Cemburu Semut Api | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Cemburu Semut Api

12 comments

Assalamualaikum.. Morning.. Pagi.. Zhao An.. Jam pukul 6.. Lagi 4 jam nak test.. Waktu Subuh, pagi-pagi hening, memang waktu terbaik nak telaah.. Baiklah, boleh pulun lagi sikit ya.. Sikit lagi.. Ekeke.. =p

Sebelum memulun.. Aku nak komplen, nak buat aduan rakyat.. Aku nak mengadu tentang diri aku.. Aku tak tahulah apa nak jadi dengan aku.. Macam mana boleh jadi macam ini pun aku tak tahu.. Apa nak jadi nanti, lagilah aku tak tahu..

Kalau tengok sinetron seberang, dialog mereka, gwe sebel ni.. Hoho.. Aku sebel? Ke sebal? Ahh.. Tak kisahlah.. Yang pasti aku dah tak tahu apa dah jadi dalam sistem.. Macam dah tunggang langgang.. Kalau aku robot, rasanya mesti aku dah meletup lama dah kot.. (_ _!)

Masalah aku? Aku cemburu semut api!! Sigh.. Nasib baik tak masuk tahap cemburu gajah lagi.. Tapi semut api pun, gigit pedih okey.. Waarrggghhh!! Aku TAK BOLEH cemburu.. TAK BOLEH!!!

Huh.. Okey.. Rasanya dah selesai dah aku lepaskan angin-angin kemerengan aku di sini.. Boleh sambung telaah buku dengan tenang.. Cemburu apa? Cemburu kenapa? Cemburu siapa? Cemburu bagaimana? Jangan tanya.. Yang pasti, cemburu semut api.. Hoho..

Sampai sini.. Signing off.. Tata.. Assalamualaikum..


Eh.. Kejap..


Aku cemburu..




Housemate aku TAK ADA TEST ini hari.. (_ _!)


P/S: Happy sebab ada pengomen yang macam beliau.. Kikiki.. Thanx..

12 Comments Here:

.alie. berkata...

saya pulak jeles dengan akak..
ada kertas pun sempat layan movie


T_T

♥CIK SHA♥ berkata...

erk??cemburu semut api eh??pestime dengar la doc..hehehe..

GOOD LUCK for your exam!!

Lelaki Ini berkata...

hahahah..
cepat geger diew akak!

joegrimjow berkata...

xpe, kire baca untuk next terus
=)

p@kcikLie berkata...

cemburu betempat...gud Luck 4 ur exam..

isi hati nurul berkata...

hehe
tu cemburu yg sihat tu...
ngeeee...gud luck for ur final ana..

isi hati nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
black_mel berkata...

haha...sebel ker sebal ker tu apa maksud dia?

MyZone~theUn4given berkata...

gud luck for da test..:)

MyZone~theUn4given berkata...

gud luck for da test..:)

wachak berkata...

cemburu semut api x per. Jgn sakit
hati, nanti kena darah tinggi .. :P


ps: kena standby mopiko ni .. hik33

Kuwe berkata...

eleh. cemburu. well. perempuan.

eh. aduan rakyat? takleh blahh.

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.