Saya Cuma Nak Kata Saya Suka Awak.. Okey Dah.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Saya Cuma Nak Kata Saya Suka Awak.. Okey Dah..

17 comments
Pagi tadi jalan-jalan hirup angin dalam dunia blog, jengah ke blog Aainaa dan skodeng entry beliau yang ini..




Ramai mungkin dah banyak kali dengar lagu nyanyian Akim ini.. Bagi aku, aku suka.. Farhana.. Macam biasalah.. Suka sebab liriknya.. Weeeeee.. Videonya aku suka part paling awal dan paling last.. Jom usha..



Erm.. Erm.. Tak ada sesiapa nak kata macam tu ke pada saya? Muahaha.. Alah.. Macam Akim dok praktis sakan dalam musik video ini.. Hee.. =)




Overall, musik video ini sweet.. Rasa cemburu dengan gadis dalam video, dapat teddy bear dan bunga.. Agak-agak bilalah aku boleh dapat set teddy bear dengan bunga? Coklat pun sedap.. Hoho.. Nanti dan terus menanti.. Okeylah.. Selamat menonton.. Assalamulaikum..



FOOT NOTE: Baca balik entry pagi tadi, buat aku rasa sayu dan sedih pula.. Hmmmm.. Semoga ada penyudah gembira untuk setiap kisah cinta.. Mudah-mudahan.. =)

17 Comments Here:

Hizami Rahim berkata...

ahha.
doktor,
mungkin belum tiba masanya.
insyaAllah.
akan tiba.
cuma tak tahu bila.
relax.
;)

joegrimjow berkata...

eherm2
ingat no 1 tadi
kalah plak

joegrimjow berkata...

pak belalang bernujum
akan ada penyudah yg gembira
heheee

uNIqIKA berkata...

bila dengar lagu ni, mesti ingat cornetto. bila makan cornetto, mesti igt lagu ni.
hehhe...
dh lama xmkn eskrem crnetto nga kwn2.. jom, kak, mkn eskrem cornetto.. ngee~

azuan berkata...

telur penyu camne pulak ekeke

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

apa? hana jenguk blog aainaa??? ehehehee....;p

bestkan v.klip tu...sweet jek...^_^

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

aku suka juga video klip tu! akim pandai belakon la hahahaha
:))

El-Zaffril berkata...

Saya cuma nak kata... bila awak nak belanja saya... ok... itu je

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

bila dah tiba masa..bukan je cokelat,bungan dan teddy bear...cincin pun dapat..heheh..

akira sendoh berkata...

sweeet...sukerrrr....:D

H@n$ Xy berkata...

heheh..peminat akim yer...huhu...takpe..ade lah saper2 one day tlg bagik

FarhanaDr berkata...

:: Zami ::
Sedang relax sambil makan kit kat.. Heehee.. :)

:: Joe ::
Ooopsss.. Cube lagi.. Ngee.. Bagus laa kalau ade penyudah gembira untuk semuanya.. Heee.. :)

:: Ika ::
Sedapnye.. Eskem.. Huhu..

:: Azuan ::
Waaaaa.. Ko saje jek kan.. Mane telur penyunye? Mana???? ;p

:: Aainaa ::
Hehe.. Jenguk2.. Sweet.. :)

:: BTS ::
Ko lagi pandai laa Boneka.. Kalau ko berlakon mesti meletopssss..

:: El Zaffril ::
Ooopppsss.. Awak nak belanje saye? Yeah!!!

:: Hawa ::
Cincin??? Wahhhh.. Tak terbayangkan.. Haha..

:: Akira ::
Sweet kan.. Ngeee..

:: Hans ::
Takde laa minat sangat.. Biase jek.. Heehee.. :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheh..mana tau kan...terselit celah bunga ke...hehhe

::ienafazlyna:: berkata...

dpt bunga memang best..tp last2 ke tong sampah jugak jwbnye..tak larat nak simpan lame2

nursarah berkata...

teringat citer full house, sekali bagi bunga, berdozen2 kot, haha. penuh umah ngan bunga.

rhapsody LiN berkata...

lin pernah dpt bunga, bear besar n choc besar, malangnya hbgan 5 tahun putus juga.. huhu~

:)

Syafiqah Nabilah Azali berkata...

memang best, setuju!
suara hakim pun sedap didengar
padahal lagu aiskem je pun
heheh

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.