Tag? Innz? Kahwin? Aku Suka.. =p | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Tag? Innz? Kahwin? Aku Suka.. =p

6 comments
Assalamualaikum.. Malam-malam, tengah layan photoshop.. Tiba-tiba.. Innz Si Budak Kecik menempek kat shoutbox.. ANDA DITAG.. Adoi.. Tag? Pasal apa? Oouuhhh.. I like this topic.. Wah.. Gatal sungguh aku.. Heehee.. Tag pasal wedding plan.. Heehee.. Adik, akak dah settlekan tag adik.. Cepat aje jawab tag-tag camni kan aku ni.. Hahaha.. =p






Aku lagi suka Kim Bum - So Yi Jung.. Heehee.. Tapi.. Layan aje..



Wedding Plan


1. How old are you?

22 years old.. Muda lagi.. Heehee..


2. Are you single?

Single dan aku tidak dapat dipisahkan buat masa ini.. Tapi tak lama lagi siapa tau.. Hak hak hak.. =p


3. At what age do you think you’ll get married?

Kalau boleh umur 24.. Kalau ada jodoh laa.. (Awak, boleh ke kita kahwin dua tahun lagi?) --- Tanya aku pada dinding.. GILA!!! =p


4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now?

Siapakah dia? Tiada lelaki di sampingku buat masa ini.. So, no jawapan..


5. If not, who do you want to marry?

Dia tu.. Siapa? Dialah.. Tapi tak tahu dia nak atau tak.. Awak.. Awak.. =)


6. Who will be your bridesmaid & bestman?

Kalau boleh semua orang aku nak suruh naik atas pelamin kipaskan aku.. Maklumlah, cuaca panas sekarang.. Haha.. Siapa nak? Meh isi borang.. =p


7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?

Ikutkan hati tiga-tiga aku nak.. Yelah.. Sekali seumur hidup.. Mudah-mudahan.. Boleh tak sayang? --- Tanya pada dinding lagikah aku? Haha.. =p


8. Where do you plan to go on honeymoon?

Mana-mana saje yang dia nak bawa aku.. Ke bulan, ke bintang.. Heehee.. Pulau Perhentian atau Korea dalam perancangan, tapi kalau ada rezeki lebih, Kota Cinta - Paris..


9. How many guests do you think you’ll invite?

Hmm.. Siapa yang nak datang tu dialu-alukan.. Kalau taknak datang, aku heret jugak datang.. Kalau korang takde tak meriahlah kan.. =)


10. Will that include your exes?

Satu.. Dua.. Tiga.. Empat.. Hurrmm.. Ramai sangat pulak exes.. Haha.. Boleh je kalau sudi nak datang.. =)









11. How many layers of cake do you want?

Adik nak 5? Akak nak double.. 10.. Wah.. Gitu.. Setingkat pun cukup.. Yang penting kahwin.. Hak hak hak..


12. When do you want to get married, morning or evening?

Eh.. Boleh pilih-pilih ke.. Huhu.. Morning laa.. Kalau dah lewat-lewat sangat payah lak.. Haha.. Tettt.. =p


13. Name the song/tune you’d like to play at your wedding:

Lagu hindustan wajib, lagu Koi Mil Gaya.. Aku nak semua menari okeyh.. Lagu otai rock haruslah ada jugak, nak lagu DINAMIK - ANTARA GADIS.. Aku dengan Kak Yati nak nyanyi okey.. Lagilah harus korang datang dengar suara aku yang merdu.. Psstt.. Ramai tau cakap merdu.. Jangan tak pecaye.. =p


14. Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?

Biasa-biasa sudeh.. Yang penting kita main suap-suap.. Kan kan kan?


15. Champagne or red wine?

Ish3.. Apa ni.. Marah Allah.. Air ape korang nak? Order jewk.. Siap dibuat.. Macam ala-ala kat kedai.. Hak hak hak.. Tapi layan diri laa.. Pi dapur aku, semua barang dah sedia, korang buat macam rumah sendiri yerk.. Haha..


16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?

Days after wedding pun okey what.. Kita warming up dulu kan.. Apa?? Itupun nak kene warming up? Tettt.. =p


17. Money or household items?

Money laa.. Tapi nak bagi dua-dua pun boleh.. Untuk rumah baru aku dan suami.. Heehee.. =)


18. How many kids would you like to have?

4? 5? 6 pun okey gak.. Ramai anak aku suka.. Tak laa aku dan cik abang sunyi di hari tua.. Ramai anak, ramai cucu, ramai piut, miut.. Haa.. Ape lagi..


19. Will you record your honeymoon in DVD/VCD?

Nak ke? Aku tak photogenik laa.. Photogedikz ya.. Haha.. Terpulanglah pada cik abang saya.. Hik hik hik.. =)


20. I want to know their wedding plan…

Siapa erk? Takde sape kot.. Wedding plan aku ni pun aku pening nak pikir.. Hahaha.. =p










6 Comments Here:

I n n z berkata...

roboh la pelamin kak oi..
huhu
:)

Nur Farhana Abdullah berkata...

Ni wat guna kayu jati.. Tak roboh dik oi.. Hak hak hak.. Hmm.. Nak kene cari bopren tauke kayu jati laa nie.. Haha.. =p

eye^na berkata...

wah...dasyat tu..paling suka air tu...leh wat sendiri tu.....teh ais satu...erk tetiba....=)

hysMan.. berkata...

kesian kat abg dinding..
huahahaha...

Nur Farhana Abdullah berkata...

Aainaa.. Teh ais jugak yg dia mintak.. Haha..

Hysman.. Tu la.. Ksian kat abg dinding.. Sape la yg jd ang dinding tu kan.. Hak hak hak.. =p

eye^na berkata...

nak wat camner dah feveret...ringkas dan sedap...=)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.