Nak Tanya Pasal Pandu Lalu Saja Pun.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Nak Tanya Pasal Pandu Lalu Saja Pun..

23 comments
Rasa macam baru celik mata bangun pagi Rabu.. Sekarang dah malam dan esoknya Khamis.. Phew!! Malam ini tak mahu update apa-apa.. Saja-saja mahu menempek dalam dunia blog.. Ekeke..


Dunia kini juga Malaysia kini dilambakkan dengan kisah-kisah hot, kontroversi, malah ada juga yang mengelirukan, menimbulkan amarah dan membuat orang rasa malu.. Anda jejakkanlah kaki anda di mana-mana blog, pasti kisah-kisah hangat ini sibuk diperdebatkan.. Aku pun kadang-kadang melontarkanlah juga komen barang seayat dua.. Sekarang agak sibuk dengan hidup.. Stress melanda.. Komen pun pendek weh.. Hoho..


Aku petik antara yang hot-hot sekarang.. Nun di USA sana, kisah MISS USA 2010, Rima Fakih yang beragama ISLAM? Di Melaka tempat tinggalku, kisah seorang gadis berumur 15 tahun bersama pasangannya menanam anak hasil hubungan luar nikah mereka.. Aku tak tahulah mahu mengeluarkan reaksi apa lagi.. Bung Mokhtar dan Zizie Ezette juga mendapat tempat di dada akhbar.. Oh.. Hampir terlupa.. Tentang adegan seks ustazah dan warden.. Menyebabkan GeekyJard kurang percaya? Ada benar juga kata-kata Jard.. Hurrmmm..


Eh eh.. Lagi satu.. Ramai orang cari lagu Hilangnya Cintaku dari Filianti Vlee.. Aku yang ketinggalan zaman ini baru tahu lagu dari OST Lagenda Budak Setan.. Hoho.. Cari juga mp3 lagu tersebut.. Tak berjumpa.. Yang ada cuma INI SAJA.. Layan..






Dah kata tak ada update tadi kan.. Ekeke.. Gambar ehsan Google.. Sebenarnya nak tanya, macam-macam drive-thru atau pandu lalu dah ada.. Tak boleh ke agak-agak buat pandu lalu untuk isi minyak? Hoho.. Pemalas betul aku.. Dush dush.. Okey semua.. Selamat menelaah kepada yang sedang menelaah especially Joegrimjow yang berkampung di IC.. Juga buat adik-adik IPG yang tengah exam.. Chaiyok!! Good luck!! Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Waaaaaaa.. Rindu.. Rindu.. Rindu.. Rindu.. Banyak.. Dan banyak.. :(

23 Comments Here:

.alie. berkata...

adik-adik IPG tu alie la kan/

=)

tQ unni...

El-Zaffril berkata...

Dr Farhana... sememangnya banyak kisah hangat kat malaysia ni... cahaya riang gembira juga hangat kok

Jantan Keparat berkata...

lawak kowt gambo2 tue akak!!!

akak..
dtg la melaka...

Amieynna Amin berkata...

drive thru je..
tapi tetap bisa membuat aku tersenyum..

nursarah berkata...

yang hangat tu sebab nak lakukan suratkhabar, dan trafik kencang blog kowt, yelah, mmg rakyat malaysia suka something HOT. tak gitu dokter?

Jard The Great berkata...

guna kad kredit senang.. eheheh. .tak ya nk gi kaunter pembayaran yg jauh nun tuu....

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

layan gmbr....huhuhuh

Mohd Adziim berkata...

dlm x brapa update ada jugk updatenya.

HonEyBuNNy berkata...

suka la tgk gmbr2 neh....nice...;-)

Hizami Rahim berkata...

ahha.
zami pun pandu lalu.
ahha.
boleh amik order ke ni?
;P

Nur -al- Ain berkata...

kalau ade untuk isi minyak adalah terbaikkkk. HAHAAA ;) same la kite..malasssss

joegrimjow berkata...

rini xberkampung, malam ni kot baru p
;)

thx uu

Fitrihadi.com berkata...

erkk saya pun baru buat entry pasal kereta hehehe jom usya kereta yang jarang ada kat Malaysia! :)

H@n$ Xy berkata...

heee..lalu~

azuan berkata...

macsm macam berita hot skang nie hehee

SuRayA^i. berkata...

adegan seks ustazah n warden?
eh. slh bc ke nh -.-"

et berkata...

hangat.hangat.hangat.

hahahaha.tak tahu nak komen ape.ngeee~ ^^

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

camtu la perasaan aku pada burger bro jalanan hahahaha..

memang cerita zaman skrang hot2!
hurmm mcm2 cerita..

bahaya juga nafsu manusia nie

akira sendoh berkata...

cam mekdi lak nk drive thru..keke

akira sendoh berkata...

cam mekdi lak nk drive thru..keke

akira sendoh berkata...

cam mekdi lak nk drive thru..keke

akira sendoh berkata...

cam mekdi lak nk drive thru..keke

chokio_nia berkata...

okay..pasal ustazah tu aku trekejut amat...astaga..btw..suka eh ko pasal kawen..ko kawen jemput aku tau..huhu..:)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.