDAK!! Ini bukan rindu, miss-miss, xiang nian atau yang seangkatan dengannya.. I miss you like crazy? Oh.. Tak ada maknanya aku nak rindu-rindu.. *ini juga bukan satu bentuk denial state di mana ianya dialami orang yang tak boleh nak terima kenyataan* =p




Tapi aku sedang melayan filem ini, Miss You Like Crazy.. Ekeke.. Filem ini sangat happy go lucky.. Bikin senyum dan gelak saja.. Siap ada Titiwangsa Park dengan Petronas Twin Towers.. Haha.. Hans Isaac pun berlakon.. Siap bercium dengan heroin hot Filipina, Bea Alonzo.. Aigoo~~~ I used to love Philippines movie especially yang bergenre cintan dan cintun.. Heee.. One of my favourite quote in this film..


"There are things that only time can teach you.. Like.. How much you love a person?"


Heeee.. Till here.. Take care semua.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Sedang mendownload "I Hate Love Stories", "Ek Vivaah Aisa Bhi" dan "13B".. Lama tak tengok Hindustan.. Layan sampai lebam sebelum cuti habis..

12 Comments Here:

.alie. berkata...

eh best ke citer tu.kena donload ni..
u ni sis,i pelik tau.i y cikgu ni pun xda masa nk layan sume citer ni,u banyak je masa...ni nak jadi doktor ni.heh

FarhanaDr berkata...

@.alie. Okey laa.. Not bad.. Huhu.. Lama gak, 2 jam cite ni.. Huhu..

Akak tengah cuti skarang.. Next week baru mula balik, so kene enjoy sblum mula posting baru..

rhapsody LiN berkata...

kakak... buat tutorial cmne nk download mvie............

LaiLiE iZaNi berkata...

time2 dok sorang2 layan movie, best gak 2...layan jek...nak jiwang sorng2 pon best..sengih2 mcm kerang busuk...ske perasaan tu...heheheeh...=)))

mier@merr berkata...

rajinnye donlod cite..ai tukang copy jek..hehe

zulkbo berkata...

salam..
citer omputeh
ke citer cina tu?
macam korea pun ada..
he he..

Hizami Rahim berkata...

wah.
layan cite filipino.
:)
zami tak pandai tengok cite2 mcm tu.
huhu~

Nazz berkata...

Miss You Like Crazy... perghhh.. lama betul aku tak berguling kemari. Pekabor doc?

selamat berpuasa, selamat menyambut hari kemerdekaan dan selamat menyambut hari raya... mzb!

Amieynna Amin berkata...

hana dan love quotes memang xdpt dpisahkan.. hehehe..

sebut pasal rindu ni.. rindu ngan kenangan kita dulu..
kita = kamu, daku, kak nurul, naz, man..
huhu

Linglung berkata...

beb..mood cinta2 time mcm lu skrg ni walau sakit, tp lu layankan saja..seronok sebenarnya :)

lu tau tak apa maksud AISA dalam bahasa hindustan? dah puas gua cari dari dulu sampai skrg gua tak jumpa2 apa maksud die..

gua ckp ni sbb lu nak donlod cite "Ek Vivaah Aisa Bhi" tu...nampak tu, ada nama AISA

oranglidi berkata...

peh.. ada titiwangsa n klcc? femes a mlaysia. hehe..

rilek2..jgn emosi2. hhuhu

Mohd Adziim berkata...

Owh...mcm best crita ni. Nk dload r nnti.

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.