6 Jun 2010

Cebisan kisah lawak ini aku petik dari status Facebook seorang rakan blogger, adik Hazwan.. Memikirkan betapa innocentnya jawapan yang diberi dalam cebisan kisah ini.. Hoho.. Buat yang dah pernah layan atau yang belum pernah layan, layan saja.. Zasssss..





Cikgu Zami: Cita-cita kamu apa Minah?

Minah: Saya nak ada keluarga dan anak-anak yang comel..

Cikgu Zami: Kamu pula Mat?

Mat: Saya nak membantu Minah mencapai cita-citanya.. =p


~ Terima kasih Cikgu Zami bagi saya pinjam nama Cikgu.. Ngee..





Kalaulah kata cita-cita aku sama dengan minah,........ Haaaaa.. Aku bagi korang semua chance sambung ayat untuk tajuk entry aku.. Silalah sambung dengan sekreatif yang mungkin.. Tuan blog mahu bagi sebuah hadiah misteri.. Jeng jeng jeng.. Enjoy weekend semua.. Assalamualaikum..



P/S: Aku dalam tajuk entry itu merujuk kepada Tuan Blog.. =)



14 Comments Here

Kalau lah ramai minah minah.
Untungnya sayaa.

REPLY

saya nak sambung!

iman : saya nak bantu Ana capai cita2 nye.

REPLY

alie : minah gatal.hahahaha


~ohhh keji jawapan alie,xpadan nak jadi cikgu

REPLY

xpaham langsung!

tapi aku try lah

boneka : cita2 sy nak bermadu dgn zami dan memeriahkan lagi keluarga minah hahaha..

REPLY

Kalaulah cita2 saya macam minah...

....siapa nak jadi encik mat saya?

hahah.. cam gay pulak ayt smbugn ni.

p/s: oh menjawab smbgn tu - sapo lagi..tepuk dada tanye hati..:P

sukiminna

REPLY

sempoi..............

REPLY

cita3 aku laen bebenor hahaa

REPLY

cik paro: tunggu jejaka idaman meminang dan mencapaikan cita-cita kamu!!

REPLY

cik paro: tunggu jejaka idaman meminang dan mencapaikan cita-cita kamu!!

REPLY

cewahhh.
terharu sudah.
haish.


cikgu zami: oh kalau macam tu cikgu nak tolong ajar anak-anak doktor farhana yang comel ya boleh?

REPLY

aku xnak sambung.. tapi aku nak kata.. mat mmg kelakar.. hahaha

REPLY

mat syok kat minah..
hehehe..
tersedak saya baca citer ni..

REPLY

haha..senang hidup:P

REPLY

Konpem la si mat tu nak kawen dengan minah

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes