Deen Hot FM.. Oh Deen Hot FM.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Deen Hot FM.. Oh Deen Hot FM..

6 comments
Assalamualaikum semua.. Selamat petang.. Weeee.. Nak share cerita hari ini dalam sejarah.. Elok saja balik dari kelas tadi, ada sesuatu yang bikin aku terkezut.. First of all, ini bukanlah simptom kemenggedikan.. Cuma simptom ke"happy"an.. Wakaka.. =p



Mestilah ada kena mengena dengan tajuk entry.. Deen Hot FM.. Kikiki.. Pertama sekali, tahniah buat Deen dan Chad sebab berjaya jadi Deejay Hot FM dan ada slot sendiri.. Heee.. Back to our main point, tak lama dulu, blog aku yang lagi satu ada update tentang story pencarian Deejay di Hot FM.. Dan aku telah vote untuk Deen dan Shah melalui Facebook..


Dan tak disangka, ada pencarian di google petang tadi dengan kata kunci "Deen dan Chad", berlokasikan Petaling Jaya, dan disertakan dengan komen berbunyi begini..


"Thanks sebab like Deen, k Farhana.."


Kuang kuang kuang.. Dan bersama itu ditinggalkan sekali link personal Facebook milik Deen.. Haha.. *add jangan tak add*



Haaaa!! Korang semua mesti nak kata Deen olok-olok, Deen tipu-tipu kan? Ish.. Tak baik hampakan hati aku tau.. Haha.. Deen betul-betul okey.. Deen yang asli dan dah dijamin keasliannya.. Kikiki.. Baguslah Deen.. Mendekatkan diri dengan peminat.. Teruskan usaha.. Dan selamat maju jaya..


Terima kasih sudi baca blog Cik Farhana.. Muahahaha.. =p


Okey.. Itu ajelah.. Haha.. Tata semua.. Assalamualaikum..




FOOT NOTE: Terubat juga rasa rindu.. Rindu yang setinggi gunung okey.. Hihi.. =p

6 Comments Here:

.alie. berkata...

bukan dah lama xdengar hot
tp



dah lama xdengar radio.
T_T

joegrimjow berkata...

mmmm
dah 3 minggu xdengar hot fm
;)

Hizami Rahim berkata...

da lama x dgr radio.
hurm.
anyway.
slmt bergumbira !
:D

adrinaqamarina berkata...

dah lama tak dengar sebab lately kerap buffer lama sangat.

dye best tak akak?

deen hotfm berkata...

dulu deen ada gak blog.

deennasour.com,

tapi b4 tuh deennasour.terbaek.com

dua-dua tu hosting and domain dah expired.

tapi blog deen time skola dulu ada lagi,
deennasour.blogspot.com

ada lagi rasanya. gambar2 lama muka comot2 ada la kot kat situ, selekeh2 blakoooo

yg hangat,
deen hotfm.
har3

Tanpa Nama berkata...

mana link fb real dia?
xde pom?

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.