13 Okt 2010

Assalamualaikum.. Selamat subuh semua.. Haru rasa, terharu.. Nak dituju pada siapa pun aku tak tahu.. Tapi terima kasih banyak-banyak, walau siapa pun kau sebab sudi baca koleksi entry cinta dan kehidupan.. Serious sangat terharu sebab rajin betul kau baca satu persatu.. Penat baca, esok lusa kau datang lagi dan baca.. Cekal betul kau menghabiskan entry aku yang panjang lebar ya.. Boleh aku tanya, kau dah khatam ke semua koleksi entry dalam tu? Heeee.. =p


Hey.. Walau siapa pun kau, terima kasih tak terhingga.. Sebab sudi baca satu persatu, sudi dekatkan diri dengan aku dan penulisan aku, sudi untuk segala-galanya.. Sumpah aku sebak bila tengok kau rajin sangat datang jenguk page Koleksi Entry Cinta Dan Kehidupan.. Mujur tak mengalir air panas dari mata sebab sebak sangat.. Heeee.. =p


Thanx.. Thanx.. Err.. Thanx lagi.. Boleh tak nak sayang kau? Sebab aku rasa macam tahu-tahu saja siapa kau.. Arjun Rampal kan? Ekeke.. Terima kasih ya..


Assalamualaikum..


FOOT NOTE: Nikmat berblogging, menulis entry dan dihargai memang sesuatu yang sukar digambarkan dengan kata-kata.. Terima kasih semua..=)


*Tak lupa untuk Bro GuaOtai Wachak yang sangat sempoi melayan peminat, sangat sporting habis, nama gelaran beliau adalah Pakwe.. Haha.. (sedap kan nama gelaran beliau)*


17 Comments Here

alahai makwe. Rajinnya buat N3. smlm
tido lewat tapi pagi ni bangun awal.
syahdu syahdan nya rasa bila mana
nama tertera .. :P


ps : tengah blushing ni ...auw auw auw ... keh33

REPLY

enjoy blogging kak..suka datang blog akak..meriah dan comel

REPLY

ko nie ada je peminat rahsia dasyat la
mamat jiwang mana la tu!
;p

REPLY

begini la nasib selepas "tukang sapu klinik kesihatan" di pulaukan

T-T

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

REPLY

farhana dr.. camno akak boleh ketinggalan zaman ni?

REPLY

wah...everyday tukar template ke farhana?? rajinnya...:)

REPLY

@wachak Haha.. Mesti laa rajen wahai pakwe.. Rase nak nulis membara skarang.. Hihi.. Syahdu syahdan takpa.. Jangan nanges plak.. :p

Tanda penghargaan ni sbb rajen buatkan air di tengah malam.. Hahahahaha.. Bawak dari blog sana ke sini.. :p

REPLY

@Nur Hawa Mohd Zin Kamu gak.. Enjoy.. Thanx banyak awe sudi singgah selalu.. :)

REPLY

@Anonymous Peminat rahsia? Yo yo je ko.. Mana ade peminat rahsia, tu pembaca setia namanya.. Entahkan mamat entahkan minah.. Pandai jek ko kata mamat jiwang.. Ish..

Haaa.. Entah2 ko kan? :p

REPLY

@Bro Framestone Hahahahaha.. Bro majuk ke? Jangan laa camni.. Kan smlm saye dah vote bro kan? Kan kan? :p

REPLY

@hazlin Eh.. Apa yg akak ketinggalan zaman ni kak? Takde yang tertinggal pon akak.. Saye tetap seperti yang akak kenal dolu.. Sibuk mencari putera di hati.. Hik hik.. :p

REPLY

@akira sendoh Eh.. Takde laa akira.. Dah dekat 2, 3 mggu tak tukar lagi ni.. Kikiki..

REPLY

setuju dgn doc..nikmat rasanye menulis blog bile ada pembaca setia dan terasa sangat dihargai..^_^

REPLY

org nk baca tulisan awk sebb blog ni comel n ceria. nak baca pun da mood. keep it up :)

REPLY

dh lame tak singgah blog hana..jgn mare ye..=)

a ah dilot dh kawen...01/05/10...ada gak letak entri kat blog br...www.dilahdilot.com

REPLY

hohoo...peminat misteri la nie..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes