Walau Dalam Cintaku Padamu, Ku Relakan Kau Pergi.. Mungkin Tiada Jodoh Kita.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Walau Dalam Cintaku Padamu, Ku Relakan Kau Pergi.. Mungkin Tiada Jodoh Kita..

58 comments
Sudah mahu jejak seminggu perhubungan kita.. Namun dek kerana halangan dan dugaan, jodoh kita seakan ditidakkan dan ditentang.. Saban hari hati ini menyemai benih-benih kasih, hampir berkembang subur di taman cinta, tapi seakannya tanah ini bukan tanahmu.. Baja yang ku beri mungkin bukan kesukaanmu.. Air yang ku siram mungkin tak mencukupi bagimu.. Akhirnya, layulah teratai di tasik madu.. Ouh template Mystique dan Intense Debateku.. Mungkin sampai di sini saja jodoh kita.. Aku relakan kau pergi sayang.. Taking caressss.. Uhuk uhuk..



Ooppss.. Maaf.. Terlebih sedih pula.. Tapi serious, memang sedih banget.. Huu.. Tak mengapalah.. Biar ku mulakan hidup baru, dengan kekasih hati yang baru.. Heehee.. Template ini adalah hasil kemalasan aku untuk mem"browse" through laman btemplate.com.. Beradanya dia di first page, terus aku download tanpa berfikir.. Mungkin sedih tak habis, semangat dan jiwa juga tiada.. Huhu.. Namun aku berusaha untuk kekalkan tema CAHAYA YANG RIANG GEMBIRA.. Harap anda ceria-ceria dengan template ini.. Aku akan belajar mencintai template yang dinamakan In Love ini.. Ahaks.. Kalau kata, rasa tak timbul juga, berpisahlah lagi jawabnya.. Atau mungkin kalian rasa tak menarik???


Komen pula.. Fuhh.. Puas aku cari jalan sana sini, tapi tak ketemu juga.. Akhirnya aku dengan berat hati melepaskan Intense Debate ini.. Walau hati dah jatuh cinta.. Nak buat macam mana, lumrah dunia.. Tak semua yang kita cinta, dapat kita letakkan di sisi bersama kita.. Ehem ehem.. Pengalaman babe.. Heehee.. Kembali pada kekasih lama.. Komen blogspot.. Disqus tak boleh pakai, Intense Debate pun sama naik.. Huh.. Threaded comment? 4 kali aku cuba, tak menjadi.. Belasahlah Labu..



So, akhirnya, inilah saja yang aku termampu.. Jangan segan-segan tegur aku kalau ada kesulitan semasa berada di Cahaya Yang Riang Gembira.. Aku tak makan orang, gigit jek.. Muahaha..



Akhir kata sebelum aku melayari bahtera mimpi, aku mahu ucapkan terima kasih daun keladi, ada masalah tolong lagi.. Heehee.. Buat abang-abang berdua, Abe Kawie dan Abe Hisham dari Kelab Tuuuutttt yang sudi bertamu ke sini dan memberikan pertolongan yang agak seberapa jugalah.. Hehehe.. Maceyyyy yek..


Okey semua, aku mahu ketiduran, penat otak mencari solution.. Last-last tukar template jugak.. Haha.. Okey.. Tata titi tutu.. Assalamualaikum semua..

58 Comments Here:

Farhana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Farhana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Farhana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Farhana berkata...

Kembali!!! Hahaha.. ;)

asliani ahmad berkata...

alalala,kciannye dia..
x pe2,dia suruh pki yg warna putih,suci bersih ckit..
agagaga...
=)
jgn sedih2..

AzuanBudakPandai berkata...

yang ni pun ok ape huhu

balqissy berkata...

ilek eh.. kang lepas 2-3 hari, mesti ade mood nk tukar lagi, kan? skang enjoy dulu ^.~

paksuu berkata...

erm.ingatkan nak pakai lama theme tu..takperlah

rhapsody LiN berkata...

i like putih!! hehe.. rse mcm nk tuka template gak r. tiru2~
hehehe~

Sharinginfoz berkata...

satu pengorbanan yang sukar kan.. dah clik milo..bosan2 singgah le..

Beg Plastik 20 sen

Buat Salah OK ke???

GhOsToNe berkata...

hehehe..

akhrnyew ak dh boleh comen!!!

x pe lew..

jodoh x pnjang!

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

andai bukan jodoh...disemai dan di baja bagaimanapun...tetap berpisah jua...bukakanlah pintu hati untuk yg baru ini...semoga bahagia...=)

*wawawawaaaa...=)

suraya berkata...

cet smlm ingt privatekan blog utk slame2lamenye~ T___T

heheh, i like jgk template nh..nmpk suci gtu~

Lan Bingka berkata...

ok gak template ni..;)

nursarah berkata...

aku nampak template ni putih je, errr, tenet aku lembab kot.

kawie2020 berkata...

wow!!! yg ni pon best jugak.. putih dan suci. nanti email arr layout ni, meh kawie cuba buat ngan disquss plak ek... hehehehehhe...

HonEyBuNNy berkata...

ana..ila tgk templete lama pown cntk jgk...yg ne pn cntk..iih

Nazz berkata...

EH aku suka lah.. simple dan putih (kaler kegemaran aku)..

Sharif John berkata...

Sabar separuh dari iman ya cik Farhana

avid gunner berkata...

people are too overwhelmed by choices, i guess. ala, pakai blogspot comment box udah..simple, cepat loading..tak dituduh gay...oopss..

Zuewairy berkata...

farhana, nice2... adus ayat.. mcm bg kat pakwe tuh;)


pakai buang la ni ek;)

Farhana berkata...

Asliani.. Hahaha.. Tu laa psal.. Takpe.. Lain kali blh cube lagik.. Tak sedey daaa.. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Azuan.. Maceyyy maceyy.. Hehehe.. ;)

Farhana berkata...

Qisyyy.. Hehehe.. Smoga ade laa moodnya.. Hahaha.. Tengkiu.. ;)

Farhana berkata...

Paksuu.. Huhu.. Tu laaa.. Jodoh tak pnjang.. Ahaks.. ;p

Farhana berkata...

Lin.. Hehehe.. Jom tukar.. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Sharinginfoz.. Huhu.. Memang agak sukar.. Tengkiu drop by.. ;)

Farhana berkata...

Ghostone.. Hehe.. Yeah.. Akhirnya blh komen.. Ahaks.. ;)

Farhana berkata...

Aainaa.. Tgh buka pintu seluas-luasnya ni.. Ahaks.. ;p

Farhana berkata...

Suraya.. Hahaha.. Takde laa selama-lamanya.. Adesss.. Cume wat alteration sket sana sini.. Huhu..

Farhana berkata...

Lan.. Tengkiu ek.. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Sarah.. Template ni mmg putih.. Hoho.. Atas jek ade kaler sket.. ;)

Farhana berkata...

Kawie.. Heehee.. Tengkiu.. Nanti farhana cuba yek, pape akan diinform mas kawie.. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Ila.. Huhu.. Tengkiu2.. ;)

Farhana berkata...

Nazz.. Errr.. Tengkiu eh.. Suci kan? Ahaks.. Thanx singgah.. ;)

Farhana berkata...

Bro John.. Heehee.. Yep.. Baik bro.. Heee.. Tengkiu.. ;)

Farhana berkata...

Avid.. Hahaha.. Gay?? Teeetttt.. ;p

Farhana berkata...

Zuewairy.. Heehee. Thanx2.. Praktis dulu ni.. Snang nanti kalau ade pakwe.. Ahaks.. ;p

~ pakai buang.. huhuhu.. tepat skali..

Amieynna Amin berkata...

cantik putih ni..
xper..
ade masa cari jodoh lain k..
ni pon da kire ok..
tp kalau nak cr len pon, ape salahnye kan??
hehehe..

pal7 berkata...

hana..
mcm ni pon ok pe..hehe

Framestone berkata...

cantik template die ek huhuhu

bro cdg nk tukar template la.. tp xde satu pun yg berkenan di hati huhuhu

out of topic--> botak...?? Oh tidak... katekan tidak pada botak... nnt bro sebijik cam bro mazidul

BroFramestone Blog

Dak Wan berkata...

Uiks? Komen intense tu probs camner eh?

syaf berkata...

2 r pasai..asyik tukar template jerk..heheh x pew ni pown ok gak

mr.syazwan berkata...

xmau nagis2...

xmau cedih..

riang ria hari2..

=)

Naz berkata...

template sebelum ni lg cun.. yg ni pun ok jugak. dah.. jgn sedey2... kalo dah ada bf nnti baru boleh.. pesal ada yg nak pujuk..hehehe...

Dak Wan berkata...

Sabo je ah... kena set kat setting tu komen letak embedded below post

Aidi-Safuan berkata...

wah...sedeyh je post nih.
sob2...:(

Kuwe berkata...

haa tu diaa.
tempelett baru tuuu..

FarhanaDr berkata...

Minna.. Harap2 kekal ngan jodoh yg ini.. Heehee.. ;)

FarhanaDr berkata...

Pal.. Hehe.. Harap2 kekal ngan yg ni pule.. ;)

FarhanaDr berkata...

Bro Syukri.. Hehe.. Nnt dh jumpe yg meletop, tukar laaa.. Heehee.. ;)

FarhanaDr berkata...

Dak Wan.. Huhu.. Komennye tak reti cane nak ckap.. Dia mngganggu template.. Dh try test kat dua template, still camtu gak..

FarhanaDr berkata...

Syaf.. haha.. Dah kmbali ke bofren lama dah.. Haha.. ;p

FarhanaDr berkata...

Wan.. Yeszaaaa.. Cahaya yang riang gumbira laaa katakan.. Ahaks..

FarhanaDr berkata...

Pokcik Naz.. Hehehe.. Selama ketiadaan pokcik saya ade tukar lagi satu template kaler puteh sbb template yg ni ade probs.. Huhu.. Tapi skang dah okey dah.. Heehee.. ;)

FarhanaDr berkata...

Dak Wan.. Dah bejaye dah tukar ke disqus pula.. Heehee.. ;)

FarhanaDr berkata...

Aidi.. Hahaha.. Yep2.. Mmg sedey aritu.. Tapi skang dah okey dah.. Hehehe..

FarhanaDr berkata...

Kuwe.. Haaa.. Betul2.. Yg ni ler.. Heehee..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.