ARI.. Cintailah Aku Sepenuh Hati.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


ARI.. Cintailah Aku Sepenuh Hati..

8 comments
Orang kata kalau boleh tajuk entry biarlah ada kena mengena dengan entry.. Kalau tidak itu macam melanggar etika berblogging.. Erk.. Okey okey.. Aku saja-saja wujudkan etika itu.. Tak ada pun.. Haha.. Orang layan Adamaya, aku dah tak layan sebab aku dah tak jiwang macam dulu.. Apakah alasan.. Boleh diterima ke? Hoho.. Seriously, aku dah tua, mana larat nak layan jiwang-jiwang.. Wawawa.. Bersara.. Aku surrender.. Mahu cari anak murid untuk sambung legasi Doktor Cinta Luar Biasa.. =)


Aku tengok seorang demi seorang publish entry untuk Project Alpha Instant Cash Blogging, aku mampu tengok saja.. Dah tak larat dah mahu kejar.. 3 minggu saja aku larat.. Sekarang aku surrender.. Hoho.. Chaiyok chaiyok ye kalian.. Eh eh.. Hari ini aku update 4 entry.. Kenapakah denganku hari ini? No idea.. Haha..



Pagi tadi minuman, petang ku upload picture makanan pula.. Tengahari ku post entry sakit kulit.. Hoho.. Selang seli dengan makanan dan minuman.. Maaflah ya.. Silalah jamu selera.. Eh.. Jamu mata.. Hik hik.. Okey semua.. Selamat menonton Adamaya.. Pesan aku untuk kalian hari ini, Cintailah Aku Sepenuh Hati.. *ini tak jiwang..* Take care semua.. Assalamualaikum..


CINTAILAH AKU SEPENUH HATI - ARI LASSO

Di dalam hatimu

Telah aku temukan

Arti kebahagian

Bersama dirimu

Aku merasa berarti


Sanggupkah dirimu

Untuk bertahan

Hingga waktu tak berjalan


Mencintaiku

Walau bintangku tak terang


Cintailah aku sepenuh hati

Sesungguhnya aku

Tak ingin kau pergi

Takkan mampu ku hadapi dunia ini


Betapa hidupku takkan pernah sama

Bila kau tinggalkan ku

Tetaplah disini saling memiliki

Selama-lamanya


Tiada arti semua bila kau pergi

Genggamlah tangganku dan peluklah diriku

Saatku jatuh nanti menangis sepi


FOOT NOTE: Saja try test cuba tengok berfungsi tak benda alah Facebook ini.. Hohoho..

8 Comments Here:

Dewi Batrishya berkata...

Mcm tau je gmba ni..
Izzit sagu? a.k.a ambuyat? LOL

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

wah camner ko buat hahaha besty yer!!!!

heheh entry nie meyediah kan sikit okay nampak yer ko dah give menjadi minah jiwang tahap gaban!

gagagaga..:))
xpe senyum selalu je la!
aku pown stress!

hehe
hidup nie bukan filem!! heh~ entah la aku rasa mcm sedih lak baca! entry nie

dr jiwang dah give up dgn kejiwangan ke! hahahah

k lah bye

tpi yg like tu! super sweet! la! camner ko bnuat! buat tutorial hahahahah ~

sI tEDI berkata...

nyum nyum

Adziim berkata...

Sedap ke makanan tu?
Sagu kan?

joegrimjow berkata...

waahhh
apakah itu????

joegrimjow berkata...

erkk
dah ada butang like
i like it
;)

azuan berkata...

dah give up pulak~
habis tue sapa nak ganti nie hehe

FarhanaDr berkata...

:: Dewi ::
Yippie.. Tepat sekali.. Ambuyat.. :)

:: BTS ::
Ko punyer komen kali ni pelik laaa.. Ko mcm sangat baik dengan aku.. Ko ade pape ke ni??? Hahahaha.. Aku akan selalu tersenyum.. Itu pasti.. Tapi jiwang2 ni aku akan cube kurangkan sket.. Sbb nanti nk jiwang ngan suami aku sorang jek.. Haha.. ;p

:: Tedi ::
Suka ke? Huhu..

:: Adziim ::
Ade yg suke, sedap laa.. Ade yg tak boleh telan.. Ahaks..

:: Joe ::
Itulah ambuyat, mkanan orang sabah sarawak.. Heehee.. Yeah.. I like it too.. Ngee..

:: Azuan ::
Pupus laa legasi Dokter Cinta Luar Biasa.. Haha.. Kalau ko, mcm tak leh jek ganti.. Sbb tak jiwang langsung.. Haha.. ;p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.