Beware!! Entry Ini Banyak Emoticon Sedih.. Huwaaaaa.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Beware!! Entry Ini Banyak Emoticon Sedih.. Huwaaaaa..

18 comments
Assalamualaikum.. Salam malam Sabtu yang sedih.. =(
Malam ini sangat dan sangat sedih.. =(


Sedih bukan sebab hujung minggu ini aku duduk berseorangan di Ipoh.. =(
Bukan juga sebab aku dah "clash".. Bukan bukan.. =(


Sedih semenjak petang tadi lepas pulang dari Nasi Kandar Pelita.. =(
Tak ada mood sangat.. =(
Dan asyik mengelamun.. =(
Ya.. Beginilah lebih kurang.. =(





Fine!! Fine!! Keadaan semakin deteriorating.. =(
Mula-mula tak ada mood.. =(
Sekarang dah mula sebak.. =(
Kalau orang nampak muka begini mahu jatuh saham.. =(
Okey okey.. Tekup muka atas mejalah.. =(
Eh eh.. Bukan tidur.. Sedang sebak.. =(
Sebak sob sob.. =(





Adeh.. Penat tekup muka atas meja.. =(
Tak ada pengudaraan yang bagus.. =(
Air hingus mengalir pun tak lancar.. =(
Okey okey.. Nangis sajalah.. Dah sedih sangat gamaknya ni.. =(
Huwaaaaa.. Tapi aku nangis lagi comel dari budak kecil bawah ni.. =(





Sebab sedih? Meh sini meh nak cerita.. Meh laa.. Semalam kan, bacalah entry Cik Jard kita ni, pasal Roadtax kereta.. Kejakunan pun dah berjangkit pada aku.. Petang tadi lepas makan, nampak kereta idaman aku.. Aku pun skodeng sipi-sipi roadtax kereta itu.. Orang keliling pandang pelik.. Tak apa.. Aku memang muka tak tahu malu.. Hua hua hua.. Mungkin tak adalah semahal roadtax kereta Ferrari yang RM8016 setahun itu, tapi tetap juga mahal bagi aku..


Atos aku pun setahun RM55 saja okey.. Idaman kalbu aku yang seorang ini? Setahun RM300++.. Eh eh.. Mahal juga okey.. Boleh beli cincin belah rotan untuk merisik sebentuk.. Ekeke.. =p


Dah.. Nak sambung bersedih dan mula buat belanjawan untuk 2 tahun akan datang.. Gamaknya kena tunda lagilah agenda perkahwinan.. Nak beli kereta.. Ke ada sesiapa nak bagi kereta idaman aku sebagai hantaran kahwin? Lalala.. =p


Tata semua.. Selamat berhujung minggu.. Assalamualaikum.. =)


P/S: Isk3.. Macam mengada-ngada pula malam ni.. Wakaka.. =p



FOOT NOTE: Nak tahu apa kereta idaman aku? Boleh usha SINI.. Ngeee..

18 Comments Here:

ken berkata...

cute baby emotions =)

n@m@n berkata...

lagi besar periuk

lagi banyak keraknya..hehe

Entri terbaru chekgu

nak header percuma tak?

illianahidayah berkata...

hhehe..kalau camtu i pon sedih aaa...sbb i pon kena tunda beli kereta and nak kawen..haahha...
chill okk...

Mohd Adziim berkata...

Mengada-ngada.

.alie. berkata...

nak kawen jugak..

sob3~

OH MAMA AKU MAHU KAWEN..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

huhuhu...ilex aje lah kak farhanaDr...hdup mesti diteruskan

rhapsody LiN berkata...

hahahah~
kawen lg penting dari kereta! :)

Lelaki Ini berkata...

akak!!!
xmo sedeyh2!

jard mls log in berkata...

heheh..kereta apakah?

nursarah berkata...

aku lebih pk kan rumah yang selesa berbanding kereta. hehehehe

zulkbo berkata...

salam..
apa kata lepas ni
kita mulakan kempen
bawak beskal ke tempat
kerja..boleh mengurangkan
kolestrol dalam badan..he he

mier@merr berkata...

haha...alolo...cedeynye dia.....

deus X machina berkata...

jangan beli kereta, beli beskal
ikut seruan kerajaan supaya berjimat

agagagaga

molmolla berkata...

hehehehhe. rileks laaa :)

Rara Nasiha berkata...

seronoknya kalau ada orang bagi kereta free! hehe

HonEyBuNNy berkata...

harine mood sedey lg x??heheh...ala2.....tunggu putera raja msk minang n bagi hadiah kereta...ehheh

black_mel berkata...

ala bucuk3 baby tu...meh nak gigit baby yg nangis tu..heeh..

touya berkata...

hurmmmm rupanya bukan Touya sorang kemaruk nak kawen ..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.