3 Jan 2010

Sudah mahu jejak seminggu perhubungan kita.. Namun dek kerana halangan dan dugaan, jodoh kita seakan ditidakkan dan ditentang.. Saban hari hati ini menyemai benih-benih kasih, hampir berkembang subur di taman cinta, tapi seakannya tanah ini bukan tanahmu.. Baja yang ku beri mungkin bukan kesukaanmu.. Air yang ku siram mungkin tak mencukupi bagimu.. Akhirnya, layulah teratai di tasik madu.. Ouh template Mystique dan Intense Debateku.. Mungkin sampai di sini saja jodoh kita.. Aku relakan kau pergi sayang.. Taking caressss.. Uhuk uhuk..



Ooppss.. Maaf.. Terlebih sedih pula.. Tapi serious, memang sedih banget.. Huu.. Tak mengapalah.. Biar ku mulakan hidup baru, dengan kekasih hati yang baru.. Heehee.. Template ini adalah hasil kemalasan aku untuk mem"browse" through laman btemplate.com.. Beradanya dia di first page, terus aku download tanpa berfikir.. Mungkin sedih tak habis, semangat dan jiwa juga tiada.. Huhu.. Namun aku berusaha untuk kekalkan tema CAHAYA YANG RIANG GEMBIRA.. Harap anda ceria-ceria dengan template ini.. Aku akan belajar mencintai template yang dinamakan In Love ini.. Ahaks.. Kalau kata, rasa tak timbul juga, berpisahlah lagi jawabnya.. Atau mungkin kalian rasa tak menarik???


Komen pula.. Fuhh.. Puas aku cari jalan sana sini, tapi tak ketemu juga.. Akhirnya aku dengan berat hati melepaskan Intense Debate ini.. Walau hati dah jatuh cinta.. Nak buat macam mana, lumrah dunia.. Tak semua yang kita cinta, dapat kita letakkan di sisi bersama kita.. Ehem ehem.. Pengalaman babe.. Heehee.. Kembali pada kekasih lama.. Komen blogspot.. Disqus tak boleh pakai, Intense Debate pun sama naik.. Huh.. Threaded comment? 4 kali aku cuba, tak menjadi.. Belasahlah Labu..



So, akhirnya, inilah saja yang aku termampu.. Jangan segan-segan tegur aku kalau ada kesulitan semasa berada di Cahaya Yang Riang Gembira.. Aku tak makan orang, gigit jek.. Muahaha..



Akhir kata sebelum aku melayari bahtera mimpi, aku mahu ucapkan terima kasih daun keladi, ada masalah tolong lagi.. Heehee.. Buat abang-abang berdua, Abe Kawie dan Abe Hisham dari Kelab Tuuuutttt yang sudi bertamu ke sini dan memberikan pertolongan yang agak seberapa jugalah.. Hehehe.. Maceyyyy yek..


Okey semua, aku mahu ketiduran, penat otak mencari solution.. Last-last tukar template jugak.. Haha.. Okey.. Tata titi tutu.. Assalamualaikum semua..

58 Comments Here

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Kembali!!! Hahaha.. ;)

REPLY

alalala,kciannye dia..
x pe2,dia suruh pki yg warna putih,suci bersih ckit..
agagaga...
=)
jgn sedih2..

REPLY

ilek eh.. kang lepas 2-3 hari, mesti ade mood nk tukar lagi, kan? skang enjoy dulu ^.~

REPLY

erm.ingatkan nak pakai lama theme tu..takperlah

REPLY

i like putih!! hehe.. rse mcm nk tuka template gak r. tiru2~
hehehe~

REPLY

satu pengorbanan yang sukar kan.. dah clik milo..bosan2 singgah le..

Beg Plastik 20 sen

Buat Salah OK ke???

REPLY

hehehe..

akhrnyew ak dh boleh comen!!!

x pe lew..

jodoh x pnjang!

REPLY

andai bukan jodoh...disemai dan di baja bagaimanapun...tetap berpisah jua...bukakanlah pintu hati untuk yg baru ini...semoga bahagia...=)

*wawawawaaaa...=)

REPLY

cet smlm ingt privatekan blog utk slame2lamenye~ T___T

heheh, i like jgk template nh..nmpk suci gtu~

REPLY

ok gak template ni..;)

REPLY

aku nampak template ni putih je, errr, tenet aku lembab kot.

REPLY

wow!!! yg ni pon best jugak.. putih dan suci. nanti email arr layout ni, meh kawie cuba buat ngan disquss plak ek... hehehehehhe...

REPLY

ana..ila tgk templete lama pown cntk jgk...yg ne pn cntk..iih

REPLY

EH aku suka lah.. simple dan putih (kaler kegemaran aku)..

REPLY

Sabar separuh dari iman ya cik Farhana

REPLY

people are too overwhelmed by choices, i guess. ala, pakai blogspot comment box udah..simple, cepat loading..tak dituduh gay...oopss..

REPLY

farhana, nice2... adus ayat.. mcm bg kat pakwe tuh;)


pakai buang la ni ek;)

REPLY

Asliani.. Hahaha.. Tu laa psal.. Takpe.. Lain kali blh cube lagik.. Tak sedey daaa.. Heehee.. ;)

REPLY

Azuan.. Maceyyy maceyy.. Hehehe.. ;)

REPLY

Qisyyy.. Hehehe.. Smoga ade laa moodnya.. Hahaha.. Tengkiu.. ;)

REPLY

Paksuu.. Huhu.. Tu laaa.. Jodoh tak pnjang.. Ahaks.. ;p

REPLY

Lin.. Hehehe.. Jom tukar.. Heehee.. ;)

REPLY

Sharinginfoz.. Huhu.. Memang agak sukar.. Tengkiu drop by.. ;)

REPLY

Ghostone.. Hehe.. Yeah.. Akhirnya blh komen.. Ahaks.. ;)

REPLY

Aainaa.. Tgh buka pintu seluas-luasnya ni.. Ahaks.. ;p

REPLY

Suraya.. Hahaha.. Takde laa selama-lamanya.. Adesss.. Cume wat alteration sket sana sini.. Huhu..

REPLY

Lan.. Tengkiu ek.. Heehee.. ;)

REPLY

Sarah.. Template ni mmg putih.. Hoho.. Atas jek ade kaler sket.. ;)

REPLY

Kawie.. Heehee.. Tengkiu.. Nanti farhana cuba yek, pape akan diinform mas kawie.. Heehee.. ;)

REPLY

Ila.. Huhu.. Tengkiu2.. ;)

REPLY

Nazz.. Errr.. Tengkiu eh.. Suci kan? Ahaks.. Thanx singgah.. ;)

REPLY

Bro John.. Heehee.. Yep.. Baik bro.. Heee.. Tengkiu.. ;)

REPLY

Avid.. Hahaha.. Gay?? Teeetttt.. ;p

REPLY

Zuewairy.. Heehee. Thanx2.. Praktis dulu ni.. Snang nanti kalau ade pakwe.. Ahaks.. ;p

~ pakai buang.. huhuhu.. tepat skali..

REPLY

cantik putih ni..
xper..
ade masa cari jodoh lain k..
ni pon da kire ok..
tp kalau nak cr len pon, ape salahnye kan??
hehehe..

REPLY

hana..
mcm ni pon ok pe..hehe

REPLY

cantik template die ek huhuhu

bro cdg nk tukar template la.. tp xde satu pun yg berkenan di hati huhuhu

out of topic--> botak...?? Oh tidak... katekan tidak pada botak... nnt bro sebijik cam bro mazidul

BroFramestone Blog

REPLY

Uiks? Komen intense tu probs camner eh?

REPLY

2 r pasai..asyik tukar template jerk..heheh x pew ni pown ok gak

REPLY

xmau nagis2...

xmau cedih..

riang ria hari2..

=)

REPLY

template sebelum ni lg cun.. yg ni pun ok jugak. dah.. jgn sedey2... kalo dah ada bf nnti baru boleh.. pesal ada yg nak pujuk..hehehe...

REPLY

Sabo je ah... kena set kat setting tu komen letak embedded below post

REPLY

wah...sedeyh je post nih.
sob2...:(

REPLY

haa tu diaa.
tempelett baru tuuu..

REPLY

Minna.. Harap2 kekal ngan jodoh yg ini.. Heehee.. ;)

REPLY

Pal.. Hehe.. Harap2 kekal ngan yg ni pule.. ;)

REPLY

Bro Syukri.. Hehe.. Nnt dh jumpe yg meletop, tukar laaa.. Heehee.. ;)

REPLY

Dak Wan.. Huhu.. Komennye tak reti cane nak ckap.. Dia mngganggu template.. Dh try test kat dua template, still camtu gak..

REPLY

Syaf.. haha.. Dah kmbali ke bofren lama dah.. Haha.. ;p

REPLY

Wan.. Yeszaaaa.. Cahaya yang riang gumbira laaa katakan.. Ahaks..

REPLY

Pokcik Naz.. Hehehe.. Selama ketiadaan pokcik saya ade tukar lagi satu template kaler puteh sbb template yg ni ade probs.. Huhu.. Tapi skang dah okey dah.. Heehee.. ;)

REPLY

Dak Wan.. Dah bejaye dah tukar ke disqus pula.. Heehee.. ;)

REPLY

Aidi.. Hahaha.. Yep2.. Mmg sedey aritu.. Tapi skang dah okey dah.. Hehehe..

REPLY

Kuwe.. Haaa.. Betul2.. Yg ni ler.. Heehee..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes