Sorry For The Late Upload.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Sorry For The Late Upload..

4 comments
Assalamualaikum.. Pukul 2.. Esok tiada kelas.. Aku curi sebentar masa untuk menelaah.. Untuk tulis entry.. Takut-takut andai tiada kesempatan lain lagi selepas ini..


Entry tergantung sebenarnya.. Tentang awards.. Heehee.. Kawan-kawan.. Maaf ya sebab lambat tepek awards ni semua.. Sorry berbanyak sorry.. Buat masa terdekat ini aku tak dapat "pamerkan" awards anda semua di blog ini atas sebab-sebab tertentu dan masa yang selalu saja cemburu pada aku.. Tak bagi peluang langsung nak make up blog aku ni.. Haha..


First award datang daripada Aainaa Khairunnisa.. Sahabat yang aku kenali tidak lama dahulu melalui blog Fairuz Selamat.. Peminat Fairuz Selamat kalau anda nak tahu dia ni.. Heehee.. Aainaa.. Thanx banyak-banyak atas kesudian kamu beri award ini padaku.. Sayang kamu.. Heehee.. Berapa buat award ni Aainaa??? Heehee.. =p




From Aainaa Khairunnisa


Next award.. From Illi Hanani.. Thanx dear.. Baru sahaja aku kenali.. Kenal dia sebab dia adalah kawan kepada kawanku dulu.. Heehee..

From Illi Hanani


Award ini dan juga award di bawah ini, pemberian Boy dan juga Miss Gaza.. Huhu.. Thanx yerk Boy.. Dah laa aritu bagi aku lagu sekarang award pulak.. Haha.. Untuk Miss Gaza, thanx yerk adik comel.. Atas 3 awards yang kamu berikan pada sis.. I appreciate it.. Tak jadilah sis nak tow blog kamu.. Haha.. Thanx again semua.. =)






From Miss Gaza



Well.. I guess that is all about the awards.. Sekali lagi.. Terima kasih.. Xie xie.. Thank you.. Heehee.. Filem aku tak keluar lagi.. Tapi aku dah dapat award dah.. Hahaha.. Gila perasan..


Sampai di sini sahaja entry kali ini.. Selamat tidur.. Selamat bermimpi.. Haha.. Assalamualaikum..




4 Comments Here:

pal7 berkata...

artis malaysia..
tahniah dapat award yek..hehe

tingkatkan prestasi..kurangkan kontroversi..hehe

Aainaa Khairunnisa berkata...

erk....perlu ke kenyataan itu....

bape kos? erm...aderla dalam stgh jam...huhuu....;p

Farhana berkata...

Pal.. Sama2.. Hana akan brusaha jadik artis fofular dn trbaik.. Wakaka.. Selamat brjaya gak utk pal dalam industri prfileman bollywood yerk.. Kih kih kih.. =p

Farhana berkata...

Aainaa.. Ooo.. Igtkan tak tido sehari smlm.. Hak hak hak.. =p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.