17 Jul 2010

Assalamualaikum.. Salam malam Sabtu yang sedih.. =(
Malam ini sangat dan sangat sedih.. =(


Sedih bukan sebab hujung minggu ini aku duduk berseorangan di Ipoh.. =(
Bukan juga sebab aku dah "clash".. Bukan bukan.. =(


Sedih semenjak petang tadi lepas pulang dari Nasi Kandar Pelita.. =(
Tak ada mood sangat.. =(
Dan asyik mengelamun.. =(
Ya.. Beginilah lebih kurang.. =(





Fine!! Fine!! Keadaan semakin deteriorating.. =(
Mula-mula tak ada mood.. =(
Sekarang dah mula sebak.. =(
Kalau orang nampak muka begini mahu jatuh saham.. =(
Okey okey.. Tekup muka atas mejalah.. =(
Eh eh.. Bukan tidur.. Sedang sebak.. =(
Sebak sob sob.. =(





Adeh.. Penat tekup muka atas meja.. =(
Tak ada pengudaraan yang bagus.. =(
Air hingus mengalir pun tak lancar.. =(
Okey okey.. Nangis sajalah.. Dah sedih sangat gamaknya ni.. =(
Huwaaaaa.. Tapi aku nangis lagi comel dari budak kecil bawah ni.. =(





Sebab sedih? Meh sini meh nak cerita.. Meh laa.. Semalam kan, bacalah entry Cik Jard kita ni, pasal Roadtax kereta.. Kejakunan pun dah berjangkit pada aku.. Petang tadi lepas makan, nampak kereta idaman aku.. Aku pun skodeng sipi-sipi roadtax kereta itu.. Orang keliling pandang pelik.. Tak apa.. Aku memang muka tak tahu malu.. Hua hua hua.. Mungkin tak adalah semahal roadtax kereta Ferrari yang RM8016 setahun itu, tapi tetap juga mahal bagi aku..


Atos aku pun setahun RM55 saja okey.. Idaman kalbu aku yang seorang ini? Setahun RM300++.. Eh eh.. Mahal juga okey.. Boleh beli cincin belah rotan untuk merisik sebentuk.. Ekeke.. =p


Dah.. Nak sambung bersedih dan mula buat belanjawan untuk 2 tahun akan datang.. Gamaknya kena tunda lagilah agenda perkahwinan.. Nak beli kereta.. Ke ada sesiapa nak bagi kereta idaman aku sebagai hantaran kahwin? Lalala.. =p


Tata semua.. Selamat berhujung minggu.. Assalamualaikum.. =)


P/S: Isk3.. Macam mengada-ngada pula malam ni.. Wakaka.. =p



FOOT NOTE: Nak tahu apa kereta idaman aku? Boleh usha SINI.. Ngeee..

18 Comments Here

cute baby emotions =)

REPLY

lagi besar periuk

lagi banyak keraknya..hehe

Entri terbaru chekgu

nak header percuma tak?

REPLY

hhehe..kalau camtu i pon sedih aaa...sbb i pon kena tunda beli kereta and nak kawen..haahha...
chill okk...

REPLY

nak kawen jugak..

sob3~

OH MAMA AKU MAHU KAWEN..

REPLY

huhuhu...ilex aje lah kak farhanaDr...hdup mesti diteruskan

REPLY

hahahah~
kawen lg penting dari kereta! :)

REPLY

aku lebih pk kan rumah yang selesa berbanding kereta. hehehehe

REPLY

salam..
apa kata lepas ni
kita mulakan kempen
bawak beskal ke tempat
kerja..boleh mengurangkan
kolestrol dalam badan..he he

REPLY

haha...alolo...cedeynye dia.....

REPLY

jangan beli kereta, beli beskal
ikut seruan kerajaan supaya berjimat

agagagaga

REPLY

hehehehhe. rileks laaa :)

REPLY

seronoknya kalau ada orang bagi kereta free! hehe

REPLY

harine mood sedey lg x??heheh...ala2.....tunggu putera raja msk minang n bagi hadiah kereta...ehheh

REPLY

ala bucuk3 baby tu...meh nak gigit baby yg nangis tu..heeh..

REPLY

hurmmmm rupanya bukan Touya sorang kemaruk nak kawen ..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes