3 Jun 2009

Assalamualaikum semua.. Short entry for today.. Hari ini 3 Jun 2009.. Hari ini genap 26 tahun dia dilahirkan.. Dia adalah seorang insan yang bernama Muhammad Afiq bin Nasrullah.. Siapakah dia?


Abang Afiq, abang sepupuku yang tersayang.. Seorang abang sepupu yang best.. Yang gempak.. A perfect man I can say.. Masih lagi menuntut di UITM Shah Alam.. Sempena hari lahirnya hari ini, entry khas aku coretkan buat dia.. Selamat Hari Lahir Abang Afiq.. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, ceria-ceria selalu di samping keluarga tercinta.. Semoga termakbul juga segala impianmu, adik sepupumu ini akan sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan kamu..





Abang Afiq (berbaju hijau) dan keluarga, Ibu Long dan Ayah Longku..
(kredit kepada Angah Azri atas gambar ini..)


Seterusnya.. Award.. 2 award aku telah dapat hari ini.. Daripada Mama-Mama alaf baru.. Ahakz.. Kak Gie dan juga Mamamanja.. Award ini aku terima kerana telah membantu dalam proses mengundi bagi Toddler Super Model Contest.. Aku ini kalau bab-bab vote memang laju aje.. Heehee.. Apa-apa pun aku ucapkan terima kasih atas pemberian award ini.. Makanya, meh sini Farhana kasi cium sikit untuk Nureen dan Qina.. Heehee.. Mmuuaahhxxx.. =)




Award dari Nureen (kak Gie)



Award dari Qina (Mamamanja)




FOOT NOTE: Siapa sokong kalau Farhana buat entry luahan hati kepada si dia??? Jeng jeng jeng.. =)




13 Comments Here

luahan? pada siapa ek? erm....

REPLY

wah..siapa si dia tu??

REPLY

Aainaa.. Luahan pada si dia tu haa.. Tu laa.. Knal tak??? Jeng jeng jeng.. =)

REPLY

Illi.. Siapa si dia??? Hahahaha.. Malulah nak cakap.. Heehee.. =p

REPLY

Haah laa.. Yg mana satu erk??? Kita tak tahu antara 10.. Hahaha.. Mst laa si dia yg seorang itu.. Entah apa kabarnya dia.. Poyo jek ayat.. =p

REPLY

hahahahaaa.....dah tau...=)

aainaa suka....;p

REPLY

hehehe..sudah tempek award itu...tp undi dh rosak daa..psl vote 2 owg..hehehehe...perpon tenkiu yer adikku..

REPLY

hepi besday pada abg fiq kamu.
moga bahagia dn brjaya dunya akhirat..
Ameen~
=p

REPLY

selamat hari lahir buat abg sepupu hana..


wah..nak wat luahan hati..
terang2 lagi tuh..hehe

artis melayu kurangkan kontrovesi yek hana..hehe

REPLY

Kak gie.. Sowie banget.. Huuhuu..

Miss Gaza.. Ameen..

Pal.. Timaseh.. Mst laa wat luahan hati trang2.. Takkan dlam gelap kot.. Tkut kang x nmpk lak.. Hahaha.. Kali ni kene tingkatkan kontroversi.. Kalo x, bhaya.. =p

REPLY

alahmak..lupelak ari jd abg afiq..
haha..
epy belated bsday to him..
eh slh tmpt lak wish..
haha..
tlg smpikn ye..
da bsr da..26 da..
huhu

REPLY

Nakamura.. Apa daa blh lupe besday abg spupu kita tu.. Huhu.. =p

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes