Aku Yang Sangat Pelik.. Wakaka ~ | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Aku Yang Sangat Pelik.. Wakaka ~

10 comments
Hari ini bicara soal langit.. Entah feeling-feeling apa meresap segenap urat saraf, langit jadi pelepas kerinduan yang tiba-tiba menerjah entah dari mana.. Aku pun tak pasti.. Haha..


Status Facebookku yang diupdate ketika di sebuah kedai makan *makan sambil pandang langit* : Aku pandang langit malam.. Tiada bintang.. Gelap dan kelam.. Sayu.. Tiba-tiba nampak kamu di balik kepul-kepul awan gelap itu.. Tersenyum kembali.. Weeeeee.. :)


Jom tengok langit.. Ini langit Labuan, juga langit Ipoh.. Terpandangkan status di Facebook Cikgu Zara pula..






"Cinta tak berupa menatap satu sama lain, tetapi memandang ke luar langit arah yang sama.. Kalau aku renung langit itu, adakah kau juga begitu?"


Terima kasih cikgu sebab bantu aku zahirkan rasa itu.. Heehee.. Gila aku.. Kata mahu bersara dari kejiwangan.. Benarlah kata orang, sekali jiwang, selamanya jiwang.. Selamat malam sayang-sayangku.. Assalamualaikum..


FOOT NOTE: Rindu itu ada aura yang boleh ditransmit melalui gelombang angin tak? =)

10 Comments Here:

Hizami Rahim berkata...

wah.
siapa pulak yang berfalsafah macam tu?
hohO.

Dewi Batrishya berkata...

Makan ambuyat atas langit pun besh tuuu.. :P

nursarah berkata...

aku nak pandang bintang malam. tapi hwang tae kyung rabun malam cam mana ni nak tengok sama2. erm, guna teleskop tengok ngan gu jun pyo lah nampaknya.

haha*apa aku ngarut nih. ekeke

Jard The Great berkata...

ku tido awal smlm.. ehehehe

GhOsToNe berkata...

akaku berjiwang lagieyh!

rhapsody LiN berkata...

hikhik~
jiwang lah puas2 kakak ku klu tu yg boleh buat kamu tersenyum. :)

SuRayA^i. berkata...

ehem! *jiwang ye =P*

joegrimjow berkata...

falsafah falseto
heheee

FarhanaDr berkata...

:: Zami ::
Sape ek? Cikgu slalunya berfalsafah.. Heehee.. But i like.. :)

:: Dewi ::
Wow.. Tingginya.. ;p

:: Sarah ::
Bila dengan aku jek tae kyung tak rabun.. Hahaha..

:: Jard ::
Kalau tak blh ajak hang tengok langit.. Hehe..

:: Umar ::
Hahaha.. Ouh tidak!!!

:: Lin ::
Kepuasan itu adalah kejiwangan.. Hik hik..

:: Suraya ::
Jiwang sekali sekala..

:: Joe ::
Hahahaha.. Falsetto itu bukankah vocal projection? Ahaks..

saya yang suka menulis - SHAHIRA - berkata...

benar ana..sekali jiwang..selamanya jiwang..owh apekah kita dari kelab yang sama? ~lalala

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.