Accident Ini Terjadi Padaku Tengahari Semalam | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Accident Ini Terjadi Padaku Tengahari Semalam

17 comments
Assalamualaikum dan salam hari Rabu.. Esok Khamis.. Balik balik balik!! Hoyeh!! Dah berkira-kira balik nanti nak buat Puding Castard tak pun Triffle.. Untuk apa? Untuk siapa? Adalah.. Lalala.. Jemput mamam.. =p




Tengahari semalam accident.. Haiya!! Kejadian berlaku di Universiti Kuala Lumpur Royal College Of Medicine Perak di tengahari yang panas terik.. Dah setengah hari berlalu, kusut masai serabai, imej tak terjaga langsung.. Kira macam selebet satu dua tiga macamlah.. Time tu juga nak accident.. Entah apa-apa..


Eh.. Bukan bukan!! Bukan accident kereta, mahupun motosikal.. Basikal juga bukan, beca apatah lagi.. Derrr.. Habis tu accident apa.. (_ _!)


Erk!! Erk!! Aku accident.. Emmm..


Accident..


MATA!!! =p




I tak sengajalah.. Janganlah marah I.. Accident mata dengan seorang budak junior.. Ouch!! Aku tak sangka sebagai seorang senior, aku punya junior yang sangat manis, da bomb dan warrggghhhh!! Kelu lidah tak terkata.. Hey hey!! Dia senyum pada saya yang selebet dan serabai ini okey.. Cair sebentarlah.. Sebentar saja.. Sekali pandang macam Aaron Aziz.. Yang penting beliau ada "Islamic look".. Itulah term yang kami budak-budak perempuan pakai bagi lelaki-lelaki yang ala-ala alim.. Rupa kalau pandang SEJUK HATI, ada JANGGUT SEJEMPUT.. Most importantly.. I like "the kening".. Ooppsss.. Terlebih sudah..


Motif? Saja nak bagi tahu begitulah ciri-ciri lelaki idaman saya jika dinilai dari fizikal.. Asalkan sejuk mata memandang dah okey.. Dari segi dalaman? Nanti-nantilah cerita.. Bukan senang pun nak cari yang diidam-idamkan ni.. Okey.. Tata semua.. Jaga diri elok-elok.. Assalamualaikum.. =)




FOOT NOTE: Dan dan dan.. Aku terserempak dan sempat membalas senyuman dan say HAI dengan junior aku yang ini.. Pengupdate blog yang tegar.. Dan dan dan.. Dia sangat cantiklah.. Manis jerrr dia senyum.. Heeeee.. =)

17 Comments Here:

molmolla berkata...

siapakah??

mukasurat17 berkata...

pe lg... knal2 kanlah kt aku...
i pon minat laki de janggut kambing...

bekkkk....

mier@merr berkata...

ceh.... cuak daku seketika...kamu ni kan...haiippp!

nursarah berkata...

phewiitt! amboi. erkkk!

lilacfla berkata...

lol dr farhana!

haha

salamBEST berkata...

sape kak? haha

Xnak join ktorg jumpe junior besok? :P

Privacy_Resident berkata...

Weh nak puding gak!!!!!!!!!!!
Surat Untuk Mereka Yang Berak Tak Flush! ;)

isi hati nurul berkata...

wah..ana..sempat lg ye usha2 dak junior..hehe..nurul pon pnah wat cmtu gak...ngeee...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

huhuh...mcm crita drama plak...ingt ada perlanggaran sehingga buku bertaburan dan masing2 terhantuk kepala waktu nak kutip buku2 tu....huhuhu

jaga2..dari mata turn ke hati..dari hati jadinya saynag..

~aSHa~ berkata...

ehehehe eksiden mata rupanye...mcm filem hindustan plak..

hans berkata...

adess
ingatkan berlanggar dengan kereta ke apa tadi
haha

P/S : Hans! Asal Makin Kurus Bebenor Nih?

pakcikLie berkata...

waw! kalu leh xcdent cmnie selalu mmg best..lg2 time belajar...
study bole masyuk...tgk buku npk die...
ahhh..lupakan saja tu masa ai muda2 dulu..hehe.

rhapsody LiN berkata...

haha... i like it tooo!!!!!!!!
agagaa~ smlm ku pon tereksiden gak. tgh tggu sementara keretapi nk lalu tgk kt sblah ade sorg mamat ni HENSEM GILERRRR~ macam macho lah... cairrrr ku kt sblah ni.... haha

SuRayA^i. berkata...

eyp eyp doc! behave behave~~=p

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

budi datang msia kah ?

wakakakakak!!!

Khairul Bariyyah berkata...

nga3!
parah eksiden nih,x kebah2.behave2~~~

Mohd Adziim berkata...

Aku duk rasa dah accident bab2 hati dan perasaan ni.

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.