27 Mei 2010

Yeah!!! Bila rindu memang terkenangmu sayang.. Tapi kini dah tak payah kenang-kenang.. Yahoo!! Selepas hampir 2 bulan bertapa di Ipoh dengan cuaca yang amat-amat-amat panas, aku akhirnya tiba di Melaka.. Jumpa mak, abah dan adik-adik.. Weeeeeeeee.. Yang penting selera aku akan terbuka semula.. Sebab ada masakan mak.. Gambar bawah saja aku post untuk tatapan kalian.. Sebahagian kecil bandar Ipoh dari Tingkat 7 Hospital Raja Permaisuri Bainun.. Jumpa lagi Isnin nanti Ipoh.. As for now, kita enjoy!!!






Jadual penuh dan padat macam artis.. Esok cuti umum.. Selamat bercuti semua.. Heehee.. Dan esok juga akan turun ke Johor Bharu, meronggeng.. Ekeke.. Mahu kumpul momen-momen indah di sana nanti.. Boleh ke? Ngee.. Okey.. Selamat bercuti sekali lagi semua.. Rehatlah sepuasnya.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Dah beberapa hari makan tak menentu, makan, tak makan, badan pun lesu.. Kepulangan ke rumah semoga dapat mengembalikan kekuatan dan tenaga.. Badan.. Sila jangan lesu lagi.. =)

16 Comments Here

yeah,selamat bercuti jgk...
akak g cameron...hehe...
esk naek bus smpi ipoh jgk!hehe

have a nice weekend ya! ;)

REPLY

ehehe~
enjoy ur hols.. ;p

i nk merongeng g penang this weeknd!
:pp

REPLY

best2
cuti perkara palg best!

REPLY

Tidak mahu lesu... minum kacip fatimah... orang kampung... dengan tagline... "POWER BEB"

REPLY

selamat bcuti wahai doktor cinta luar biasa..
jb ke mana tu?
singgah sini jap..
hehe

REPLY

wohoo!! cuti cuti malaysia..!!

dan aku tetap disini.. di asrama kolej ku ini.. (T_T)

REPLY

nak pergi dating berjumpa kekasih gelapku.. tapi farhana takde.. klo x boleh join.. :)

REPLY

akak..
nnti sy fly ke johor kew..
hekhek!

REPLY

selamat berholiday..
=D

REPLY

selamat berongeng....

REPLY

wewuwewuu.mari meriahkan selatan tanah air.hehe.^^

REPLY

huhuh best yer ko! cuti... :) happy holliday lah..

REPLY

Doktor memang macam itu lah letih badan.
Makan le herbalife.
hehe~

REPLY

jom kite meronggeng same2..
jom!

REPLY

mst bdn dh xlesu dah ni.. :)

REPLY

farhanaaaa....wah balik melaka terchenta..msti sng hati..:D

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes