Ada Ke Orang Yang Mampu Penuhi Kriteria Ini? | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Ada Ke Orang Yang Mampu Penuhi Kriteria Ini?

12 comments
Assalamualaikum dunia.. Salam malam penuh kemengantukan untuk semua.. Aku dah mengantuk.. Penat duduk melayan My Girlfriend Is A Gumiho.. Al maklum, duduk sebulan di Taiping bertemankan hospital, tutorial, bedside teaching, memang tak ada masa nak melayan gian Korea.. Balik Ipoh maka qada' semahunya.. Ekeke.. =p


Sebelum tidur berhajatlah nak menulis entry pendek.. Tadi tengok Facebook, adik radiographer kita LIKE statement meruntun jiwa mengusik hati di bawah ini..



Arrgghh!! Ada ke orang yang mampu penuhi kriteria begini.. Kalau calling, mesej, buzz 2, 3, 4 pagi time-time orang tengah berendam dalam mimpi enak nyum nyum.. Ganggu??? Memang kena hamun jawabnya..


Tapi, aku pasti akan ada satu atau dua mahupun tiga orang dalam hidup kita yang sudi pinjamkan telinga, sharekan bahu dan belai kita dengan kata-kata di saat kita down down down dan perlukan kata-kata semangat.. Bak kata Michael Jackson, You Are Not Alone.. Heeee.. =)


Hey kamu!! I don't care if it's 3 A.M. If you need me, even if it's only for a little chat, just let me know.. =)


Selamat malam.. Assalamualaikum..




FOOT NOTE: Damn true.. Can't deny any further.. Starting to have a "good feeling" as sweet as a cotton candy, towards someone yang nakal.. Hell yeah!! Hohohoho.. Kacau 3 pagi boleh? =p

12 Comments Here:

alhaqimi berkata...

haha...

not only for chatting...teman makan kat mcd pon boleyyyy!

Hizami Rahim berkata...

haha.
suka statement alhaqimi ni.
XD

adrinaqamarina berkata...

kawan rina yang keep her for me until the right time comes tu cam ne.

even pukul 2 pagi call pun dye boleh bangun and layan kte ag.

susah nak cari orang macam ne.

Hey kamu!! I don't care if it's 3 A.M. If you need me, even if it's only for a little chat, just let me know.. =)

haha. rina pukul 3 pg pun tak tdo ag. boleh call ajak pegi mcd jugak. hehe

Privacy_Resident berkata...

3 pagi je pun. Bukan waktu tidur lagi tuh! HAHA

MONYET & UKM?

black_mel berkata...

haha..michael jackson tipu..last2 dia meninggal sorang2 jgk..xde saper teman dia kat kubo..

Nazz@Purple berkata...

erm..kalo kt syg kat org tu..memang tak kisah..kacau le pukul bape pon..pastu sudi nye..jd teman bicara..

avid gunner berkata...

i think he/she said it as a figure of speech.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

tgk orang gak...huhuh

Naz berkata...

burung hantu pun tau tido... ahaks.. :p

Adziim berkata...

Adik radiographer?
Haha~

I like the quote coz it's like saying,"I'll be there close to you whenever you need me."

Lebih kurang macam tu la kot.

farhana berkata...

Uhhh, u true!
Mesti ada satu, dua atau tiga atau mngkin lbh, insan2 terpilih yg lh ganggu kita pukul 3 pg...

Hey u, mcm ada bunga2 gembira dlm hati je nih..
happy for u =D

Cite my gf is gumiho tu best tak?

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

erm...cam penah ku buat je...uhuhuu..tapi itu dulu la....

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.