18 Apr 2010



~ Farhana Oh Farhana.. ~ =)



13 Comments Here

bestkan kalo ade lagu untuk kt..
lagu ni selalu abg syg kite nyanyikan untuk kite..
tapi die tukar nama farhana jadi nama faraha..
hehehehehehhe

REPLY

haha..igt mengeluh ker aper ker...tp lagu tu bkn black mentor yg nyanyi..lalalala~~

REPLY

Ini memang lirik lagu yer?
Mcm pernah dengar tapi itulah aku lemah skit bab2 lagu lama ni.

REPLY

adoi gaya macam pasrah je..heh lagu rupanya..ingatkan ada entry luahan perasaan ke apa :P

(Al-Fatihah) Lepas Arwah Din Beramboi, Kini Achik Spin Pula Meninggalkan Kita

REPLY

eh.
dah senang nak komen.
hehe.
oh.
lagu feveret tu.
selalu karok lagu tu~
;P

REPLY

apa citer cik farhana?
lain mcm jer...

REPLY

i wonder is there a song called ken oh ken! =P

REPLY

kenapa gambo anda macam begitu sayu..hehe,


biar tiada yang bisa melagukan lirik itu buat kamu. asalkan kamu ada teman yang setia bersama.

REPLY

Ewah.

lagu bukan main tapi gambau cam putus cinta :P

REPLY

:: Cik Paro ::
Haha.. Comel jek cik abang sayang nyanyi ye.. Hehehe.. ;p


:: Black_Mel ::
Mesti laa bukan black yang nyanyi.. Yang ini pakwe saye yg sorang lagi.. Haha..


:: Adziim Mimpi ::
Hik hik.. Ini lagu Farhana Puteri Bumi Kenyalang.. Jinbara yang nyanyi.. Ngee.. ;p


:: Fit ::
Pasrah jugak laa sebenarnya.. Gambar dan lagu tak jalan seiring.. Rasa dua dalam satu.. :)


:: Hizami ::
Sedap ke suare? Heehee..


:: Syuq ::
Tiada apa-apa pon..
Biase saje.. Heeee.. :)


:: Ken ::
Let me make a song name ken oh ken laa then.. U sure will like it.. ;)


:: Sara ::
Mata, hati dan jiwa kau memang tajam laa sara.. Aku bukan sayu, cume aku dalam deep thinking.. Huhu.. Ye, aku happy sebab aku ada teman-teman.. Ada kalian.. Soal lain, biar datang dengan sendiri..


:: Lolly ::
Ewahhhh.. Kau mata memang macam sara.. Tajam jek.. Yeke macam frust menonggeng a.k.a putus cinta? Takde laa.. Aku happy.. Cuma mixed feeling jek.. Heee..

REPLY

ohooo ohooo
cam nyanyian ni
;)

REPLY

lgu nie top gila vavi dulu2 ahaha.. :P

tapi apa motive pic nie?
kalau lelaki yg buat kan.. pelik je..
oH ko melukan kan dia yer wahh! ecceh21 skrang mantap sampai tahap melukan hati!

bila la aku nak meluka kan hati gurl2 nie huhuhu..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes