Rasa Geli Dalam Perut | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Rasa Geli Dalam Perut

20 comments
Betul.. Tak tipu.. Serius rasa "geli" sangat-sangat.. Untuk kanak-kanak tidak disyorkan menonton ya aksi pasangan suami isteri dalam scene ini.. Walaupun dah banyak kali tengok, tapi ini kali pertama lepas menontonnya rasa geli dalam perut.. Ekeke.. Betul.. Tak percaya? Tengoklah sendiri..





Kan kan kan? Rasa pelik.. Walaupun tak faham tapi ada sesuatu yang bikin ku tetap faham..Dush dush.. Merepek lagi.. *tekup muka, segan*


FOOT NOTE: Ini scheduled entry.. Sebab kini berada di Kota Tinggi, Johor.. Melepak di rumah nenek tercinta.. Esok menikah!! Yahoo!! Selamat pengantin baru.. =)

20 Comments Here:

Mohd Adziim berkata...

Aaaaa tak sanggup nak tengok. Kalau masa kecil darjah 1 2 tu ada la tngok kot. time tu ayah suka sngt lyn hindustan.
haha~

Hizami Rahim berkata...

haha.
haha.
haha.
hindustan dulu okay sikit.
sekarang adegan macam tu dah berleluasa.
;)

Nur Su'aidah berkata...

disebabkan anda kata geli, ku pon tak tekan button PLAY itu~ hahaha :)

Boneka Tak Sakit berkata...

beruk band aku punya performent xmemuaskan! aku xpt merasai kegelian itu huhuhuhu

:) agak2 berbaloi x geli nie..

Boneka Tak Sakit berkata...

ala lembab yer beruk aku

Boneka Tak Sakit berkata...

xleh juga gk kecewa yer..

Boneka Tak Sakit berkata...

ahh kecewa yer!!! *agak2 ko dah leh agak x tindakan aku!

Boneka Tak Sakit berkata...

ye!! nie tindakn hina aku nak dpt top komen dlm page ko gagagagaagga
entah sapa yg no1 tu dulu xde tb2 komen banyak bangkai lak aik~

Boneka Tak Sakit berkata...

kenapa aku masih belom top!!! hurmm!!
gagagag menambahkan kepastian ke top an aku hahahahah !!

joegrimjow berkata...

mesti xbaca lg komik ni
eheee

Nazz@Purple berkata...

eee..gelojohnye mamat tu..huhuhu

Roronoa Zoro berkata...

ahhhhhh.. boneka spamming.. abes ranking aku... huh!!..

aku x layan sgt hidustan.. tapi roomate aku kata lagu nie best.. ahhahaa.. :D

et berkata...

errr.kak farhana ke yg nak nikah? hehe.

alahai.nak tgk video tapi frasa neh yang keluar:

'an error occured, please try again later'

sadis.

El-Zaffril berkata...

Wakakaka... kamu ni farhana... saya rasa kamu sesuai menjadi pelakon hindustan

Boneka Tak Sakit berkata...

serius alaa aku xsanggup nak tgk! part dia nyanyi dgn nada tinggi im in love im in love im in lve aku terus stop nyampah lak aku!

diorang xde blog ke??

touyakaruma berkata...

lain macam jer video tu .. jadi tak tengok

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ade lushah tak ?

wakakak nak tengok lah :P

abe long berkata...

mengarut ja tgk dustan..
rugi masa 3 jam

Rara berkata...

dh lme xlyn hindustan..hehe

akira sendoh berkata...

hahaha..akira tak tgk..gerun dgr kata2 farhana..kalo nak tgk pon..later la..hahaha..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.