J.. Kaulah Raja Di Hatiku.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


J.. Kaulah Raja Di Hatiku..

14 comments
Cuaca dah panas, pagi-pagi tadi ada orang bikin tambah panas hati aku.. Wa bengang ni beb.. Wa nengok lu kecik beso jek.. Haish.. Eh eh.. Tak pernah rasanya aku melempiaskan kemarahan aku di blog.. Semua orang tak pernah tengok aku dalam mood marah.. Betul tak? Ekeke.. Selalunya mesti mode jiwang, sedih, gedik ayam, frust tertonggeng golek-golek.. Hoho.. Marah? Rasanya itu bukan aku.. Ramai orang tahu aku susah nak marah, sebab aku jenis keep everything inside.. Yang nanti-nantinya explode dan hancur adalah aku sendiri.. Haha..



Okey.. Mari kita cerita tentang raja dihatiku.. King of my heart.. Eh.. Father's Day bukan ini hari ya.. Dan dan dan.. Jangan buat tekaan dan telahan ianya adalah Boneka Tak Sakit.. Tak boleh sebut nama BTS selalu, nanti gosip tersebar luas.. Muahaha..


Namanya bermula dengan huruf J.. Dialah raja dihatiku.. Yang bikin wa panas hati terbakar hangus.. SPAM SPAM SPAM.. Dalam sekelip mata beliau bernama Job telah menduduki takhta teratas top commentator untuk blog Cahaya Yang Riang Gembira menumpaskan Cikgu Hizami yang comel dalam sekelip mata saja.. Aigoo.. Penuh page comment aku dengan komen berbahasa Cina..



Penat okey tanganku mendelete.. Mungkin entry sebelum ini ada kata kunci yang memudahkan si spammer Job ini landing atas page aku.. Sebab itulah Jard The Great gunakan Word Verification sebelum ini.. Ikut hati aku malas mahu gunakan Word Verification dan Comment Approval.. Jadinya? Sabar sajalah kak yong.. Huhu.. Okeylah.. Dah tengahari.. Selamat menjamu selera ya semua.. Assalamualaikum..


FOOT NOTE: Bila Rindu Ku Sebut Namamu.. =)

14 Comments Here:

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

ko jgn risau aku akan jadi top! komen page ko! hahah aku skrang aktive balik blog kan?

ala biarlah gossip2 liar tu ada trafiic aku naik la hahahahaha
:)) gila perhatian tol aku nie

babai~

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

sapa bikin kamu panas ni hana? adakah diriku?

Bro Framestone berkata...

nama bro pun xde huhuu

xpe xpe..asalkan bro bukan spam huhuhu

BroFramestone Blog

Nur -al- Ain berkata...

kt ain dh beratusratus cine ni comment. spam.. malas nk delete.. dier g kt entry lame.. pastu bg alamat wersite lucah lak tu.. hehehee

nursarah berkata...

pelik aku ngan spammer nih. ada je. mana dia tau blog kita ek. paling geram bila komen tulisan cina. kejadah apa ntah.

Jantan Keparat berkata...

akak!!!
name adik ade!
hakhak...
tp dah tukar name laen...
hukhuk...

FarhanaDr berkata...

:: BTS ::
Sampai ati ko gunekan aku sbg platform nak popular.. Tak ikhlasssssss.. Dush2..

:: Aainaa ::
Eh.. Bukan aainaa.. Si Job tu haa..

:: Bro ::
Heehee.. Ye betul.. Asalakan bukan spam.. :)

:: Ain ::
Hoho.. Msalahnye ni dia kacau entry baru wo.. Adehhh..

:: Sara ::
Hahahaha.. Dia nk soh kita blaja bahasa cina kot..

:: Umar ::
Mesti laa nama adik ade.. Dua2 orang adik angkat akak ade.. Heehee.. :)

Hizami Rahim berkata...

alamak.
jauh tertinggal.
tak aci tak aci.
;(

sI tEDI berkata...

kena lawan dak boneka ni.. dia dah aktif.. aku kena add balik.. nanti dia dok ungkit2 aku unfollow blog dia.. ha ha ha

lankapo berkata...

salam,

biasa la spammer ni, nk naik kan rangking dia

spam blog org lain. klu tk pakai word verification lagi lah mudah dia bermaharaja lela

dia paling suka entry lama2 yg jarang tengok hehe

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ada pertandingan ke fana ?

rhapsody LiN berkata...

bloh hebat2 je dia nk spam kot. br org bc. hehe..

Jard The Great berkata...

hari tuh kan hana.. aku delete entri yg die dok SPAM tu.. terus ilang SPAMMER.. sbb mereka mmg target satu KEYWORD kat internet.. dn auto SPAM entri2 yang ade KEYWORD tu..

tpt aku.. keyword diorg selalu spam Updating from phone. hoho.. dah delete da entri tu..

aman da skang

mie berkata...

alamak..
xde nama gue..
kna buat spamm ni..
hahahaaaaa

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.