14 Mei 2010






Saat-saat kerapuhan melanda, perlu bahu yang empuk untuk bersandar dan mengalirkan air mata.. Namun ada tikanya, tidak ingin dunia melihat betapa rapuhnya diri, dan bahu itu jugalah yang jadi perisai untuk mengaburi mata-mata dunia..



FOOT NOTE: Malaysia bertemu China.. Walau aku rapuh, kalian tak boleh rapuh.. Malaysia Boleh!!!

Latest Update: Kalah! Tak mengapalah.. Tak ada rezeki.. Usaha lebih lagi ya next time.. =)



18 Comments Here

huhuhu rapuh asal lak nie tanja bucuk2 abg nie

REPLY

saye pun rapuh pasal lindan tu kacak.. ahahahaaaaa

REPLY

:: BTS ::
The weakest part of me.. Thanx weh atas komen ko.. Tengkiu banyak2.. :)

:: Ain ::
Heeee.. Chong Wei tak kacak?

REPLY

malaysia kalah la..
cian Dato L..
tapi Lindan tetap dhati..
ketul2 tu badan die..
cair saya..

REPLY

yeah.. bila rasa down sgt kn bes klu ade bahu yg sanggup dipinjamkan..

REPLY

haha...nk ckp jgk...lin dan tu mmg agak2 kiut...mcm hero2 drama cina,,,tergugat jgk nak skong td..hahahhaa!

xpa...chong wei mgkin dah tua utk berlawan dgn lin dan yg still muda+lg berstamina tu...sptutnya dh ada pelapis badminton yg hebat mcm chong wei,bru bley kalahkan lin dan

eh eh...dh jd sesi komen2 badminton plak...;p

REPLY

dah leh agak da.. mesia kalah.. huhu

REPLY

haish.
jangan sedih sedih doc.
;)
chill.
lepak kat my blog.
moga happy selalu ye.
;)

REPLY

bila bahu bertukar meja? huhuhu

REPLY

Supply drama2 korea untuk saya.

REPLY

awkkkkkkk...apsal tunjuk pakwe sy??haishhh..haha

REPLY

ouh.nak bahu? bahu aku x cukup lebar.huhu.tapi boleh je nak selit2.

REPLY

hana..
nah bahu..


*smile ok..

REPLY

blog boleh jadi bahu kot.. :p

segala perasaan. diam2 tersimpan. lama2.. tegar.

REPLY

aku sokong nursarah.. luahkan segalanya di blog.. we reader will lend our shoulder to u... =P

REPLY

alalala...mereka lagi sedih rasanya

REPLY

syahdu pula tiba-tiba gua rasa..
gua nak selalu jadi bahu..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes