Maafkan Hamba Kalau Jarang Update Sebab Hamba Nervous Nak Menikah!! | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Maafkan Hamba Kalau Jarang Update Sebab Hamba Nervous Nak Menikah!!

21 comments
Tajuk cukuplah rasanya kot.. Tak payah tulis panjang lebar ye? Hohoho.. Nervous sangat sampai tangan pun menggeletar nak menaip.. Nervous macam baby di bawah.. Walau nervous tetap cute.. Wakaka..



Congak-congak rasanya tinggal 3 hari saja lagi.. *blushing* Yahoo!! Menikah!! *okey.. gatal sikit..* Kawan aku yang nak menikah tapi aku rasa nervous.. Apa ke halnya? Serious weh.. Aku nervous.. Hoho.. Orang yang akan melaluinya apatah lagi.. Ye tak? Agak-agaknya apalah perasaan seorang bakal isteri mahupun bakal suami di saat-saat 3 hari, 2 hari, 1 hari menjelang hari pernikahan.. Hmmm.. Kalau duduk baring-baring, selalu juga aku terfikir *bukan "ter", memang saja gatal nak fikir*, apa agaknya dalam fikiran mereka yang bakal mendirikan rumahtangga ini.. Ekeke..




Ini dia bakal pengantin kita yang akan mendirikan rumahtangga Sabtu ini.. Selamat Pengantin Baru Nuzul Hazwin.. Bahagia ke akhirnya ya.. Ngee.. Hari Isnin nanti bolehlah aku usik-mengusik beliau di dalam kelas.. Muahahaha.. *okey.. gelak gatal lagi..*



Katakan anda bakal berkahwin ESOK, apakah perasaan anda pada hari ini? Apa yang agak-agaknya bermain di fikiran anda? Ekeke.. Okey semua.. Selamat Pengantin Baru buat semua yang bakal mendirikan rumahtangga tak lama lagi.. Semoga kekal bahagia sampai bila-bila.. Hari-hari cinta okey.. Ngee.. Assalamualaikum.. Take care..



FOOT NOTE: =)

21 Comments Here:

bARdbOO berkata...

aku pon nak menikah dah..perasaan?? x tau la nak ckp ape..huhu...

Mohd Adziim berkata...

kahwin esok?...aku pilih nak tidur puas2 sorang diri sbb lps ni dh kena tidur berdua r pulak.
haha~

El-Zaffril berkata...

Haiyo... kenapa la kamu lebih over dari pengantin... hahahaha

Hizami Rahim berkata...

tahniah.
hehe.
eh eh kalau kahwin esok?
haish.
tidur awal la malam ni.
hohO.

.alie. berkata...

mesti la isau...
ayam lembu cukup ke x..
org makan esok puas hati ke x?

hahahaha.cuak kan?

Amieynna Amin berkata...

rasa xsabar..
haha..
gatal2..
mesti rasa sedih sbb pas ni bukan mak ayah yg jaga.. en suami yg jaga..

berangan sudeyh..

Roronoa Zoro berkata...

minum telur aym kg + madu = untuk lelaki sahaja...

hahaha

merapu pulak.. okey2... selamat pengantin baru buat sahabat kamu.. Nuzul Hazwin.. lawanya pengantin kita tue.. hehehe =)

rhapsody LiN berkata...

huwaaa!!
kawan2 ku jugak akan kawin hujung bulan ni!!
hehe..i can feel the excitement! :p


esok kawin?
hurm... mungkin akan sibuk berinai malam tu. hikhik~

fndrocka berkata...

esok kahwin? hurm...jap..nak pi beli ali cafe

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)

cikgu isza berkata...

akak nikah gantung.. dua minggu awal dari hari persandingan.. kena dera dulu.. huhuhu.. sian kan.. ;)

Jantan Keparat berkata...

akak...
sy ngh imagine nieyh..
msti gubra giler kan??
hakhak...

iman berkata...

lah...dah excited dah tadi, ingat awk yg nak menikah Ana...lol :D

- I linked ur blog in mine ek? sbb dah rasa cam ada ukhwah.kah3.ok i'm weird.ignore me-

::ienafazlyna:: berkata...

nak menikah? tak de perasaan.uhuhuh

Jard The Great berkata...

err...errrrrrrrr... no komen.. ehehe

akira sendoh berkata...

erkk..keke..memula..ces farhana!!! akira hidup2 ingat dia yg kawen..haha..pelik gak..kenapa daku tidak dijemputtt..uwaaa..baru nk terkecik ati..hehe..tu je komen tuk hari ini..komen selanjutnya tentang ini tunggu la nti ek..hehe..no komen...:D

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

kalau aku akan kahwen besok!
aku xtau la apa perasaan aku.. takut tu mesti ada.
tapi excited nak menjadi suami pown ada. dan jadi suami isteri baru best jln2 pegang tangan!

org kahwen bukan pasal nak romen je hgagagaga..
ps ko jgn lah usik2 kwn ko tu!! igt baik ke camtu!

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

pergh...baru member nikah, kalu akk nikah camne lah ek....tapi bukan akak yang goncang tgn tok kadi...hehehhe

Eazy Izzuddin berkata...

uish nervous gak kew..hehe
tp mmg betul
sepupu ku yg nak menikah..
ku pula mengigil time nak amek gmbr mereka..hehe

Kuwe berkata...

Selamat menikah lah.
Biarpun kawan kau ye dok.


Sekarang musim gatal. Aku paham..

Rara berkata...

weee.. ble kne usik isnin nti,mst dia blushing gler kn..hehe :)

en_me berkata...

ammvoiii sonoknyer nak kawenn kanns.. ehehe

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.