24 Mei 2010

Pertama sekali.. Perak amat panas.. Okey.. Itu saja.. Tambah-tambah dengan cuaca panas, Hot FM buat panas lagi hati aku.. Aiseyyy.. Panggilan hangit tentang telur macam-macam telur..



Aku dah mengidam lama sangat.. Di saat perasaan mengidam jatuh merundum dan berkubur, tiba-tiba panggilan hangit pagi tadi buat aku meletup dan meronta-ronta kembali.. Tolong!! Mengidam nak makan telur penyu.. Mana entah nak cari.. Aigoo!! Jard mahu pulang ke Sabah bulan 6, boleh pesan tak Jard? Ekeke.. Okeylah.. Daa semua.. Kepala manyak fening sebab cuaca panas gila.. Mungkin ubatnya cuma telur penyu.. Muahaha.. Okey.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Makanan hari ini Nasi Goreng Kampung yang pedas gila dengan telur mata.. *order telur mata sebab mengidam telur penyu.. sadis..*

21 Comments Here

tak pernah keluar perak lagi jadi tak tahu setakat mana kepanasan di perak melebihi negeri lain..

mengidam? :D

REPLY

Jangan rebus telur tu sampai hangit ye Doc

REPLY

mmg sdap telur penyu.
dulu mase blek kg kt kelantan selalu makan. :)
shedap!
lagi best taruk budu.hehe..

REPLY

huhu...xminat la makan telur penyu...sedap ker??

REPLY

hahahhahaha... sabar farhana, sabar... x larik telur penyu tu kalau dikejar... hehehehhehehe

REPLY

Mana bleh mkn telur penyu. Haiwan nak pupus tu.
Mkn telur ayam ckup la ye.
:p

REPLY

mengidam? hehehe.. aduyai... kelakar..

hm..telur penyu best sgt ker? hari tue dah makan tapi rasa pelik jer.. huhu..

REPLY

tak pernah makan telur penyu.. best ka doctor? errrrr, sian penu nangis nak bertelur. HAHAAa

REPLY

telur penyu ni makan mentah ke goreng ke rebus? nape bleh teringin lak. eii. pelik la.

REPLY

xpernah mkn telur penyu..
adakah seperti telur puyuh?
kamu mengidam baik2 ye..
takut ternampak bola golf pon kamu akan ngapp..
almaklumlaaa da mengidam..
hehe

REPLY

wahhh..,mengidam npk doktor...ehehh,,mari2 kita cari telur penyu...heheh

REPLY

hehehe.. nk ke? nnt ku bole tolong belikan

REPLY

erkk..ritu abg akira wak balik telur penyu..uwaaa..da tak leh telan..dlu kecik2 suker giler mkn telur penyu..adakah penyu telah membuat sumpahan bhwasanya akira da tak leh mkn telur penyu itu lagikkkk??? uwaa..nikmat mkn hilang satu...huu

REPLY

huh
perak..
kg2..
xD

hey there..
=)

REPLY

teringat telur penyubiru.. ekeke.. larikkks

REPLY

x penah mkn telor penyu.
dulu kcik2 tengk lah tok ayah org klantan ade bawak balik telo penyu..
sedap ke??

REPLY

makan jangan kantoi kena tgkap dgn jabatan laut dh la..

45 000 Kakitangan Awam Tipu Sijil Cuti Sakit ?

REPLY

sedap ke makan telur penyu?heee

REPLY

hey! u r killing an innocent binatang terancam! haha-but serious best kan?

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes