Jajan Penyebab Ketinggian Idaman 165cm Tak Tercapai.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Jajan Penyebab Ketinggian Idaman 165cm Tak Tercapai..

10 comments
Assalamualaikum semua.. Salam malam Jumaat.. =)


Terima kasih untuk semalam.. Untuk Dah Jadi Milik Orang Lain.. Jangan dirisau.. Barang 10 tahun lepas takkan lagi dikenang-kenang.. Bak dialog filem Madagascar, MOVE IT!! MOVE IT!! MOVE IT!! Heee.. =)


Hey.. Malam semalam lepas bersenang lenang menonton Irfan Roslan yang diminati dalam Laila Asyikin *walaupun scene baring kaku saja* aku sambung sesi senang lenang depan lappy..


P/S: Aku harap Mikhail cepat sembuh.. You.. Cepatlah bangun you..


Menghadap lappy.. Tangan kiri pegang Double Decker..



Hep!! Hep!! Bukan double decker ini ya..




Tapi yang di bawah ini.. Heee..





Perisa pilihan.. Udang!! Kenapa tak ada perisa Paul The Octopus eh?


Okey okey.. Tangan kanan pula..


Cheezels!!!! Weeee..





Sambil suap-suap jajan masuk dalam mulut, sambil pasang Lovers In Paris dalam lappy.. Cekang dok muat turun.. Pengaruh rakan sebaya betul.. Eh silap.. Pengaruh rakan tak sebaya.. Wakaka.. =p





Okeylah.. Nak cakap aku suka makan jajan jek.. Sekian.. Ekeke.. Mungkin sebab itu agaknya tak tinggi-tinggi.. Huh..


Assalamualaikum.. =)



FOOT NOTE: Anak-anak aku nanti tak boleh makan jajan.. Mak dia boleh.. Wakaka.. =p

10 Comments Here:

nursarah berkata...

hahah, kejam punya emak. :p

aku pun suka makan jajan 2 tu, tapi takleh kalahkan jajan mamee monster la. ekekeke

Amieynna Amin berkata...

budak2 tanpa jajan? kesiannya..
hehe..
daku pun agaknya xtinggi sbb jajan kot.

rhapsody LiN berkata...

haha.. dun really like to eat jajan. but why my tinggi pon dok mcm tu gak? :p

Jard The Great berkata...

jom layan korea!

Hamzah Ian berkata...

makan la durian.. haaha... musin durian skrg...

Hamzah Ian berkata...

makan la durian.. haaha... musin durian skrg...

cikgu isza berkata...

ingatkan bergayut kat katil double decker ;)

farhana berkata...

tinggi i 164cm..
lagi 1cm mencapai ketinggian idaman u.. *motif bgtau xdpt dikenalpasti hehe*

Jgn mkn jajan bnyk2...ayyooo
nasib tgn ada kanan dn kiri..kalau ada depan dn belakang, agaknya harus ada jajan jugak muahahahaha

syafiqa-belle berkata...

tu la, tercari2 gak jajan Paul..heheh

suka gambar bas double decker!

♥CIK SHA♥ berkata...

ahahaha..mana aci..mak bole makan anak tak bole..kui3..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.