23 Apr 2010

Menulis entry ini sebelum tidur.. Jam menunjukkan pukul 4 pagi.. 8 pagi nanti ada kelas sampailah pukul 5 petang esok.. Tak mengapa penat dan ngantuk sedikit, esok kan hari Sabtu.. Heehee..




Sebelum tidur selalunya aku akan jenguk sebentar traffik ke blog.. Tiba-tiba tak sengaja tertanya soalan pada diri sendiri.. Katakan kalau 5, 6 hari aku tak update sebarang entry dalam blog, ada tak "orang" yang akan tetap berkunjung ke sini hari-hari? Tiada entry, tengok kotak sebelah kanan pasal tuan blog pun jadilah.. Tak pun korek entry lama-lama aku dan baca.. Eh.. Ada ke yang buat macam tu? Peminat kot.. Haha..


Actually, hanya terima kasih mampu ku ucap untuk yang sering berkunjung ke sini.. Walau kadang-kadang aku merapu entah apa-apa pun ada yang sudi nak dengar.. Hohoho.. Terima kasih.. Anda semua mengindahkan lagi hari-hari saya.. Ewah ayat..



Okeylah.. Selamat menempuh hari Jumaat anda dengan riang gembira ya.. Hik hik.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Ada SATU blog aku suka jenguk hari-hari.. Jenguk entry dia.. Dan paling penting jenguk tuan blog dia.. Haha.. *Shhhhhh.. Jangan bagi tahu DIA..*

26 Comments Here

Kalo perlu panduan dlm cinta..kene cari entry2 kat sini la kan.=)

REPLY

saya2..peminat setia blog cahaya yang riang gembira..hehehe..

ooo..suke ngendap ye..blog "siapa" kah itu??hohoho...

REPLY

i mcm tu!!! haha..

ni kira blog wajib lah.. kdg2 xde idea nk komen tp still bc ur en3. :p

REPLY

terharu kan kalau kita x update tp org still berkunjung.

aku suka masuk satu blog.
dia last update ari isnin. semalam aku masuk 16 org sedang online..

:)

REPLY

kwn2 facebook aku yg post kat wall entry dia mesti aku jenguk!!

tapi yg wajib bagi aku skrang blog jard dgn kapten!
xtau asal.. dua2 blog nie aku suka jenguk! tapi kapten panjang nak mampus tyape! hahah :))

BTS

REPLY

shayer!!!!
suke bace blog inieyh!!!!!

REPLY

suka nya dia... huhu, aku pernah tak update seminggu, still ada 40 visitors per day. sapa lah agaknya tu, huhu

REPLY

yer...kegembiraan bo hilangkan tekanan....senyum selalu..

REPLY

everyday i read ur blog even there is no new entry
it juz my interest to do so

REPLY

aku saspek blog joe tuh...hehe..

REPLY

aku minat bace cerita yang riang gembira..time aku dolu2 dah berlalu..jd sbg panduan utk mengajar anak aku bila diaorang dah besar sikit nt..

REPLY

semoga ceria sentiasa....klu tak update satu aripun dah kurang yang melawat...kena update sentiasalah jawabnyer kan...

REPLY

blog farhana ni mengubat rindu pd si little farhana di kg...huwaaaaaaa!!!

REPLY

Jom join blog kite
Ni blog baru saye…

http://terataimewangi.blogspot.com/

ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

REPLY

blog kamo dlam senarai blog list kite tau..

REPLY

semua orang ada kelebihan.
jangan risau.
ehe~

REPLY

blog neh wajib ku masuk.. heeee.. =)

REPLY

saya.. saya... blog ni tempat utk berjiwang-jiwang. hehehe...
tpkan, lg best pakai disqus comment cam dlu, ade reply2.

REPLY

:: Nazz ::
Yeah.. Tepat sekali.. Korek2 laa entry di sini ya.. Ahaks..

:: Cik Sha ::
Time kaseh.. Heehee.. Ade laa blog seorang yang dekat di hati.. :)

:: Lin ::
Thanx dearie.. :)

:: Lolly ::
Gitew laa kan.. Ahaks.. ;p

:: Tedi ::
Yippie.. Sangat2 terharu ouh.. Rase macam nak nanges pon ade..

REPLY

:: BTS ::
Kapten mmg hebat.. Jard pon sama arr..

:: Umar ::
Time kaseh adik macho.. Heehee..

:: Sarah ::
Ouh.. Pasti amat terharu kan.. Huhu..

:: Mr Kamikaze ::
Yep2.. True.. Heehee..

:: Teruterubozu ::
Time kaseh banyak sis.. Cayang anda.. Ngee..

REPLY

:: Lolly ::
Ouh.. Dia adelah sesuatu dalam hidupku.. Cewaaahhhh.. ;p

:: AG ::
Sangat suspek jugak.. Huu..

:: PakcikLie ::
Panduan.. Huhu.. Yup2..

:: Joe ::
Hik hik.. Blog penyebab senyuman dalam rahsia.. Ahaks..

:: Zaidah ::
Yeah.. Kena keazaman kak.. Heehee..

REPLY

:: Mak Dara ::
Akak.. Time kaseh.. Smoga rindu terubat ek.. :)

:: Cik Paro ::
Time kaseh bebanyak.. Hee..

:: Cikgu Zami ::
Indeed.. Ngee..

:: Jard ::
Blog kamoo jugerrr.. Heee..

:: Iqa ::
Heehee.. Tengkiu dik.. Disqus eh? Hmmmm.. Tu laa.. Ade ssetengah orang kate lambat, tu yang akak ubah.. Huhu..

REPLY

saya saya!! hehe..keep on blogging~

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes