4 Mei 2009

Innz.. Here you goes..


1) Apakah hubungan awak dengan dia (INSAN YANG MENGETAG ANDA)?


Sisters forever.. =)


2) 5 impressions terhadap si dia..


Baik, respect people, cute pulak tu, very the peramah, cup cakes?


3) Perkara yang paling memorable dia pernah lakukan kat awak?


Bagi hadiah yang sangat cute, there below this post.. Comel macam tuannye.. =)


4) Perkara yang paling memorable dia cakap kat awak?


Kak farhana yang CUTE.. Heehee.. Aku ini pantang dipuji.. =p


5) Kalau dia kekasih awak, awak akan?


Fuuyooo.. Mana boleh.. Hubungan sejenis.. Haram weh.. =p


6
) Kalau dia jadi musuh anda, anda akan?


Berbaik semula supaya tak jadi musuh.. But I don't think it'll happen.. Kan adik?


7) Kalau dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam?


No no no.. Like I said.. Haram weh..


8)
Kalau dia jadi musuh anda mungkin kerana?


Kerana apa? Tak ada kerana apa-apa.. Takkan jadi musuh la..


9) Overall impresion tentang dia?


Adik.. Akak bagi 5 bintang boleh? Haha.. =)


10) The most desirable thing to do to her/him?


Cipika cipiki boleh dik? Heehee.. =p


11) Apakah anda rasa tentang pandangan orang terhadap anda?


Aku terima apa adanya.. Chewahh.. =)


12) The character of you for yourself..


Calm, happy go lucky, hypersensitivity, jiwangz... =p


13) On contrary, the character you hate about you..


Easy to cry.. Huk huk huk.. =(


14) The ideal person you want to be with..


My family, my G8 Smart, and my future lover.. Heehee.. =)


15)
For people who like you, tell something about them..


Korang suka aku ke? Hehe.. You are great.. =)


16)
Ten people you tag..


1) Fairuz @ Apai (sebab dia dah tak ade keje)..
2) Faizul (sebab dia sedih, so wat la tag nih ye.. chill out)..
3) Roy (sebab dia dah nyanyi lagu Farhana, aku nak bagi hadiah kat dia.. Haha..)..
4) Aainaa (baru saje aku kenal)..
5) Kak El (akak yang suka gelak)..
6) Kak Reen..
7) Kak Zura..
8) Kak Gie..
9) Kak Leed..
10) Azri Sekandar lagi.. (Encik.. Anda hutang saya 3 tag.. Akan ku tuntut.. Tapi saya akan consider untuk bagi diskaun nanti.. Tunggu anda pulang dulu ya.. Hee..)


17) Number 2 ada hubungan dengan siapa?


Haha.. Manalah aku tahu.. Itu personal life dia.. Yang penting ada hubungan dengan mak ayah dia, dengan Allah, dengan orang sekeliling dia.. Betul tak faizul?


18) Is number 3 male or female..


Roy.. Male kan? Heehee.. Of course.. Roy is a male.. =)


19) If number 7 dengan number 10 ada relationship.. Is it a good thing?


Saya bantah sekeras-kerasnya yang arif.. =p


20)
Number 1 belajar apa?


Seni.. Seni dan seni.. Kan apai kan? =)


21) Macam mana dengan number 5 dan number 8?


Akak-akakku yang tersayang.. Dorang paling gempak laa.. =)


22) Number 4 single ke?


Aainaa.. Single ke tak single? Heehee.. =p


23)
Say something about number 6..


Akakku yang tercinta juga.. Sayang dia.. Heehee.. =)


24)
Number 9 kelakar ker?


Baru jewk knal.. Heehee.. Kak leed.. Akak kelakar tak? Heehee.. =p




FOOT NOTE: Buat semua yang ditag.. Anda wajib menjawab tag ini.. Hahahaha.. Aku suka.. (gelak jahat)





14 Comments Here

Joe nak kene ke??? Heehee.. Tkut kelu lidah kaku tgan nk mnjawab 24 soklan nih.. Haha.. =p

Kalau nak jwab blh jewk, saya lagi suka sbb dpat dera org.. Haha.. =p

REPLY

kakak cOmel,
sy terharu.
huhu ~

tahniah kerna berjaya
menyiapkan tugasan
hehe ;)

REPLY

aBG2 katin maner??
hurmmm... pnggil2 number??


jgn prove comment nih.. hehe. just asking from my prev post/

REPLY

aiyak...prove jugak ker?? kuang3x..
sy dpt kolej 12..

REPLY

yahoooooooo aku kena tag aku kena tag yahoooooo ...tag yg lepas pun x buat lg..TAG LE LAGI...berdekah3

REPLY

Amboi kak el.. Sukenye dia.. Berdekah da bape bnyk kali pn tak tau da.. Haha.. =p

Jwab akak jgn x jwab, jgn disimpan wat pekasan yerk.. =p

REPLY

alamak....cam kenal je nama kt atas tu....huhu....ku kena beb....hahaa

REPLY

rjin mlyn tag ye hehehee

REPLY

Kak zu.. Akak laa tu.. Haha.. =p

Rizz.. Mst laa rajin.. Rizz pn ape kurangnye kn mnurut encik zaffril.. Rajin gak mlayan tag.. Heehee.. =)

REPLY

FUUYOOOO
tag2 erk...
bgs!..
hehe
mcm artis lak kan jwb tag2 ni kan..
=)

REPLY

YEAH!!!!!!!!!!!!!
xkene tag...ahahaha.. XD

REPLY

ops...
nak kene contact azeri sekandar cepat2 la..soh dia wat tag..lalala

REPLY

Pal.. Ish3.. X pyah contact.. Encik Azri Sekandar skunk sombong daa.. Dia x pndang da org keliling dia.. Uhuk uhuk.. =(

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes