Abang Joegrimjow??? | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Abang Joegrimjow???

17 comments
Hari ini hari Sabtu.. Hari di mana semua insan bercuti dan bergembira, tidur sampai tak ingat dunia.. Ekeke.. Disebabkan aku masih belum jumpa lagi idea mahu update apa untuk hari ini, aku jamu kalian dengan pembuka selera ini dulu.. Aiseyyy.. Siap ada entry pembuka selera lagi.. Hoho.. Enjoy!!!




Abang Joegrimjow.. Ceh.. Aku berabang pula.. Ekeke.. Anda memang kreatif.. Mahu autograph boleh? Fuh!! Famous amos Joegrimjow.. Walaupun bukan dikalangan blogger.. Mana tahu idea kreatif beliau akan menyebabkan Pierre Andre mahu menghasilkan Adamaya 2.. Wow!!


Sesungguhnya marilah kita menghasilkan entry yang berkualiti lagi kreatif untuk dikongsikan bersama pembaca.. Majulah blogging untuk negara.. Ngee.. Okey dah dah.. Aku mahu "berdating" kejap lagi.. Muahaha.. Selamat berhari Sabtu semua.. Jaga diri ya bila pergi shopping.. Hik hik.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Selamat hari lahir yang ke 50 buat abah tersayang, Cikgu Abdullah Ismail.. Semoga abah gembira selalu di samping kami dan dikurniakan kesihatan dan tubuh badan yang baik.. We love you.. =)


17 Comments Here:

Bro Framestone berkata...

mmg terbaik la joe tue....

BroFramestone Blog

eNaSaN berkata...

joE mmg kreaTif..ahaksss...

princeduyong berkata...

selamat ari lahir jugak utk cikgu abdullah...

Roronoa Zoro berkata...

abang tue.. bermakna dia adalah otai.. kih3...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

nak tgk lah blog dia

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

apa lagi kecemerlangan joe nie!!! joew nie buat aku nampak hampeh la! banmgkai yer joe

aku gi tgk la huhuhu

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

aku jeles dgn joe pown xleh ke!!! biarrrr laaa!!!!
AKU HATI BUSUK BIAR LA!!!

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

ye2 tiga komen sebab aku nak cecah top1 komen ko gagagaga

keji yer aku!

akira sendoh berkata...

walla..nak g jengah jap entry yang mana satu..besh ar joe..glamour tuh..hehe

rhapsody LiN berkata...

beliau mmg bes n terbaik yok!
hehe~
:)

akak, nnti kirim salam kat ur dad okey. kata lin wish happy 15th birthday~ hehe..
:)

joegrimjow berkata...

huuu
thx u ya AKAK farhana
heee

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

aku poown nak wish abah ko wish wish wish!
*masih dlm mood nak cdpt no1 hahaha

cik paro berkata...

memang sgt kreatif..

da tgk da..

Fitrihadi.com berkata...

heh bro joe memang pandai buat entry best :)

Mohd Adziim berkata...

Power ye joe. untung ada orng share kan.

/Dayah//Nurul/ berkata...

fuh. rajinnya farhana puji2 joe kat entry. jo kreatif wat komik skang

El-Zaffril berkata...

Wah... terbaik ar joe...

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.