4 Jun 2010

Terima kasih atas hadiahnya.. Heehee.. Ku suka kotak yang kamu guna.. Thanx a lot ya.. =)





Apa ada dalamnya biarlah rahsia.. Ekeke.. Poyo pula rasa dengan rahsia bagai.. Tapi.. Yang pasti.. Ada tudung comel.. Suka.. Weeeeeee.. Tapi wahai tudung-tudung hitamku, aku takkan melupakan kamu.. Jangan risau.. Terima kasih sekali lagi untuk hadiah-hadiah yang diberi.. =)


Tadi ada seorang abang nyanyi untuk aku lagu Aerosmith ~ I Don't Wanna Miss A Thing.. *kenapa? tak percaya? silalah percaya.. ekeke..* Bukan apa, cuma nak kata, romantik kalau ada lelaki petik gitar nyanyi depan awek.. Kan kan kan? Hehe.. Abang!! Kau Ilhamku satu.. Ngee.. =p


Okey okey.. Lepas abang itu nyanyi, dia hulur topi dia.. Hulurlah not biru dua tiga keping.. Penat dia nyanyi untuk aku, sedap lagi tu.. Hik hik.. Baiklah.. Tata semua.. Jaga diri elok-elok.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Rasa lain sangat..

15 Comments Here

owh.. abg bertopi biru.. igtkan 'abg' tu!


ekekeke~
^o^

REPLY

Wakakakakka..... kamu punye entry... wakakakkakakak.... saya turunkan topi putih saya la kalau gitu

REPLY

waa.. chantek kotak tu.. ehehehe..

REPLY

selalu posmen hantar barang...
tp barang y alie beli la
T_T


lucu la pasal abang tu..
hik3~

REPLY

mg tsgt la sweet muit nye ble ad laki petik gtar,nynyi utk kita..tak kacak cmne pn,ttp npk kacak tau! :)

REPLY

Owhhh. sama dgn kotakku~

REPLY

kotak cunnnn...nk tgk isi dlm..aci tak??? ngeee~

REPLY

cewahhh.
dpt tudung baru.
cepat2 upload gambar dgn tudung baru.
nak tengok.
;)

REPLY

wah.. dapat tudung.. best3..

nak tergelak bab bro yg petik gitar lah.. rupanya penyanyi jalanan.. =P

REPLY

kat mana scene nyanyi tu?

REPLY

haha..ruginya x pndai main gitar..

REPLY

oh,suka sangat lelaki dendang lagu dengan gitar! haha...walaupun bukan dari lelaki yang dikenali...hehe ;p

REPLY

wah sronok bukan main dapat tudung ekeke~

REPLY

mesti kat klia.
sbb aritu ada juga sorang abg tu nyanyi kat klia sedap gila dia nyanyi

klcenterl kut... pandai je aku ubah!

REPLY

kite sukakan kotak pepel itu..
bagi kat kite boleh?

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes