Abe Jejal Yang Budget Sweet | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Abe Jejal Yang Budget Sweet

16 comments
Entry aku sekarang pendek-pendek tak? Haha.. Mungkin tak pendek mana tapi kurang panjang daripada biasa.. Ya tak? Ngee.. Semenjak dua menjak agak sibuk mengutip semangat untuk belajar.. Aku akui.. Sangat penat.. Rasa macam mahu give up pun ada.. Belajar oh belajar..




Semenjak dua menjak juga extra penat.. Kepala pun makin sakit sebabkan cuaca yang melampau panasnya di Ipoh ini.. Dalam ward lagilah, terbakar-bakar.. Hoho.. Fengsan fengsan..


Semenjak dua menjak juga aku nampak banyak budak-budak muda dalam ward.. Hmmm.. Muda-muda lagi dah dapat penyakit kritikal.. Aku tumpang bersedih.. Harap mereka kuat semangat menempuh hidup.. Aku dan kamu yang sihat ini pun sepatutnya perlu lebih-lebih lagi extra semangat.. Ye tak?



Oh ya.. Kepada Abe Jejal, selaku pembaca baru blog aku dari alam realiti, selamat datang ke Cahaya Yang Riang Gembira.. Aku cilok gambar kau yang paling sweet dari Facebook.. Nak ambil yang nampak lesung batu, tapi tak jumpa.. Muahaha.. Pesan aku satu saja.. Dah baca blog aku, janganlah hafal semua ayat-ayat aku dan present dalam kelas.. MALU WEH!!!




Ada orang cakap, aku sibuk-sibuk pun update blog juga.. Haha.. Draf banyak, edit lepas itu PUBLISH.. Sonang ajo.. Ngee.. Okeylah.. Nak baca buku.. Wah.. Rajin.. Heehee.. Okey semua.. Assalamualaikum.. Selamat malam.. =)



FOOT NOTE: Biarlah apa jadi sekalipun, apa yang sebenarnya aku rasa biarlah tetap jadi rahsia aku.. Katalah aku ego.. Ya.. Memang.. Sebab aku takut.. Sampai tak terluah apa yang aku rasa.. Mungkin juga dia takkan mengerti sampai bila-bila.. Sesungguhnya yang selebihnya aku berserah hanya padaNya..

16 Comments Here:

Amieynna Amin berkata...

wah entry khas untuk pembaca baru..
comel lesung pipit abg jejal..
hehehe..
all d best for studyy..=)

joegrimjow berkata...

kene soh abg pejal datg blog ku slalu ni
;)

akira sendoh berkata...

waaa..bt iklan gigi ker?? hehhee..suh dtg blog kita jugak ek..;D

Hizami Rahim berkata...

wah.
entri special baut abg pejal.
ahha.
;)

cikgu isza berkata...

krim salam kat abang pejal.. cakap makcik isza krim salam.. ;)

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

kwn ko xpe!!! nie satu familly aku tau blog aku!! ah mampus la!!! aku punya suka la hjahahaha

huhuhu..
kita manusia kena setiasa semgat! poyo juga cakap camtu sebab aku nie pown xde semngat huhuhu :)

Mohd Adziim berkata...

Abe jejal dah diperdagangkan.

Aj berkata...

macam mana ko letak icon like tu??

Cik Lizi berkata...

hi abang jejal
lesung pipit kiri kanan

piwit
hehe ;)

hans berkata...

amboi cik jejal
renyih sakan noh
ahahahahah

rhapsody LiN berkata...

aggghh.. geram x bley komen smlm sbb ternet slow.. huhu~


ku takut nk g hospital

1- kalau jmpe doc time2 nie mesti kne tmbah ubat yg bnyak2. x mo!! :p
2- mama kate skrg ime bnyk sle patient kne masuk ward.. huhu.. tu lg xmo! :p

senang cite, ddk diam2 kat umh mkan ubt thn sakit. :p

El-Zaffril berkata...

Wakakakaka... rajinnya kamu update blog

black_mel berkata...

doc...tired jgk..ader ubat x?

Roronoa Zoro berkata...

senyum sokmo la abg jejal tue.. dapat masuk blog.. ehhee..

kau kerje nurse kah?

Kuwe berkata...

Heh.

Taknak letak gambar profile facebook i ke doktor?

Fitrihadi.com berkata...

bertuah abang jejal ni.. hehe dia takde blog ke??

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.