8 Mei 2010

Gosh.. Rasa bersalah guna tajuk entry begitu.. Hoho.. Back to cari jodoh di Burger King.. Ini bukan pengumuman yang Wali Band akan membuat konsert dan menyanyikan lagu Cari Jodoh di salah sebuah outlet Burger King di Malaysia ya.. Ini soal jalan-jalan cari jodoh dan makan.. Haha..




Hujung minggu di Ipoh buat kesekian kalinya.. Bukan saja Cik Muda Sara akan keluar jalan-jalan cari jodoh, aku pun tak mahu lepaskan peluang keemasan di hujung minggu.. Mahu keluar bersama teman serumah mencari jodoh di Burger King.. Yeehaa!!!



Burger King? Ipoh? Yup.. Burger King dah dibuka di Ipoh.. Untuk penggila Burger King macam aku, ini adalah satu berita yang menggembirakan.. Sila lompat terkinja-kinja.. Maaflah ya, di Ipoh tak ada Burger King, bila balik Melaka pun tak ada Burger King.. Selalunya aku akan melepaskan hajat mengidam bila nak balik Melaka, singgah di Restoran Jejantas.. Tapi tak adalah sebulan makan 3, 4 kali.. 2, 3 bulan sekali saja.. Joegrimjow, boleh kan? Hik hik..


Fast food memang fast.. Tapi tak elok makan selalu ya adik-adik.. Sebab KALORI banyak.. Bare in mind.. KALORI KALORI!! Haish.. Sebut saja fast food dan kalori pasti dikaitkan dengan kegemukan.. Berat turun sikit-sikit.. Terasa lambat benar mahu turun banyak-banyak dan mahu kurus.. Kalau banyak duit, dah lama buat partial gastrectomy, kecilkan saiz perut.. Huuu..



Err.. Truth is.. Sebenarnya.. Aku rasa segan mahu jumpa dia.. Segan mahu berdepan dengannya sebagai seorang gadis comel.. Haish.. Poyo kejap.. Seriously said.. Entah.. Rasa inferior.. Rasa rendah diri *rendah tak dengan ketinggian hanya 156cm? Hik hik*.. My best friend said, aku suka fikir benda yang unnecessary.. Nak buat macam mana.. Itulah aku.. Hurrmmm..


Okeylah.. Tata semua.. Jaga diri elok-elok.. Assalamualaikum..


21 Comments Here

ahha.
kan kan kan?
zami pon selalu rasa rendah diri kalau berjumpa dgn sesiapa.
hurm.
selalu kot.
;)

REPLY

kite lagi rendah dari kamo tau..
malunye..

REPLY

aku pown rendah diri! tapi aku xshow!! gagaga tipo ye!!

tb2 nak makan burger king pahdal buklan best pown!

REPLY

ha..ha..nak jumpa sape ha?hhuhuhu

REPLY

ingat betul2 burger king tu ada kat eypoh.. :(

mana nak cari ni doktor?

doktor sama tinggi jer dengan saya.. tak cukup tinggi takpe.. janji keyakinan mesti tinggi.. :)

REPLY

hana..

pal baru 157cm je..caya x?..hehe
masa sek ren dulu, pal no 3 dari depan bila beratur ikot ketinggian..dari darjah 1 hingga darjah 6..lalala

*da kompom ke nk jumpa dia?..

REPLY

:: Zami ::
Kan.. Huhu.. Nak wat caner.. Haish..

:: Cik Paro ::
Erk.. Maap.. Tak sengaja menyinggung perasaan.. Jgn laa malu2.. ;(

:: BTS ::
Ko rendah diri ke? Macam tak jek.. Wawawawa..

:: Cik Memy ::
Ooppss.. Siapa ye.. Heehee..

:: Cikgu Isza ::
Akak.. Ade laa.. Cume belum nk bukak je lagi.. Heehee.. Yup.. Keyakinan penting.. :)

:: Pal ::
Yeke???? Hahahaha.. Lebih kurang hana jek laa gitu.. ;p

Masa sekolah rendah dulu dari darjah 1 sampi 5, hana paling tinggi.. Lalala..

~ erm.. entah.. kena tanye dia dulu..

REPLY

wahhh!!!! idea menarik tuh cari2 makan dan jodoh... hehehhehehehe

REPLY

segan jumpa Joe ke?

alaa... jgnlah segan.. die ok jer tu.. tak pndng seme tu.. ehehe

psstt.. tak sabar nk jumpa cik hana.. ehehe.. da set tarikh ka?

REPLY

:: Kawie ::
Hahahaha.. Menarik kan? Ahaks.. ;p

:: Jard ::
Errr.. Bukan Joe.. Heeee.. Joe ku tak segan pon.. Lagi ku nak jumpe dia.. Nak mntak permission dia, mau jadikan Cik Tanah coach daku.. Ahaks..

Tak sabar juge mahu jumpe Jard Shud I.. Heee.. Da set tapi kena tanye sume orang dulu.. Huhu..

REPLY

kata kalu gemuk sedap peluk ekeke~

REPLY

:: Azuan ::
Suke statement kamu itu.. Ekekeke.. ;p

REPLY

org ipoh..? dimana? bk kat mana bukak? waaaaaaa...

REPLY

Tak payah fikir banyak-banyak.
Buat sahaja.
Action!

REPLY

jangan rasa rendah diri sgt..

anggap je awk tu tinggi diri..

baru org nk gesel2..

agagaga

peace

kim salam ur bonda erk

sampaikan ucapan wan pdnya

selamat hari ibu padanya

=_+

REPLY

Mcm mana..dah ketemu jodoh?? =)
Jgn lupa layangkan kad undangan kepadaku hehehehe

Oke la 2 156cm, standard pompuan hehe

REPLY

kna ceria,jgn pk benda2 yg xperlu, br lah awet muda. hehe
ika 158cm, tggi 2cm dri akak. =)

REPLY

hehe... comel dh tu..
bg lin fizikal x penting as long as u confident with urself.
:)


baru2 ni timbang berat dh naik 2 kg!
T_T

REPLY

melaka bukan ada burger king kat Mahkota Parade ke?

REPLY

nazz rendah diri gak..

REPLY

me p0m same. rendah diri gak :(

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes