Nenek Kata Pada Cucu: Saya Rasa Tak Sabar Untuk Menimang Anak Pertama Kita.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Nenek Kata Pada Cucu: Saya Rasa Tak Sabar Untuk Menimang Anak Pertama Kita..

19 comments
Doktor cinta rasa perlu update ini cerita.. Sebabnya? Saja-saja.. Walaupun mood tidak berapa nak ada, layankan saja.. Haha.. Gambar di bawah adalah hasil dari meng"Google" dengan kata kunci "strange love".. Mari kita lihat apa yang strange dan apa yang pelik.. Suspens suspens..




Ini sebuah kisah nun di negara orang putih.. Seorang gadis yang lahir dalam sebuah keluarga yang sangat kuat pegangan Katoliknya mengandungkan anak di usianya 18 tahun.. Atas desakan orang tua, anak perempuan yang dikandungnya itu diarahkan untuk diserahkan kepada keluarga angkat.. Tak lama selepas itu dia pun berkahwin tetapi sayangnya dia tidak lagi dapat melahirkan anak.. Gadis itu memulakan pencarian anak perempuannya yang diserahkan untuk adoption.. Namun pencariannya gagal.. Dan dia berhenti mencari..


Sampailah tahun 2006, dia mendapat berita anak perempuannya itu meninggal dunia kerana barah otak.. Dan dia mempunyai seorang cucu lelaki.. Usia beliau kini adalah 72 tahun dan cucunya itu berusia 46 tahun lebih muda yakni.. 26 tahun??? Yup.. Hebat juga matematik aku.. Hoho.. Jejak kasih inilah akhirnya menyatukan si cucu dan nenek ini bukan sebagai cucu-nenek tetapi sebagai pasangan kekasih..


Menurut laporan, nenek tersebut kini membayar sebanyak 54 ribu US Dollar kepada seorang wanita untuk dijadikan ibu tumpang agar si nenek dan si cucu dapat menimang anak.. Wow.. Shocking.. Nenek tersebut, Pearl Carter dan cucunya, Phil Bailey kini sedang gembira menantikan kehadiran anak sulung mereka.. Apakah?




Antara ayat-ayat power yang aku petik dari akhbar tersebut.. Mari kita usha.. Weewittt..


1) From the first moment that I saw him, I knew we would never have grandmother-grandson relationship.. For the first time in years, I felt sexually alive.. *woohoo.. statement..*


2) "I love Pearl with all my heart. I've always been attracted to older women and I think Pearl is gorgeous. Now I'm going to be a dad and I can't wait.


3) "Yes, we get laughed at and bullied when we go out and kiss in public but we don't care. You can't help who you fall for."



Kredit kepada akhbar thesun.co.uk.. Sesiapa berminat untuk baca berita selanjutanya, klik saja DI SINI..


Haish.. Macam-macam ragam manusia di dunia ya.. Strange love? Forbidden love? Atau bukan love? Jawapannya ada pada anda.. *cewah ayat* Okey semua.. Jaga diri, selamat malam, sweet dream ya.. Assalamualaikum..


19 Comments Here:

nursarah berkata...

dahsatt. org bukan Islam bleh la lagu tu. haha

Hizami Rahim berkata...

alamk.
kejap kiri.
kejap kanan.
ahha.
pening pening.

oh lupa.
pasal cerita ni.
kelakar pon ada.
sempat pulak mengandung.
duh.
;)

MissNafa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MissNafa berkata...

wuuhuu!
xboleh blah ah ayat2 cinta dye.
boleh budak lelaki 2 cakap g2. haish. memang nak kiamat la dunia nh~
pandai dr cinta cari cerita cinta. ngee :)

Kapten berkata...

ini kes paling gila!
bercinta beza umur dah pelik (jarak jauh --> perempuan lebih tua)

ni cucu sendiri plak. gila apa dah jadi kat dunia ni



Kantoi Aku Meminati Seseorang (PART 3)

-И α Ě ɨ Ľ α- berkata...

geli gile...
rase nye cucu die mmg dah sangap kt nenek die time muda remaja dulu kot..

hishh.. kalo orang tak kenal islamm mcm ni la jadinya

Nazz@Purple berkata...

Pabila dr cinta berkata-kata...

Farid Fernandez berkata...

cinta camnie la best!!!


hahahaa

GhOsToNe berkata...

akak!!!!
betoi kew???
geli kowt..
apa lew xde pompuan laen dah kew???
baek amik akak kew..
hakhak!

Ain Suka Biru berkata...

kene cek dlu ni
haaaha
klu nk relationship dgn org.

gooseberries berkata...

hahaha =D
ley plak cmtue..kan!

♥CIK SHA♥ berkata...

hoh??gila ke ape omputih ni..ish3..mcm2 betoi..adoi la..

nenek tu punya statement..geli kot..aiyooo..dah tua2 pun leh rasa lagi ek..lambat betoi die monopos..ahahaha..

ayat cinta dr cucu tu plk mmg nak terpengsan pun ada baca..kalau ye pun berkenan yang lebih berumur..cari la yang setahun dua je beza umur..ni sampai 46 tahun beza nye..ape la yg seksi kat nenek die tu eh???tertanya2..hehehe...

she berkata...

boleh pulak macam gitu?

Kyuubi_85 berkata...

apakah? hahaha. im attracted to an older women and think she is gorgeous. :D

farra8979 berkata...

hah???? nauzubillah...

Syaz Shuk berkata...

astaga. gila ke hape..?

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Hahahaha.

adehhhhhhhhhhhhhhh.

dunia dunia.

Bro Framestone berkata...

ops no komen he..23x

BroFramestone Blog

SuRayA^i. berkata...

haiyoo~~
pitam den baco~~ -.-"

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.