18 Mei 2010

Pagi tadi jalan-jalan hirup angin dalam dunia blog, jengah ke blog Aainaa dan skodeng entry beliau yang ini..




Ramai mungkin dah banyak kali dengar lagu nyanyian Akim ini.. Bagi aku, aku suka.. Farhana.. Macam biasalah.. Suka sebab liriknya.. Weeeeee.. Videonya aku suka part paling awal dan paling last.. Jom usha..



Erm.. Erm.. Tak ada sesiapa nak kata macam tu ke pada saya? Muahaha.. Alah.. Macam Akim dok praktis sakan dalam musik video ini.. Hee.. =)




Overall, musik video ini sweet.. Rasa cemburu dengan gadis dalam video, dapat teddy bear dan bunga.. Agak-agak bilalah aku boleh dapat set teddy bear dengan bunga? Coklat pun sedap.. Hoho.. Nanti dan terus menanti.. Okeylah.. Selamat menonton.. Assalamulaikum..



FOOT NOTE: Baca balik entry pagi tadi, buat aku rasa sayu dan sedih pula.. Hmmmm.. Semoga ada penyudah gembira untuk setiap kisah cinta.. Mudah-mudahan.. =)

17 Comments Here

ahha.
doktor,
mungkin belum tiba masanya.
insyaAllah.
akan tiba.
cuma tak tahu bila.
relax.
;)

REPLY

eherm2
ingat no 1 tadi
kalah plak

REPLY

pak belalang bernujum
akan ada penyudah yg gembira
heheee

REPLY

bila dengar lagu ni, mesti ingat cornetto. bila makan cornetto, mesti igt lagu ni.
hehhe...
dh lama xmkn eskrem crnetto nga kwn2.. jom, kak, mkn eskrem cornetto.. ngee~

REPLY

telur penyu camne pulak ekeke

REPLY

apa? hana jenguk blog aainaa??? ehehehee....;p

bestkan v.klip tu...sweet jek...^_^

REPLY

aku suka juga video klip tu! akim pandai belakon la hahahaha
:))

REPLY

Saya cuma nak kata... bila awak nak belanja saya... ok... itu je

REPLY

bila dah tiba masa..bukan je cokelat,bungan dan teddy bear...cincin pun dapat..heheh..

REPLY

sweeet...sukerrrr....:D

REPLY

heheh..peminat akim yer...huhu...takpe..ade lah saper2 one day tlg bagik

REPLY

:: Zami ::
Sedang relax sambil makan kit kat.. Heehee.. :)

:: Joe ::
Ooopsss.. Cube lagi.. Ngee.. Bagus laa kalau ade penyudah gembira untuk semuanya.. Heee.. :)

:: Ika ::
Sedapnye.. Eskem.. Huhu..

:: Azuan ::
Waaaaa.. Ko saje jek kan.. Mane telur penyunye? Mana???? ;p

:: Aainaa ::
Hehe.. Jenguk2.. Sweet.. :)

:: BTS ::
Ko lagi pandai laa Boneka.. Kalau ko berlakon mesti meletopssss..

:: El Zaffril ::
Ooopppsss.. Awak nak belanje saye? Yeah!!!

:: Hawa ::
Cincin??? Wahhhh.. Tak terbayangkan.. Haha..

:: Akira ::
Sweet kan.. Ngeee..

:: Hans ::
Takde laa minat sangat.. Biase jek.. Heehee.. :)

REPLY

heheh..mana tau kan...terselit celah bunga ke...hehhe

REPLY

dpt bunga memang best..tp last2 ke tong sampah jugak jwbnye..tak larat nak simpan lame2

REPLY

teringat citer full house, sekali bagi bunga, berdozen2 kot, haha. penuh umah ngan bunga.

REPLY

lin pernah dpt bunga, bear besar n choc besar, malangnya hbgan 5 tahun putus juga.. huhu~

:)

REPLY

memang best, setuju!
suara hakim pun sedap didengar
padahal lagu aiskem je pun
heheh

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes