Biarkan Gambar Berbicara | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Biarkan Gambar Berbicara

18 comments





Saat-saat kerapuhan melanda, perlu bahu yang empuk untuk bersandar dan mengalirkan air mata.. Namun ada tikanya, tidak ingin dunia melihat betapa rapuhnya diri, dan bahu itu jugalah yang jadi perisai untuk mengaburi mata-mata dunia..



FOOT NOTE: Malaysia bertemu China.. Walau aku rapuh, kalian tak boleh rapuh.. Malaysia Boleh!!!

Latest Update: Kalah! Tak mengapalah.. Tak ada rezeki.. Usaha lebih lagi ya next time.. =)



18 Comments Here:

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

huhuhu rapuh asal lak nie tanja bucuk2 abg nie

Nur -al- Ain berkata...

saye pun rapuh pasal lindan tu kacak.. ahahahaaaaa

FarhanaDr berkata...

:: BTS ::
The weakest part of me.. Thanx weh atas komen ko.. Tengkiu banyak2.. :)

:: Ain ::
Heeee.. Chong Wei tak kacak?

Amieynna Amin berkata...

malaysia kalah la..
cian Dato L..
tapi Lindan tetap dhati..
ketul2 tu badan die..
cair saya..

rhapsody LiN berkata...

yeah.. bila rasa down sgt kn bes klu ade bahu yg sanggup dipinjamkan..

Cik Lizi berkata...

haha...nk ckp jgk...lin dan tu mmg agak2 kiut...mcm hero2 drama cina,,,tergugat jgk nak skong td..hahahhaa!

xpa...chong wei mgkin dah tua utk berlawan dgn lin dan yg still muda+lg berstamina tu...sptutnya dh ada pelapis badminton yg hebat mcm chong wei,bru bley kalahkan lin dan

eh eh...dh jd sesi komen2 badminton plak...;p

Jard The Great berkata...

dah leh agak da.. mesia kalah.. huhu

Hizami Rahim berkata...

haish.
jangan sedih sedih doc.
;)
chill.
lepak kat my blog.
moga happy selalu ye.
;)

cikgu isza berkata...

bila bahu bertukar meja? huhuhu

Mohd Adziim berkata...

Supply drama2 korea untuk saya.

chokio_nia berkata...

awkkkkkkk...apsal tunjuk pakwe sy??haishhh..haha

et berkata...

ouh.nak bahu? bahu aku x cukup lebar.huhu.tapi boleh je nak selit2.

pal7 berkata...

hana..
nah bahu..


*smile ok..

nursarah berkata...

blog boleh jadi bahu kot.. :p

segala perasaan. diam2 tersimpan. lama2.. tegar.

Roronoa Zoro berkata...

aku sokong nursarah.. luahkan segalanya di blog.. we reader will lend our shoulder to u... =P

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

alalala...mereka lagi sedih rasanya

Linglung berkata...

syahdu pula tiba-tiba gua rasa..
gua nak selalu jadi bahu..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

l0lly pom tumpang sedey t___t

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.