22 Mei 2010

Hari ini hari Sabtu.. Hari di mana semua insan bercuti dan bergembira, tidur sampai tak ingat dunia.. Ekeke.. Disebabkan aku masih belum jumpa lagi idea mahu update apa untuk hari ini, aku jamu kalian dengan pembuka selera ini dulu.. Aiseyyy.. Siap ada entry pembuka selera lagi.. Hoho.. Enjoy!!!




Abang Joegrimjow.. Ceh.. Aku berabang pula.. Ekeke.. Anda memang kreatif.. Mahu autograph boleh? Fuh!! Famous amos Joegrimjow.. Walaupun bukan dikalangan blogger.. Mana tahu idea kreatif beliau akan menyebabkan Pierre Andre mahu menghasilkan Adamaya 2.. Wow!!


Sesungguhnya marilah kita menghasilkan entry yang berkualiti lagi kreatif untuk dikongsikan bersama pembaca.. Majulah blogging untuk negara.. Ngee.. Okey dah dah.. Aku mahu "berdating" kejap lagi.. Muahaha.. Selamat berhari Sabtu semua.. Jaga diri ya bila pergi shopping.. Hik hik.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Selamat hari lahir yang ke 50 buat abah tersayang, Cikgu Abdullah Ismail.. Semoga abah gembira selalu di samping kami dan dikurniakan kesihatan dan tubuh badan yang baik.. We love you.. =)


17 Comments Here

joE mmg kreaTif..ahaksss...

REPLY

selamat ari lahir jugak utk cikgu abdullah...

REPLY

abang tue.. bermakna dia adalah otai.. kih3...

REPLY

apa lagi kecemerlangan joe nie!!! joew nie buat aku nampak hampeh la! banmgkai yer joe

aku gi tgk la huhuhu

REPLY

aku jeles dgn joe pown xleh ke!!! biarrrr laaa!!!!
AKU HATI BUSUK BIAR LA!!!

REPLY

ye2 tiga komen sebab aku nak cecah top1 komen ko gagagaga

keji yer aku!

REPLY

walla..nak g jengah jap entry yang mana satu..besh ar joe..glamour tuh..hehe

REPLY

beliau mmg bes n terbaik yok!
hehe~
:)

akak, nnti kirim salam kat ur dad okey. kata lin wish happy 15th birthday~ hehe..
:)

REPLY

huuu
thx u ya AKAK farhana
heee

REPLY

aku poown nak wish abah ko wish wish wish!
*masih dlm mood nak cdpt no1 hahaha

REPLY

memang sgt kreatif..

da tgk da..

REPLY

heh bro joe memang pandai buat entry best :)

REPLY

Power ye joe. untung ada orng share kan.

REPLY

fuh. rajinnya farhana puji2 joe kat entry. jo kreatif wat komik skang

REPLY

Wah... terbaik ar joe...

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes