22 Jul 2010

Assalamualaikum semua.. Salam malam Jumaat.. =)


Terima kasih untuk semalam.. Untuk Dah Jadi Milik Orang Lain.. Jangan dirisau.. Barang 10 tahun lepas takkan lagi dikenang-kenang.. Bak dialog filem Madagascar, MOVE IT!! MOVE IT!! MOVE IT!! Heee.. =)


Hey.. Malam semalam lepas bersenang lenang menonton Irfan Roslan yang diminati dalam Laila Asyikin *walaupun scene baring kaku saja* aku sambung sesi senang lenang depan lappy..


P/S: Aku harap Mikhail cepat sembuh.. You.. Cepatlah bangun you..


Menghadap lappy.. Tangan kiri pegang Double Decker..



Hep!! Hep!! Bukan double decker ini ya..




Tapi yang di bawah ini.. Heee..





Perisa pilihan.. Udang!! Kenapa tak ada perisa Paul The Octopus eh?


Okey okey.. Tangan kanan pula..


Cheezels!!!! Weeee..





Sambil suap-suap jajan masuk dalam mulut, sambil pasang Lovers In Paris dalam lappy.. Cekang dok muat turun.. Pengaruh rakan sebaya betul.. Eh silap.. Pengaruh rakan tak sebaya.. Wakaka.. =p





Okeylah.. Nak cakap aku suka makan jajan jek.. Sekian.. Ekeke.. Mungkin sebab itu agaknya tak tinggi-tinggi.. Huh..


Assalamualaikum.. =)



FOOT NOTE: Anak-anak aku nanti tak boleh makan jajan.. Mak dia boleh.. Wakaka.. =p

10 Comments Here

hahah, kejam punya emak. :p

aku pun suka makan jajan 2 tu, tapi takleh kalahkan jajan mamee monster la. ekekeke

REPLY

budak2 tanpa jajan? kesiannya..
hehe..
daku pun agaknya xtinggi sbb jajan kot.

REPLY

haha.. dun really like to eat jajan. but why my tinggi pon dok mcm tu gak? :p

REPLY

makan la durian.. haaha... musin durian skrg...

REPLY

makan la durian.. haaha... musin durian skrg...

REPLY

ingatkan bergayut kat katil double decker ;)

REPLY

tinggi i 164cm..
lagi 1cm mencapai ketinggian idaman u.. *motif bgtau xdpt dikenalpasti hehe*

Jgn mkn jajan bnyk2...ayyooo
nasib tgn ada kanan dn kiri..kalau ada depan dn belakang, agaknya harus ada jajan jugak muahahahaha

REPLY

tu la, tercari2 gak jajan Paul..heheh

suka gambar bas double decker!

REPLY

ahahaha..mana aci..mak bole makan anak tak bole..kui3..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes