Ini Semua Angkara Panggilan Hangit Hot FM | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Ini Semua Angkara Panggilan Hangit Hot FM

21 comments
Pertama sekali.. Perak amat panas.. Okey.. Itu saja.. Tambah-tambah dengan cuaca panas, Hot FM buat panas lagi hati aku.. Aiseyyy.. Panggilan hangit tentang telur macam-macam telur..



Aku dah mengidam lama sangat.. Di saat perasaan mengidam jatuh merundum dan berkubur, tiba-tiba panggilan hangit pagi tadi buat aku meletup dan meronta-ronta kembali.. Tolong!! Mengidam nak makan telur penyu.. Mana entah nak cari.. Aigoo!! Jard mahu pulang ke Sabah bulan 6, boleh pesan tak Jard? Ekeke.. Okeylah.. Daa semua.. Kepala manyak fening sebab cuaca panas gila.. Mungkin ubatnya cuma telur penyu.. Muahaha.. Okey.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Makanan hari ini Nasi Goreng Kampung yang pedas gila dengan telur mata.. *order telur mata sebab mengidam telur penyu.. sadis..*

21 Comments Here:

cikgu isza berkata...

tak pernah keluar perak lagi jadi tak tahu setakat mana kepanasan di perak melebihi negeri lain..

mengidam? :D

El-Zaffril berkata...

Jangan rebus telur tu sampai hangit ye Doc

.Cik Nana. berkata...

mmg sdap telur penyu.
dulu mase blek kg kt kelantan selalu makan. :)
shedap!
lagi best taruk budu.hehe..

bARdbOO berkata...

huhu...xminat la makan telur penyu...sedap ker??

kawie2020 berkata...

hahahhahaha... sabar farhana, sabar... x larik telur penyu tu kalau dikejar... hehehehhehehe

Mohd Adziim berkata...

Mana bleh mkn telur penyu. Haiwan nak pupus tu.
Mkn telur ayam ckup la ye.
:p

Roronoa Zoro berkata...

mengidam? hehehe.. aduyai... kelakar..

hm..telur penyu best sgt ker? hari tue dah makan tapi rasa pelik jer.. huhu..

Nur -al- Ain berkata...

tak pernah makan telur penyu.. best ka doctor? errrrr, sian penu nangis nak bertelur. HAHAAa

nursarah berkata...

telur penyu ni makan mentah ke goreng ke rebus? nape bleh teringin lak. eii. pelik la.

Amieynna Amin berkata...

xpernah mkn telur penyu..
adakah seperti telur puyuh?
kamu mengidam baik2 ye..
takut ternampak bola golf pon kamu akan ngapp..
almaklumlaaa da mengidam..
hehe

HonEyBuNNy berkata...

wahhh..,mengidam npk doktor...ehehh,,mari2 kita cari telur penyu...heheh

Jard The Great berkata...

hehehe.. nk ke? nnt ku bole tolong belikan

akira sendoh berkata...

erkk..ritu abg akira wak balik telur penyu..uwaaa..da tak leh telan..dlu kecik2 suker giler mkn telur penyu..adakah penyu telah membuat sumpahan bhwasanya akira da tak leh mkn telur penyu itu lagikkkk??? uwaa..nikmat mkn hilang satu...huu

Eazy Izzuddin berkata...

huh
perak..
kg2..
xD

hey there..
=)

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

xpernah makan telor penyu..

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

xpernah makan telor penyu..

en_me berkata...

teringat telur penyubiru.. ekeke.. larikkks

rhapsody LiN berkata...

x penah mkn telor penyu.
dulu kcik2 tengk lah tok ayah org klantan ade bawak balik telo penyu..
sedap ke??

velasrizal berkata...

makan jangan kantoi kena tgkap dgn jabatan laut dh la..

45 000 Kakitangan Awam Tipu Sijil Cuti Sakit ?

iqbalsyarie berkata...

sedap ke makan telur penyu?heee

iman berkata...

hey! u r killing an innocent binatang terancam! haha-but serious best kan?

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.