Banyak Yang Menarik, Sweet, Pelik Dan Comel Belaka | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Banyak Yang Menarik, Sweet, Pelik Dan Comel Belaka

16 comments
Bila buat tajuk begitu, aku rasakan macam aku tengah promote-promote hot chicks pula.. Oh tidak.. Di sini tiada hot chick ya.. Walaupun pada hakikatnya, tuan blog ini sendiri adalah seorang yang sangat-sangat "hot".. Phew!!!



Jadi apa yang menarik, sweet, pelik dan comel belaka kalau bukan chicks yang hot dan ooh laa laa??? Hehe.. Groups dalam Facebook daaa.. Saja jalan-jalan sana sini dekat wall dia itu, wall dia ini, nampaklah macam-macam group yang wujud dalam Facebook.. Ditubuhkan dan mengumpul ahli yang kadang-kadang cecah ribu riban dan juta-juta lemon.. Macam forum sikit lebih kurang.. Anda join anda boraklah sampai lebam..



Gadis berjiwa romantik dan manja macam aku ini sudah tentu-tentu tertarik dengan group-group yang ala-ala jiwengz berkarat.. Tertarik saja tapi tak berkesempatan mahu join.. Takat tengok sajalah.. Group paling atas itu.. I THINK FOREHEAD KISSES ARE CUTE.. Yippie.. Aku sokong.. Ciuman dahi.. Sweet dan suci.. Kan? DON'T SAY I LOVE YOU WHEN YOU DON'T MEAN IT.. But.. I really mean it what.. It's only that "HE" can't hear me.. Sorok rasa jauh-jauh.. Entah,past experiences making me a pessimistic girl.. Kurang keyakinan.. Huh.. Chup chup.. Sudah-sudahlah layan jiwa.. Go away please..




Hoho.. Group atas ini i like.. PERSATUAN WAJIB KAHWIN.. Perghhh!!! Gila dahsyat.. Sampai ada satu group khas untuk ini.. Aku tergolong tak dalam kelompok wajib itu? Haha.. Maju dah sekarang.. Macam-macam boleh buat.. Tapi jangan lupa batas tetap kena jaga.. Okey.. =)


And here is another one that I came across yesterday.. Lantas teringat pada Pakcik.. Haha.. Gelak seorang diri bila aku belek isi kandungan dia.. Adoiyai.. Group apa ya? MERTUA BIJAK PILIH GEOLOGIST.. Nama group ini sangat kebaboom.. Jadinya, apa lagi, mahu jadi mertua yang bijak, carilah anak menantu seorang geologist.. Ahaks..



Pakcik Geologist.. Betulkah bak dikata? Mertua bijak pilih menantu geologist? Haha.. Apa lagi.. Kenalkanlah kami semua dengan lebih ramai lagi bakal-bakal geologist.. Hik hik..


Till here semua.. Take care.. Layan Facebook layan juga, tapi jangan pula layan sampai lebam, skodeng sana sini.. Hohoho.. *macam yang aku selalu buat jekkk* Happy weekend.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Gembira akhirnya dapat download My Name Is Khan yang ada subtitles proper.. Thank you Mr. G.. Oh ya.. And Supernatural juga.. =)

16 Comments Here:

Azuan berkata...

haha~ aku pun baru tahu pasal nie. advance ko nie. tapi memang betul mertua yang bijak patut pilih geologist wakaka~

miloicekaw1119 berkata...

kawen la cpt2 farhana..
hehehehheheh..

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

hahahaa...hana...group² yg kamu pilih ni...memang...menggambarkan diri kamu...ehehhehe....nak² yang wajib kawin tu....;p

Syadatul Ikin berkata...

hihi...aku rasa melalui post2 ni..hang bole jadik:

1) agen cari jodoh
2) perancang perkahwinan
3) kaunselor

Frodo Baggins berkata...

ader fan page pencinta wanita matang tak? kalau xder kank wa buat. hahaha


>>___<<

nursarah berkata...

heheh. aku suka tang fanpage pertama tu. gila cute!

::miss hebaragi:: berkata...

sweetnyer forehead kisses....^_^

Hizami Rahim berkata...

doc,
dah berapa kali ckp pasal kahwin ni.
ahha~

rhapsody LiN berkata...

asyik ckp psl kawin je nie..dh nk smpai seru kottt...
hehe
;p

FarhanaDr berkata...

:: Azuan ::
Haha.. Mane nak carik geologist ek kalu gitu? ;p

:: Cik Paro ::
Ooppss.. Belum lagi.. Hahaha..

:: Aainaa ::
Yeah.. Betul tu.. Itulah diriku.. :)

:: Ikin ::
Amboi hang.. Hebatnya aku.. Hahaha..

:: Froddo ::
Hahahaha.. Wat laa satu.. Mnarik gak wa dengar bunyinye.. Haha..

:: Sara ::
Haah kan.. Sangat cute.. :)

:: Miss Hebaragi ::
Sangat sweet ka.. :)

:: Cikgu Zami ::
Eh.. Dah banyak kali eh?? Yeke? Hahahaha.. ;p

:: Lin ::
Oopppsss.. Takde laa.. Juz for fun jek.. Hik hik..

GhOsToNe berkata...

akak ak inieyh memg hot!!!!!

black_mel berkata...

x layan fb...x minat....

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

promoted lah group aku! begong la ko! hahahha

aku buat tiga group dlm facebook

kami inggin menjadi binatang *bintang!

kami suka deleted sosial account bila kami frust menongeng!

dan yg paling hot sekali!!

program mrboneka my 2nd boyfriend g

ghhagagagg !!!

hans berkata...

hahaha
group2 dkt fb memang pelik2 sikit

FarhanaDr berkata...

:: Umar ::
Ooppss.. *Blushing* Akak hot kew? Haha..

:: BTS ::
Group ko tu banyak sangat laaaaaaaaa.. Caner aku nak promote? Lagipun ade ke nak join? Wawawawa..

:: Hans ::
Sangat2.. Hehe..

MyaFiza berkata...

wahh.. dapat download yg ada subtitles? download kt ne?

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.