20 Mei 2010

Entry aku sekarang pendek-pendek tak? Haha.. Mungkin tak pendek mana tapi kurang panjang daripada biasa.. Ya tak? Ngee.. Semenjak dua menjak agak sibuk mengutip semangat untuk belajar.. Aku akui.. Sangat penat.. Rasa macam mahu give up pun ada.. Belajar oh belajar..




Semenjak dua menjak juga extra penat.. Kepala pun makin sakit sebabkan cuaca yang melampau panasnya di Ipoh ini.. Dalam ward lagilah, terbakar-bakar.. Hoho.. Fengsan fengsan..


Semenjak dua menjak juga aku nampak banyak budak-budak muda dalam ward.. Hmmm.. Muda-muda lagi dah dapat penyakit kritikal.. Aku tumpang bersedih.. Harap mereka kuat semangat menempuh hidup.. Aku dan kamu yang sihat ini pun sepatutnya perlu lebih-lebih lagi extra semangat.. Ye tak?



Oh ya.. Kepada Abe Jejal, selaku pembaca baru blog aku dari alam realiti, selamat datang ke Cahaya Yang Riang Gembira.. Aku cilok gambar kau yang paling sweet dari Facebook.. Nak ambil yang nampak lesung batu, tapi tak jumpa.. Muahaha.. Pesan aku satu saja.. Dah baca blog aku, janganlah hafal semua ayat-ayat aku dan present dalam kelas.. MALU WEH!!!




Ada orang cakap, aku sibuk-sibuk pun update blog juga.. Haha.. Draf banyak, edit lepas itu PUBLISH.. Sonang ajo.. Ngee.. Okeylah.. Nak baca buku.. Wah.. Rajin.. Heehee.. Okey semua.. Assalamualaikum.. Selamat malam.. =)



FOOT NOTE: Biarlah apa jadi sekalipun, apa yang sebenarnya aku rasa biarlah tetap jadi rahsia aku.. Katalah aku ego.. Ya.. Memang.. Sebab aku takut.. Sampai tak terluah apa yang aku rasa.. Mungkin juga dia takkan mengerti sampai bila-bila.. Sesungguhnya yang selebihnya aku berserah hanya padaNya..

16 Comments Here

wah entry khas untuk pembaca baru..
comel lesung pipit abg jejal..
hehehe..
all d best for studyy..=)

REPLY

kene soh abg pejal datg blog ku slalu ni
;)

REPLY

waaa..bt iklan gigi ker?? hehhee..suh dtg blog kita jugak ek..;D

REPLY

wah.
entri special baut abg pejal.
ahha.
;)

REPLY

krim salam kat abang pejal.. cakap makcik isza krim salam.. ;)

REPLY

kwn ko xpe!!! nie satu familly aku tau blog aku!! ah mampus la!!! aku punya suka la hjahahaha

huhuhu..
kita manusia kena setiasa semgat! poyo juga cakap camtu sebab aku nie pown xde semngat huhuhu :)

REPLY

Abe jejal dah diperdagangkan.

REPLY

macam mana ko letak icon like tu??

REPLY

hi abang jejal
lesung pipit kiri kanan

piwit
hehe ;)

REPLY

amboi cik jejal
renyih sakan noh
ahahahahah

REPLY

aggghh.. geram x bley komen smlm sbb ternet slow.. huhu~


ku takut nk g hospital

1- kalau jmpe doc time2 nie mesti kne tmbah ubat yg bnyak2. x mo!! :p
2- mama kate skrg ime bnyk sle patient kne masuk ward.. huhu.. tu lg xmo! :p

senang cite, ddk diam2 kat umh mkan ubt thn sakit. :p

REPLY

Wakakakaka... rajinnya kamu update blog

REPLY

doc...tired jgk..ader ubat x?

REPLY

senyum sokmo la abg jejal tue.. dapat masuk blog.. ehhee..

kau kerje nurse kah?

REPLY

Heh.

Taknak letak gambar profile facebook i ke doktor?

REPLY

bertuah abang jejal ni.. hehe dia takde blog ke??

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes