Terima Kasih Daun Saderi.. Kau Buat Aku Terharu Di Sini.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Terima Kasih Daun Saderi.. Kau Buat Aku Terharu Di Sini..

17 comments
Assalamualaikum.. Selamat subuh semua.. Haru rasa, terharu.. Nak dituju pada siapa pun aku tak tahu.. Tapi terima kasih banyak-banyak, walau siapa pun kau sebab sudi baca koleksi entry cinta dan kehidupan.. Serious sangat terharu sebab rajin betul kau baca satu persatu.. Penat baca, esok lusa kau datang lagi dan baca.. Cekal betul kau menghabiskan entry aku yang panjang lebar ya.. Boleh aku tanya, kau dah khatam ke semua koleksi entry dalam tu? Heeee.. =p


Hey.. Walau siapa pun kau, terima kasih tak terhingga.. Sebab sudi baca satu persatu, sudi dekatkan diri dengan aku dan penulisan aku, sudi untuk segala-galanya.. Sumpah aku sebak bila tengok kau rajin sangat datang jenguk page Koleksi Entry Cinta Dan Kehidupan.. Mujur tak mengalir air panas dari mata sebab sebak sangat.. Heeee.. =p


Thanx.. Thanx.. Err.. Thanx lagi.. Boleh tak nak sayang kau? Sebab aku rasa macam tahu-tahu saja siapa kau.. Arjun Rampal kan? Ekeke.. Terima kasih ya..


Assalamualaikum..


FOOT NOTE: Nikmat berblogging, menulis entry dan dihargai memang sesuatu yang sukar digambarkan dengan kata-kata.. Terima kasih semua..=)


*Tak lupa untuk Bro GuaOtai Wachak yang sangat sempoi melayan peminat, sangat sporting habis, nama gelaran beliau adalah Pakwe.. Haha.. (sedap kan nama gelaran beliau)*


17 Comments Here:

wachak berkata...

alahai makwe. Rajinnya buat N3. smlm
tido lewat tapi pagi ni bangun awal.
syahdu syahdan nya rasa bila mana
nama tertera .. :P


ps : tengah blushing ni ...auw auw auw ... keh33

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

enjoy blogging kak..suka datang blog akak..meriah dan comel

Tanpa Nama berkata...

ko nie ada je peminat rahsia dasyat la
mamat jiwang mana la tu!
;p

Bro Framestone berkata...

begini la nasib selepas "tukang sapu klinik kesihatan" di pulaukan

T-T

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

hazlin berkata...

farhana dr.. camno akak boleh ketinggalan zaman ni?

akira sendoh berkata...

wah...everyday tukar template ke farhana?? rajinnya...:)

FarhanaDr berkata...

@wachak Haha.. Mesti laa rajen wahai pakwe.. Rase nak nulis membara skarang.. Hihi.. Syahdu syahdan takpa.. Jangan nanges plak.. :p

Tanda penghargaan ni sbb rajen buatkan air di tengah malam.. Hahahahaha.. Bawak dari blog sana ke sini.. :p

FarhanaDr berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin Kamu gak.. Enjoy.. Thanx banyak awe sudi singgah selalu.. :)

FarhanaDr berkata...

@Anonymous Peminat rahsia? Yo yo je ko.. Mana ade peminat rahsia, tu pembaca setia namanya.. Entahkan mamat entahkan minah.. Pandai jek ko kata mamat jiwang.. Ish..

Haaa.. Entah2 ko kan? :p

FarhanaDr berkata...

@Bro Framestone Hahahahaha.. Bro majuk ke? Jangan laa camni.. Kan smlm saye dah vote bro kan? Kan kan? :p

FarhanaDr berkata...

@hazlin Eh.. Apa yg akak ketinggalan zaman ni kak? Takde yang tertinggal pon akak.. Saye tetap seperti yang akak kenal dolu.. Sibuk mencari putera di hati.. Hik hik.. :p

FarhanaDr berkata...

@akira sendoh Eh.. Takde laa akira.. Dah dekat 2, 3 mggu tak tukar lagi ni.. Kikiki..

molmolla berkata...

hey hey :D

♥CIK SHA♥ berkata...

setuju dgn doc..nikmat rasanye menulis blog bile ada pembaca setia dan terasa sangat dihargai..^_^

NURULekmiRabat berkata...

org nk baca tulisan awk sebb blog ni comel n ceria. nak baca pun da mood. keep it up :)

dilot berkata...

dh lame tak singgah blog hana..jgn mare ye..=)

a ah dilot dh kawen...01/05/10...ada gak letak entri kat blog br...www.dilahdilot.com

Azuan berkata...

hohoo...peminat misteri la nie..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.