Bila Rindu Terkenangmu Sayang | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Bila Rindu Terkenangmu Sayang

16 comments
Yeah!!! Bila rindu memang terkenangmu sayang.. Tapi kini dah tak payah kenang-kenang.. Yahoo!! Selepas hampir 2 bulan bertapa di Ipoh dengan cuaca yang amat-amat-amat panas, aku akhirnya tiba di Melaka.. Jumpa mak, abah dan adik-adik.. Weeeeeeeee.. Yang penting selera aku akan terbuka semula.. Sebab ada masakan mak.. Gambar bawah saja aku post untuk tatapan kalian.. Sebahagian kecil bandar Ipoh dari Tingkat 7 Hospital Raja Permaisuri Bainun.. Jumpa lagi Isnin nanti Ipoh.. As for now, kita enjoy!!!






Jadual penuh dan padat macam artis.. Esok cuti umum.. Selamat bercuti semua.. Heehee.. Dan esok juga akan turun ke Johor Bharu, meronggeng.. Ekeke.. Mahu kumpul momen-momen indah di sana nanti.. Boleh ke? Ngee.. Okey.. Selamat bercuti sekali lagi semua.. Rehatlah sepuasnya.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Dah beberapa hari makan tak menentu, makan, tak makan, badan pun lesu.. Kepulangan ke rumah semoga dapat mengembalikan kekuatan dan tenaga.. Badan.. Sila jangan lesu lagi.. =)

16 Comments Here:

Cik Lizi berkata...

yeah,selamat bercuti jgk...
akak g cameron...hehe...
esk naek bus smpi ipoh jgk!hehe

have a nice weekend ya! ;)

rhapsody LiN berkata...

ehehe~
enjoy ur hols.. ;p

i nk merongeng g penang this weeknd!
:pp

joegrimjow berkata...

best2
cuti perkara palg best!

El-Zaffril berkata...

Tidak mahu lesu... minum kacip fatimah... orang kampung... dengan tagline... "POWER BEB"

Amieynna Amin berkata...

selamat bcuti wahai doktor cinta luar biasa..
jb ke mana tu?
singgah sini jap..
hehe

Roronoa Zoro berkata...

wohoo!! cuti cuti malaysia..!!

dan aku tetap disini.. di asrama kolej ku ini.. (T_T)

cikgu isza berkata...

nak pergi dating berjumpa kekasih gelapku.. tapi farhana takde.. klo x boleh join.. :)

Jantan Keparat berkata...

akak..
nnti sy fly ke johor kew..
hekhek!

Eazy Izzuddin berkata...

selamat berholiday..
=D

black_mel berkata...

selamat berongeng....

et berkata...

wewuwewuu.mari meriahkan selatan tanah air.hehe.^^

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

huhuh best yer ko! cuti... :) happy holliday lah..

Mohd Adziim berkata...

Doktor memang macam itu lah letih badan.
Makan le herbalife.
hehe~

cik paro berkata...

jom kite meronggeng same2..
jom!

Rara berkata...

mst bdn dh xlesu dah ni.. :)

akira sendoh berkata...

farhanaaaa....wah balik melaka terchenta..msti sng hati..:D

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.