25 Jun 2010

Salam Jumaat untuk semua.. Aku baru saja selesai memeningkan diri menyettlekan masalah musang aku.. Untuk mengembalikan semangat blog yang dah luntur-luntur ayam, aku tergerak hati tergatal tangan nak tukar template.. Aku guna sajalah yang simple dimple yang blogspot sediakan.. Tak adalah pening-pening fikir.. Rupanya masalah besar menimpa bila layout yang aku guna, gambar-gambar dalam entry aku tak dipaparkan..


Not only that.. Bila aku nak arrange page element dan add beberapa page element, tiada langsung kotak ADD PAGE ELEMENT.. Haru betul.. Aku ingat masalah layout, 3,4 kali aku tukar.. Resultnya sama saja.. Then aku berfikir kemungkinan mata aku bermasalah.. Power dah naik ke? Aku tak pakai cermin mata sebab mata aku bermasalah satu belah saja dan memang agak teruk, satu belah lagi normal atau mungkin terlebih normal.. Eh.. Cerita pasal mata pula..


Tiba-tiba tergerak hati tergatal tangan sekali lagi nak cuba browser lain.. Aku bukalah Chrome dan Opera.. Gambar di entry semuanya ADA.. Add page element pun ADA.. Oh musang.. Dah tuakah kau.. Atau sakitkah kau.. Selamat jalanlah kalau begini.. Hoho.. Kurang aktif mengupdate sebab sibuk dengan kerja lapangan di Daerah Kinta.. Hari ini hari Majlis Penutup program.. Aku diminta menjadi Master of Ceremony a.k.a MC.. Tapi.. Tapi.. Suara aku dah hilang, jadi macam Ella sebab malam semalam aku gelak banyak sangat dengan housemate aku sampai putus urat kentutlah.. Adehhhh.. Okeylah.. Dah rasa macam tulis diari pula.. Hoho.. Take care semua.. Assalamualaikum..



FOOT NOTE: Soalan entry nak tanya, mana lagi cute.. Pakai atau tak pakai cermin mata.. Yang penting Detective Conan TAK CUTE.. Wakaka..

15 Comments Here

kalau pakai mcm nmpk matured..

tapi kalau x pakai, bole nmpak ke mate tu??

ape kata pakai contact lense jer..

REPLY

ku pakai spek!! haha.. tp malu pkai kt luar. pernah haritu sje try pakai spek kt skolah. pastu my student kata " ticer x cantik kalau pakai spek. kalau tak pakai spek mesti lagi cantk" budak2 sangat jujur. hehe..

since that time dh xmo pakai spek dh. pkai contect lens je. agagaga~

miss u sis! bz2 jg kesihatan :)

REPLY

eee..conan cumel la...akira suker..kalo shinichi lagik emsem...haha..antara cartoon kegemaran tuh..smpi ati tau...

REPLY

sebelom baca
aku sokong xpakai!

perempuan soalan pakai atau xpakai chantek

mesti 70% chantek xpakai gagagaga~

REPLY

owh cermin mata .. cuba post kan!
biasa cute lagi kalau pakai! tapi kdng2 ada nampak tua bila pakai!

tu la... mcm aku nampak tua la kalau pakai cermin mata!

REPLY

pakai yng barulah cute

REPLY

pakai ke,xpakai ke.
cute je...ahahaha

tp kan,detective conan cute lah...;p

REPLY

pakai la cute,sbb saye pun pakai spek dan perasan cute..hahahaha ;p

REPLY

haha semua orang kata det.conan cute wakaka~

REPLY

masalah tu wujud masa tukar ke template blogspot ke?.. tak berapa faham ni..

ada org sesuai pakai spek.. yang penting sesuai dengan bentuk muka.. conan tu tak cute sebab spek dia besar sangat.. ni conan kartun ke atau ada conan lain?

REPLY

taknak try contact lens ke? hehe

REPLY
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

lens dah ada macam2 style skrg. try la. hoho

JOM KERJA WATER & LEKAR...

REPLY

ku teringin nk lazer kan mata neh.. ehehe

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes