Maaf Sayang.. Jangan Bimbang.. Sayangku Tetap Utuh Buatmu.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Maaf Sayang.. Jangan Bimbang.. Sayangku Tetap Utuh Buatmu..

14 comments
Assalamualaikum.. Selamat malam sekali lagi buat semua.. Entry khas sebelum berakhirnya tarikh 26 Julai.. Haih.. Rasa bengang dan marah dan sedih dengan diri sendiri.. Makin menginjak usia, otak makin pelupa.. Pada hal malam semalam sudah disemat di otak, mak juga sudah memaklumkan melalui SMS.. Tapi tetap juga aku terlupa dek dihambat kesibukan.. Grrrr.. Rasa macam nak lempang diri slow slow.. T_T




Maaf sayang.. Beribu berjuta kali maaf dipohon kerana kekhilafan diri pada tahun ini.. Namun jangan bimbang sayang, walau lupa dan tak ingat, sayangku pada kamu tetap utuh dan tak pernah luput.. Sayang kamu ketat-ketat.. Nantikan kepulanganku nanti untuk memelukmu erat-erat.. Cium kamu lagi dan lagi.. Ekeke.. =p


Hey hey.. Hari ini hari lahir sayang saya.. 26 Julai.. Sama tarikhnya dengan blogger Hans Hanis a.k.a Shah Rukh Khan.. Selamat hari lahir Hans, moga lebih kacak tahun demi tahun.. Heee.. Tahunnya saja yang berbeza.. Jap jap jap.. Meh kenalkan sayangku dulu..




Inilah..


Dia..


Sayang..


Saya..


Perkenalkan.. =)







Muhammad Faiz bin Abdullah.. Lahir pada tahun 1999.. Adik bongsu kesayanganku.. Pewaris sikap gila-gila aku.. Walaupun gila-gila tapi sebenarnya dia seorang yang sangatlah pemalu.. Pemalu tahap gaban wa cakap lu.. Patutnya aku yang ada sifat begitu.. Hahaha.. Nak tahu apa cita-cita dia? Mahu jadi Ustaz..


Macam mana entah aku boleh terlupa hari lahirnya.. Sampaikan mak sendiri yang telefon dan pass telefon pada adik aku.. Derrr.. Apa punya kakak.. Dush sekali.. Aku dah ingat semalam, tapi sampai hari ini aku tak ingat.. Bukan lupa.. Heeee..





Kepada adikku Faiz, Along doakan semoga kamu sentiasa dalam kesihatan yang terbaik, jadi anak yang baik, belajar rajin-rajin supaya dapat jadi Ustaz.. Berjaya hidup dunia dan akhirat.. Amin.. =)


Sesungguhnya aku memang seorang kakak yang penyayang.. Muahaha.. Okey semua.. Tata.. Take care okey.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Terserlah keromantikan aku dalam entry ini.. Ooppss.. Maaf.. Terperasan jap.. Hik hik.. =p

14 Comments Here:

rhapsody LiN berkata...

happy birthday adik faiz!!

;)

azuan berkata...

kesian adek dapat akak camnie ekeke..

princeduyong berkata...

bukan lupa kan...cuma tak ingat jer..

REBUNG SUCI

Hariz berkata...

Orang Gila2 Memang Pemalu Taw :P

New Entry Prof-Hariz
Buku Baru Tahun Baru

♥CIK SHA♥ berkata...

epi besday adik paish..adiah mintak kat kak ana ok!hehehe...

Rahsia Biasiswa berkata...

salam, just nak berkongsi maklumat. Saya ada keluarkan ebook tentang rahsia lebih 40 biasiswa di Malaysia. Amat berguna untuk pelajar, walaupun dah dapat ptptn, tetapi lebih baik apply biasiswa kerana ptptn perlu bayar balik, banyak pulak tu. Kalau ada saudara-mara yang ingin sambung belajar, tapi takde duit, amat sesuai baca buku ini. Kita biasanya hanya menunggu biasiswa mara atau jpa, tapi sebenarnya terdapat lebih 40 lagi biasiswa yang tidak diketahui. Beritahu kawan-kawan yang lain ye. Lawati blog rahsiabiasiswa.blogspot.com

Cik Yuki berkata...

hepi brthdy adik.!

yup.~ kakak penyayang. huhu i like.~

~aSHa~ berkata...

hepi besday dik..

kalo beranak mcm akak ni..lg byk urat putus...urat ingatan termasuk jugak tu..ehehehhee

merahitujambu berkata...

selamat hari lahir

molmolla berkata...

selamat hari lahir!!! wowwww ustaz yer dik. bulih la kite kahwin nt nak?? hahahahhaa :DD

sila jgn marah yer sis. gurau je tuh!

Hamzah Ian berkata...

oo adek.. ingtkan anak kamu.. hehe..

mier@merr berkata...

kakak...nak adiah!!! haha

HonEyBuNNy berkata...

selamat hari lahir adik...;-)

Jard The Great berkata...

hehe.. muda lagi.. hepi besday buat adik mu

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.