31 Jul 2010

Assalamualaikum.. Lama tak nampak muka Cik Farhana.. Dah sampai Melaka memang tak online jawabnya.. Sibuk layan adik-adik sayang.. Layan makan sedap-sedap.. Heeee.. Ini pun update sepantas kilat..





Officially, Imam Muda dah sampai kemuncak dan dah pun tamat sebentar tadi.. Tahniah kepada Imam Muda Asyraf.. Kamu memang best.. Memang ada gaya jadi imam.. Tahniah juga buat Imam Muda Hizbur.. Kamu pun sama-sama hebat.. =)







Apa yang serupa dan sama yang mereka berdua kongsi? Merujuk pada entry accident yang lepas.. Kedua-duanya punya janggut sejemput.. Ooppsss.. Ini sudah lebih ya Farhana.. Ekeke.. Okey semua.. Gotta go.. Take care.. Assalamualaikum.. =)



FOOT NOTE: Sejuk mata.. Sejuk telinga.. =)

11 Comments Here

dan dua2 dah kahwin...hikhikhik

REPLY

Cetttt..ingtkan ciri2 pe td..
rupa2nya tang janggut je jd tatapan hahahahahaha

REPLY

patot la sunyi sepi dari sinsing mukabuku dengan belog..

balik kg aee..have a nice oliday sis

=)

REPLY

hehe.
:)
hebat betul mata doktor.

REPLY

haha.. lin pn perasan jnggut diorg! ;p

tp yg asyraf tu lg kemas jnggut dia. hisbur mcm x terurus sikit.

ekeke~

REPLY

suka sangat tengok janggut ekeke..

REPLY

two thumbs up program ni

REPLY

waaa..suka sgt dgn imam muda asyraf..
nice..! :D

REPLY

yang tak menang tu kena terus usaha dan berkhidmat sebagai imam muda..amin

REPLY

janggut memang menawan kalbu kan?

REPLY

ku pergi penang, muka asyraf ni penuh!! :)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes