Salahkanku Jangan Salahkanku.. Salahkan Pakcik Dan Koochie.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Salahkanku Jangan Salahkanku.. Salahkan Pakcik Dan Koochie..

10 comments
Nampaknya perasaan dilamar itu memang mendatangkan bahagia.. Semua orang turut merasakan bahagianya.. Nampak macam, semua teruja.. Hik hik.. Semua juga berkongsi rasa sama sepertiku ya.. Pasang impian, ku mahukan lamaran berupa gumpalan cincin belah rotan dalam bebola aiskrim perasa strawberry, coklat dan keladi.. Hik hik..




Sama juga denganku.. Ku berkongsi rasa indahnya sebuah lamaran itu dengan Rani Mukherji.. Eh silap.. Tina nama diberi.. Okey okey okey.. Jangan marah.. Aku baru selesai menonton filem Kuch Kuch Hota Hai entah untuk yang berapa juta kali aku pun tak kira.. Apa yang aku tahu, tiap kali sampai scene lamaran Rahul untuk Tina, aku teruja.. Ekeke..


Salahkanku jangan salahkanku please.. PAKCIK ini yang "menggodaku" dengan video YouTube filem Kuch Kuch Hota Hai yang dianimasikan.. Tajuknya Koochie Koochie Hota Hai.. Macam biasa, filem Hindustan tak pernah tak buat aku teruja sampai tahap petala dewa.. Tapi yang aku hairan, kenapa tak dianimasikan dengan watak manusia sebaliknya.. ANJING??? Ouh.. Potong betul.. Suara yang dipinjam pastilah suara Shah Rukh Khan saya.. Kajol pun ada, tak lupa Rani Mukherji.. Hik hik..






Picture last itu adalah scene di mana Rahul berkata, "Kita hidup sekali, jatuh cinta sekali, kahwin pun sekali.." Tapi Cik Muda Sara nak sekeh kepala Rahul sebab dalam filem KKHH ini dia kahwin 2 kali.. Hohoho.. Mungkin kita akan jatuh banyak kali, jatuh suka, jatuh crush, jatuh tergolek, jatuh minat, jatuh admire, macam-macam jatuhlah.. Tapi.. Aku rasa jatuh cinta memang sekali saja.. Dan.. Cuma kita saja yang tahu bila kita dah jatuh cinta.. Ngee.. Okey semua, selamat menempuh musim cinta.. Ahaks.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Anda sudah jatuh cinta? =)

10 Comments Here:

Jard The Great berkata...

aku dulu ade koleksi wyg hindi... seme wyg SRJ aku beli..

skang.. da tak layan.. ehehe.. tibe2 nk layan balik KKHH

sI tEDI berkata...

ya!selamat semuanya!

joegrimjow berkata...

dulu abng minat
lepas die dah bersara
semua cam dah bersara terus
huhu

GhOsToNe berkata...

huhuh...
dah lame x layan cite hindustan,,,

rhapsody LiN berkata...

cinta sekali seumur idup tu mybe jrg yg dpt mcm tu..

perasaan dilamar yg sgt x bes sbb i too nervous n cpt sgt bg kata putus. klu la boleh patah balik masa nak je i tnya sikit2 psl anak lelaki yg lamar i tu kan.. huhu

HEMY berkata...

aku menangis skit tgok citer ni masa scene anak dia kena wat spontan karangan pasal emak..huhuhu

Mr ProPiTo berkata...

salah rahul tu, jatuh cinta banyak kali la...hahaha :p

Azuan berkata...

dah jarang jugak layang hindustan~

p/s : banyak lagi exam. 3 paper lagi huhuu

uNIqIKA berkata...

plg suka lgu msa kajol btunang ngan salman khan;shajan ki gharr ayer(ceh, siap bg tjuk)
berangan nnt ika btunang satu rmh nyanyi lgu tu...
wakakaka...

black_mel berkata...

z minat industan....

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.