20 Mei 2010

Rasa macam baru celik mata bangun pagi Rabu.. Sekarang dah malam dan esoknya Khamis.. Phew!! Malam ini tak mahu update apa-apa.. Saja-saja mahu menempek dalam dunia blog.. Ekeke..


Dunia kini juga Malaysia kini dilambakkan dengan kisah-kisah hot, kontroversi, malah ada juga yang mengelirukan, menimbulkan amarah dan membuat orang rasa malu.. Anda jejakkanlah kaki anda di mana-mana blog, pasti kisah-kisah hangat ini sibuk diperdebatkan.. Aku pun kadang-kadang melontarkanlah juga komen barang seayat dua.. Sekarang agak sibuk dengan hidup.. Stress melanda.. Komen pun pendek weh.. Hoho..


Aku petik antara yang hot-hot sekarang.. Nun di USA sana, kisah MISS USA 2010, Rima Fakih yang beragama ISLAM? Di Melaka tempat tinggalku, kisah seorang gadis berumur 15 tahun bersama pasangannya menanam anak hasil hubungan luar nikah mereka.. Aku tak tahulah mahu mengeluarkan reaksi apa lagi.. Bung Mokhtar dan Zizie Ezette juga mendapat tempat di dada akhbar.. Oh.. Hampir terlupa.. Tentang adegan seks ustazah dan warden.. Menyebabkan GeekyJard kurang percaya? Ada benar juga kata-kata Jard.. Hurrmmm..


Eh eh.. Lagi satu.. Ramai orang cari lagu Hilangnya Cintaku dari Filianti Vlee.. Aku yang ketinggalan zaman ini baru tahu lagu dari OST Lagenda Budak Setan.. Hoho.. Cari juga mp3 lagu tersebut.. Tak berjumpa.. Yang ada cuma INI SAJA.. Layan..






Dah kata tak ada update tadi kan.. Ekeke.. Gambar ehsan Google.. Sebenarnya nak tanya, macam-macam drive-thru atau pandu lalu dah ada.. Tak boleh ke agak-agak buat pandu lalu untuk isi minyak? Hoho.. Pemalas betul aku.. Dush dush.. Okey semua.. Selamat menelaah kepada yang sedang menelaah especially Joegrimjow yang berkampung di IC.. Juga buat adik-adik IPG yang tengah exam.. Chaiyok!! Good luck!! Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Waaaaaaa.. Rindu.. Rindu.. Rindu.. Rindu.. Banyak.. Dan banyak.. :(

23 Comments Here

adik-adik IPG tu alie la kan/

=)

tQ unni...

REPLY

Dr Farhana... sememangnya banyak kisah hangat kat malaysia ni... cahaya riang gembira juga hangat kok

REPLY

lawak kowt gambo2 tue akak!!!

akak..
dtg la melaka...

REPLY

drive thru je..
tapi tetap bisa membuat aku tersenyum..

REPLY

yang hangat tu sebab nak lakukan suratkhabar, dan trafik kencang blog kowt, yelah, mmg rakyat malaysia suka something HOT. tak gitu dokter?

REPLY

guna kad kredit senang.. eheheh. .tak ya nk gi kaunter pembayaran yg jauh nun tuu....

REPLY

dlm x brapa update ada jugk updatenya.

REPLY

suka la tgk gmbr2 neh....nice...;-)

REPLY

ahha.
zami pun pandu lalu.
ahha.
boleh amik order ke ni?
;P

REPLY

kalau ade untuk isi minyak adalah terbaikkkk. HAHAAA ;) same la kite..malasssss

REPLY

rini xberkampung, malam ni kot baru p
;)

thx uu

REPLY

erkk saya pun baru buat entry pasal kereta hehehe jom usya kereta yang jarang ada kat Malaysia! :)

REPLY

macsm macam berita hot skang nie hehee

REPLY

adegan seks ustazah n warden?
eh. slh bc ke nh -.-"

REPLY

hangat.hangat.hangat.

hahahaha.tak tahu nak komen ape.ngeee~ ^^

REPLY

camtu la perasaan aku pada burger bro jalanan hahahaha..

memang cerita zaman skrang hot2!
hurmm mcm2 cerita..

bahaya juga nafsu manusia nie

REPLY

cam mekdi lak nk drive thru..keke

REPLY

cam mekdi lak nk drive thru..keke

REPLY

cam mekdi lak nk drive thru..keke

REPLY

cam mekdi lak nk drive thru..keke

REPLY

okay..pasal ustazah tu aku trekejut amat...astaga..btw..suka eh ko pasal kawen..ko kawen jemput aku tau..huhu..:)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes