28 Mei 2010

Betul.. Tak tipu.. Serius rasa "geli" sangat-sangat.. Untuk kanak-kanak tidak disyorkan menonton ya aksi pasangan suami isteri dalam scene ini.. Walaupun dah banyak kali tengok, tapi ini kali pertama lepas menontonnya rasa geli dalam perut.. Ekeke.. Betul.. Tak percaya? Tengoklah sendiri..





Kan kan kan? Rasa pelik.. Walaupun tak faham tapi ada sesuatu yang bikin ku tetap faham..Dush dush.. Merepek lagi.. *tekup muka, segan*


FOOT NOTE: Ini scheduled entry.. Sebab kini berada di Kota Tinggi, Johor.. Melepak di rumah nenek tercinta.. Esok menikah!! Yahoo!! Selamat pengantin baru.. =)

20 Comments Here

Aaaaa tak sanggup nak tengok. Kalau masa kecil darjah 1 2 tu ada la tngok kot. time tu ayah suka sngt lyn hindustan.
haha~

REPLY

haha.
haha.
haha.
hindustan dulu okay sikit.
sekarang adegan macam tu dah berleluasa.
;)

REPLY

disebabkan anda kata geli, ku pon tak tekan button PLAY itu~ hahaha :)

REPLY

beruk band aku punya performent xmemuaskan! aku xpt merasai kegelian itu huhuhuhu

:) agak2 berbaloi x geli nie..

REPLY

ala lembab yer beruk aku

REPLY

xleh juga gk kecewa yer..

REPLY

ahh kecewa yer!!! *agak2 ko dah leh agak x tindakan aku!

REPLY

ye!! nie tindakn hina aku nak dpt top komen dlm page ko gagagagaagga
entah sapa yg no1 tu dulu xde tb2 komen banyak bangkai lak aik~

REPLY

kenapa aku masih belom top!!! hurmm!!
gagagag menambahkan kepastian ke top an aku hahahahah !!

REPLY

mesti xbaca lg komik ni
eheee

REPLY

eee..gelojohnye mamat tu..huhuhu

REPLY

ahhhhhh.. boneka spamming.. abes ranking aku... huh!!..

aku x layan sgt hidustan.. tapi roomate aku kata lagu nie best.. ahhahaa.. :D

REPLY

errr.kak farhana ke yg nak nikah? hehe.

alahai.nak tgk video tapi frasa neh yang keluar:

'an error occured, please try again later'

sadis.

REPLY

Wakakaka... kamu ni farhana... saya rasa kamu sesuai menjadi pelakon hindustan

REPLY

serius alaa aku xsanggup nak tgk! part dia nyanyi dgn nada tinggi im in love im in love im in lve aku terus stop nyampah lak aku!

diorang xde blog ke??

REPLY

lain macam jer video tu .. jadi tak tengok

REPLY

ade lushah tak ?

wakakak nak tengok lah :P

REPLY

mengarut ja tgk dustan..
rugi masa 3 jam

REPLY

dh lme xlyn hindustan..hehe

REPLY

hahaha..akira tak tgk..gerun dgr kata2 farhana..kalo nak tgk pon..later la..hahaha..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes