Imam Muda Asyraf & Imam Muda Hizbur Punya Satu Ciri Serupa | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Imam Muda Asyraf & Imam Muda Hizbur Punya Satu Ciri Serupa

11 comments
Assalamualaikum.. Lama tak nampak muka Cik Farhana.. Dah sampai Melaka memang tak online jawabnya.. Sibuk layan adik-adik sayang.. Layan makan sedap-sedap.. Heeee.. Ini pun update sepantas kilat..





Officially, Imam Muda dah sampai kemuncak dan dah pun tamat sebentar tadi.. Tahniah kepada Imam Muda Asyraf.. Kamu memang best.. Memang ada gaya jadi imam.. Tahniah juga buat Imam Muda Hizbur.. Kamu pun sama-sama hebat.. =)







Apa yang serupa dan sama yang mereka berdua kongsi? Merujuk pada entry accident yang lepas.. Kedua-duanya punya janggut sejemput.. Ooppsss.. Ini sudah lebih ya Farhana.. Ekeke.. Okey semua.. Gotta go.. Take care.. Assalamualaikum.. =)



FOOT NOTE: Sejuk mata.. Sejuk telinga.. =)

11 Comments Here:

mukasurat17 berkata...

dan dua2 dah kahwin...hikhikhik

farhana berkata...

Cetttt..ingtkan ciri2 pe td..
rupa2nya tang janggut je jd tatapan hahahahahaha

.alie. berkata...

patot la sunyi sepi dari sinsing mukabuku dengan belog..

balik kg aee..have a nice oliday sis

=)

Hizami Rahim berkata...

hehe.
:)
hebat betul mata doktor.

rhapsody LiN berkata...

haha.. lin pn perasan jnggut diorg! ;p

tp yg asyraf tu lg kemas jnggut dia. hisbur mcm x terurus sikit.

ekeke~

Azuan berkata...

suka sangat tengok janggut ekeke..

Aj berkata...

two thumbs up program ni

.Cik Nana. berkata...

waaa..suka sgt dgn imam muda asyraf..
nice..! :D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yang tak menang tu kena terus usaha dan berkhidmat sebagai imam muda..amin

Jard The Great berkata...

janggut memang menawan kalbu kan?

molmolla berkata...

ku pergi penang, muka asyraf ni penuh!! :)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.