5 Jun 2010

Semalam Zarah dapat check Nuffnang.. Pagi tadi mak telefon, rupanya check pertama Farhana pun dah sampai.. Ngee.. Tapi tak mahu cerita bab check.. Mahu cerita soal tabung..





Zarah kata semua check Nuffnang dia mahu simpan masuk ke dalam tabung kahwin.. Teruja aku dengar.. Erm.. Erm.. Agak-agak perlu tak aku buat tabung kahwin juga? Ngee.. Rasanya macam lambat saja lagi nak kahwin.. Adakah perancangan usia 24 akan tertunda jadi 26? 28? Atau 30? Hoho..





Sahabat serumah yang akan berkahwin tahun depan bilang, wang hantarannya ikut tarikh lahir dia.. RM 11,068.30.. Tiba-tiba keluar cadangan "tak pasti bernas" dari mulut seseorang, wang hantaran aku nanti ikutlah tarikh lahir aku.. RM 31,018.70.. Whoa!! Kalau begitu, makin lambat lagilah gamaknya aku kahwin.. Hoho.. Apa-apa pun, menabunglah dari sekarang.. Untuk masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang.. Ngee.. =)



FOOT NOTE: Weeeeeee.. Bestnya rasa ada anak sendiri.. *tiba-tiba je kanzzz* =p

16 Comments Here

tauxpe!!!! kata2 nie tuk best yer ada anak sendiri! huhuhuhuhu...

anak bagi aku mcm kucing yg comel! *sambil belai manja anak buah aku pada leher yer gagagagag!!

REPLY

huhu, marilah menabung...! yeeha

REPLY

hehe.. peliknya kena panggil zarah.. org tak kenal nnt..

nk Jard jugak =)

REPLY

aku dah ada tabung

REPLY

eh eh cuba terbalikkan.
jadi RM 87,013.10 haha.
lagi mahal pulak.
aduh~

REPLY

Wah... mahalnye hantaran.,..

REPLY

i likeeee entry kawen!huahua

eh eh
kenapa terlebey excited ni
okeh
mmg best bila sebut part kwennnn
part saving
trus down
bila nk ckup ni???huhu

REPLY

kawin mmg byk spending.sigh.fikir spending dan aturcara adat istiadat je terus jadi malas nk pk dah.haha

REPLY

tabung menabung amalan mulia hohoo

REPLY

perlu2!!menabung lah dari sekarang..bukan untuk kawen saje..tp untuk mase depan juge..hehehe..

REPLY

h0h0~
dh pk kawen....... nnti kenduri i nk vvip invitation tau!! xmo yg tag kt fb.hehehe..

REPLY

wah2.. seronok nak kawen jer.. hehe..

kalo gitu bakal aku mungkin hantaran 1709.89 hehehe

REPLY

tak perlu menabung... pegi je kat bank rakyat.. bank untuk semua..

**tolong promosi**

REPLY

Mahallllll la sangat.
Haha~

REPLY

aish hana ni...sejak akhir² ni plan baik punya ye...ni dah nak menabung kawin plak ye..alhamdulillah....lalallaaa...;p

REPLY

sudah semestinya perlu.. supaya cpt kawen;)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes