28 Apr 2010

Mahu ke kelas.. Tapi tapi.. Sebelum itu.. Ada sesiapa tak suka minum air bandung? Hehe.. Apakah punya soalan ini.. Saja mahu kasi tahu, aku seorang penggila bandung.. *pure punya, takda cincau* Tiada ke yang sehati dan sejiwa denganku bab-bab minuman ni? Ngee..


Tiap kali kalau pergi kedai makan, ini yang aku order.. Sampai akak waiter kedai itu tak perlu tanya aku dah kot nak minum air apa.. Aku datang saja terus dia pi buat air bandung.. Wawawa.. Slurrppp!!! Sedap kan? Heehee.. Nampaknya aku cukup setia dengan tidak menukar menu air.. Mungkinkah ini juga melambangkan aku mampu jadi seorang pasangan yang setia? Ekekeke.. Merapulah lagi Farhana.. =p




Lastly, kepada tukang sapu klinik kesihatan, anda memang lawak.. Buat saya ketawa tapi sekarang anda amat menakutkan saya.. Heehee.. Saya tahu siapa anda.. Tolong jangan keluarkan ayat seperti itu lagi ya.. Saya takut.. Terima kasih.. Ngee.. Maaf, tak berniat untuk berkasar.. =)


Okey.. Beransur dulu.. Assalamualaikum..

9 Comments Here

saya peminat setia teh ais....ehehhehe...;p

*tapi bandung pun boleh....^_^

REPLY

teh ais tetap di hati

REPLY

wow.
tengok je pon dah terliur.
mest sedap gile.
ahha~

REPLY

oo cntik je air bandung tu.
tpi slalu minum mau kena kencing manis.

REPLY

aku suka nescafe ais! kalau xminum sehari rasa pelik lak!!

coffehollic x aku gagagag :P

REPLY

bandung kt kedai mana tuh?cm lg menarik dr yg i bese minum,khabarkan padaku wahai doktor cinta pengubat jiwa????

REPLY

:: Aainaa ::
Teh ais.. Ya.. Sangat minat kan? Ahaks.. ;)

:: Tedi ::
Wah.. Sorang lagi teh ais.. Ngee..

:: Jard ::
Milo??? Hik hik.. Minum milo anda jadi sehat dan kuat..

:: Azuan ::
Limau ais ye.. Hoho..

:: Zami ::
Wow.. Hahaha.. Memang sedap.. Kot.. ;p

:: Adziim ::
Ye.. Kene jaga jugak tu..

:: BTS ::
Coffeeholic? Wow.. First time aku dengar prkataan tu.. Haha..

:: Teruterubozu ::
Ooopppsss.. Gmbar google jek tu.. Heehee..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes