This Is Specially For You.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


This Is Specially For You..

17 comments
Assalamualaikum dan selamat hari Isnin aku ucapkan buat semua.. Hari ini hari sekolah dibuka.. Buat cikgu-cikgu bloggers, Cikgu Nurul, Cikgu Lili, Cikgu Fadhlah, Cikgu Mahirah, dan Cikgu Leed.. Selamat kembali mengajar dan melayan kerenah anak-anak muridmu..


Terakhir aku update entry.. 6.10 petang hari Sabtu.. Sudah lebih 24 jam aku tidak post entry terbaru.. Wah.. Akukah ini? Haha.. Maaf andai ada yang rindu, aku juga rindu sama kamu.. Sob sob sob..




Pasti kalian hairan bin pelik.. Kenapa gambar ini pula yang aku tepek kat entry kali ini? Nak cakap pasal rancangan One In A Million yang dah berkurun lama habis ni ke? Bukanlah.. Sebabnya.. Sebab aku tak tahu.. Hahaha.. Aku just nak tulisan dia aje.. Nampak tak korang apa yang tertulis tu?



ONE IN A MILLION


Hurrmm.. Sebenarnya aku dah lama tak bagi hadiah, award, bingkisan atau yang seangkatan dengannya kan.. Hahaha.. Jadi kali ini, aku nak buat yang special sikit.. (padahal ini kerja orang malas.. hik hik hik..) Walaupun benda ini aku ambil dari You Tube sahaja, tapi bagi aku amatlah tak ternilai sebabnya lagu ini punya sesuatu yang aku ingin sampaikan pada kamu semua..


Aku nak bagi apa??? Jeng jeng jeng.. Inilah dia.. Aku nak bagi lagu.. Lagu ini special aku tujukan untuk semua best buddies aku.. Juga tak lupa buat silent readers.. Tapi tak payahlah tepek kat blog korang (kalau nak tepek pun boleh gak, lagunya pun sodap).. Hik hik hik.. Dengar jek laa eh.. Apa-apa pun, terima kasih sahabat.. And this is specially for all of you.. =)



17 Comments Here:

Lili Puteh berkata...

mekacih.
lagu yg memberi semangat.
terasa bersemangat untuk ke skola arini.
huu~

misz A.C.C.A berkata...

this song so mean full lols....
i heart dis song sbab my pren yg bagi... skang de ada jauh di Uk.. =(
layan perasaan laaa... btw, tq kak farhana, 4 d song.heee =D

Nur Farhana berkata...

Cikgu lili.. Heehee.. Smangat kan? Kan kan kan??? Slamat mngajor yerk.. Chaiyok chaiyok.. =)



Missz ACCA.. Mmg sgt brmakna.. Lirik de?? X usah dicrita.. Trharu kan.. Eh.. Aku yg bg kat orang, aku lak yg trharu..Haha.. Pape pn, layan prasaan jom.. Heehee.. Sama-sama dik.. =)


*UK tu makwe ke pakwe??? hik hik hik..*

Tukang cerita berkata...

TQ hana...
akak pi sek dgn pnuh semangat hari ni...
:)

miss GAZA berkata...

er,
sape one in a million tahun ni?
=p

penjenayah merah jambu. berkata...

ala..ari senin ni tetap tatao nk wat pe..bosan tol cuti sem..huhu

Aainaa Khairunnisa berkata...

suka...suka...suka...=)

sapekah "one in a million" ku? erm...

ieNn ZaZa berkata...

suka2 lagu ni..lame xdgr..hhehe

Nur Farhana berkata...

Kak nurul.. Bgus2.. Brsemangat slalu.. Heehee.. =)



Miss Gaza.. Akak kot one in a million ini tahun.. Hak hak hak.. =p

Nur Farhana berkata...

Penjenayah merah jambu.. Hahaha.. Bikin gue jeles.. Ku takdak cuti langsung.. Lagi sadis.. =p



Aainaa.. Ku suke juge.. One in a millionku, ku sudah tahu.. Lalala..



Ienn.. Lame x dgr kan.. Huuhuu.. Suka lagu nih.. =)

Aainaa Khairunnisa berkata...

One in a Million ku? erm....

misz A.C.C.A berkata...

ishh mesti laa makwe...
kite budak kcik, mana bole main cintan cintun lagi..muahaha

hysMan.. berkata...

dokter hana wanAbe..
klu kamu come out wif da lirik lg cun..
best gak lagu nih..
layan....

*******************

You're one in a million
Oh
Now
You're one in a million
Oh

Sometimes I can't hate you every day
Sometimes you can fall for everyone you see
Only one can really make me stay
A sign from the sky
Said to me

You're one in a million
You're once in a lifetime
You made me discover all the stars above us
You're one in a million
You're once in a lifetime
You made me discover all the stars above us

I've been looking for that special one
And I've been searching for someone to give my love
And when I thought that all the hope was gone
You smile, there you were and I was gone

I always will remember how I felt that day
A feeling indescribable to me
Yeah
I always knew there was an answer for my prayer
And you, you're the one for me

I was cool and everything was possible
You tried to catch me but it wasn't possible
Nobody could hurt me it was my game
Until I met you baby and went insane
And when you didn't want me, I wanted you
Because the finer thing bout it was I like to go
I like it when its difficult I like it when it's hard
You know it's worth it if ya find your heart

You're one in a million
Oh
You're one in a million
*******************

wakakakakaa..

Nur Farhana berkata...

Aainaa.. One in a million mu??? Heehee.. =)



Missz ACCA.. Kamu budak kcik lagi??? Wakakaka.. Kamu wat akak gelak laa dik.. Hik hik hik.. =p



Hysman.. Ku malas mau copy paste.. Hak hak hak.. Takpa laa.. Dah ade org tolong tepekkan lirik de.. Baik sungguh hati org tu.. Hahahaha.. Siapakah dia??? =p

Aainaa Khairunnisa berkata...

kenapa farhana? kamu tahu ke sape One in a Million ku?

kenapa ku tidak mengetahuinya? ;p

pal7 berkata...

hana..
lain kali hana nyanyi sendiri ek..
pal nk dengar..hehe

Farhana berkata...

Aainaa.. Ku tidak tahu one in a million kamu.. Kamu sja yg tau.. Wawawa..



Pal.. Kalo hana nyanyi pal nak dengar ke? Heehee.. Tapi camane ek nak nyanyi? Nak soh hana jerit dari ipoh sampai ke johor ke? Kalaulah sampai.. Kalau trsangkut kat KL??? Hahaha.. =p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.